giselle4 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Łagi został przywieziony z interwencji,był bardzo wesoły i przyjacielski na kwarantannie.Zaszczepiony i odrobaczopny został skazany na ogólny boks. MALUSZEK TAM NIE UMIE SIE ODNALEZC:shake:To sliczny pies,pewnie to mix ras tylko ze ja w rasach to raczej ciemna jestem i nie wiem. Nie jest dobrze ,juz raz Łagi został pogryziony[nie groznie ]teraz pogryzł Łagi małego czarnuszka,tez zle.Prosze pomozcie cos dla niego znalezc ...dom ,tymczas,na hotelik nas nie stac...po ostatnich adopcjach. Albo Łagi zagryzie kolege,albo kolega zagryzie jego:placz: Moze tez byc tak ze jak Łagi zagryzie i dalej bedzie atakujący ...dostanie zastrzyk:shake:Jezeli jego zagryzą ...pomoc juz nie bedzie potrzebna.Nie mamy wolnych jedynek,to jest boks gdzie są małe i srednie psiaki,nie mozemy jego dac do duzych bo to skazanie na smierc:mad: i tak zle i tak nie dobrze..... Jest przepełnienie i chcemy pomoc jak najwiekszej liczbie psiaków ale czasem jestesmy bezradne Łagi jest radosny i posłuszny,kocha spacerki,i jedzenie....nie jest agresorem nie atakuje innych zwierząt na spacerkach....on tylko nie chce byc z tymi wszystkimi psiakami w boksie...a musi. Dlaczego Łagi? bo z Łagiewnik ma około 2 latek. Quote
giselle4 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Łagi na kwarantannie [SIZE=2][SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=2] [SIZE=2] Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 szkoda ,ze tutaj tak cicho:shake::-( Quote
Nadziejka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ojojjjjjj cudnys Laguniu cudnys ....taki biduniek :shake:ja marze ze kiedys wkoncu bede mogla byc domeczkiem wiesz Gisuniu , dla wielu ...tylko ze to zycie jedno wiec aby zdazyc , aby zdazyc Quote
giselle4 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 ....Nie podobałes sie nikomu:shake: wszyscy zapomnieli szkoda,bede Cie pamietac maluszku mam w zyciu takiego pecha ze wiem kto odejdzie:-( Zapłacz, kiedy odejdzie, jeśli Cię serce zaboli, że to o wiele za wcześnie choć może i z Bożej woli. Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze, lecz niech uwierzą wierzący, że on nie odszedł na zawsze . Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą, i – przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo. Potem rozglądnij się wkoło, ale nie w górę; patrz nisko i - może wystarczy zawołać, on może być już tu blisko . . . A jeśli ktoś mi zarzuci, że świat widzę w krzywym lusterku, to ja powtórzę : ona w r ó c i . Choć może w innym futerku . :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
fiorsteinbock Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Łagusiu Kochany... nie wiem co napisac... Zupelnie niedawno sie poznalismy, na kwarantannie. Pamietam jak sie cieszyles kiedy przyszlysmy - ile bylo w Tobie zalu jak odchodzilyśmy :-( Potem boks ogolny...dla Ciebie wyrok skazujacy! Przepraszam, ze zawiodlam :-( Moze jak sie spotkamy po drugiej stronie, wybaczysz nam... Quote
Recommended Posts