Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam niedawno. Gucio został oddany w baaaaardzo dobre ręce.:loveu:
Ma przemiłych Państwa, wielki dom i ogród do biegania. Najbardziej podobała się chudzince kuchnia. Dosłownie szalał, skakał po meblach w poszukiwaniu jedzonka, i szczekał jak szalony upominając się o nastepna porcję. W psiaka wstąpiło nowe życie:loveu:
Gucio ma do towarzystwa 2 przepiękne czarne kudłacze ( te z avatarku marsii).:loveu:

Posted

chudziutki jest rzeczywiście bardzo, cały czas poszukuje jedzonka
śmierdzi okrutnie, ale kąpiel dopiero jutro,aby nie stresować pieska za bardzo-chyba nas nie zagazuje:evil_lol:
nasza niufka chce się z nim bawić, ale to jeszcze nie ten czas ,
za to bardzo ładnie reaguje na kółko ,biegnie za nim i nawet raz podniósł , a nie wiem czy wiecie chłopak umie otwierać drzwi ,do tej pory robiła to nasza Nana , a teraz otwierają się nagle drzwi z dwóch różnych stron:p
przez kilka godzin piesek pokazał już dużo-nie ma to jak inteligencja wrodzona - cudowny piesek
trzeba mu znaleźć cudowny dom

Posted

O kurczę jaka chudzinka, tylko 14 kilo. :-o
Tyle waży moja przerośnięta spanielka, a jest od niego przynajmniej o 10 cm niższa. :cool1:

Nic dziwnego, że tak wszędzie jedzonka szuka.

Ale teraz mu już jedzonka nie zabraknie. :p
Niczego mu nie zabraknie. :multi:

A domku najlepszego w świecie będziemy szukać i znajdziemy. Wierzę w to! :p

Posted

Gucio wyglodzony, pol dnia o suchym pyszczku. Tylko wode pil. Widac, ze dom mial. Wie cwaniak do czego sluzy kuchnia:razz:, drzwi otwiera. Ciekawe co jeszcze.
Marsi, bardzo dziekuje, ze przygarnelas biedaka.
Bela, milo bylo Cie poznac w realu, dziekuje bardzo, pomoglas nie pierwszy raz. A wszystkim cioteczkom dziekuje za pomoc, z okruchow Waszych serc zbudujemy Gutkowi dom.

Posted

[quote name='monika55']Gucio wyglodzony, pol dnia o suchym pyszczku. Tylko wode pil. Widac, ze dom mial. Wie cwaniak do czego sluzy kuchnia:razz:, drzwi otwiera. Ciekawe co jeszcze.
Marsi, bardzo dziekuje, ze przygarnelas biedaka.
Bela, milo bylo Cie poznac w realu, dziekuje bardzo, pomoglas nie pierwszy raz. A wszystkim cioteczkom dziekuje za pomoc, z okruchow Waszych serc zbudujemy Gutkowi dom.

szcęściara Monia:evil_lol: Poznałaś Belle w realu a ja nadal żyję w Matrixie:razz:
Gutek cudowne wieści. Marsi cudowna kobieto, sklonujemy Cię i będziemy miały na zaś:loveu::loveu:
Monia ukłony za twój wyczyn.... jesteś wielka :loveu::loveu::loveu:

Posted

nie ma ogona i nie wiem czy on po polsku gada, może z Czech bryknął -bardziej patrzy na gesty

To rasa najpopularniejsza we Francji- jutro zagadam do niego po francusku:eviltong:
po czesku nie umiem:p

Posted

Na 100% mieszkał w domu,budę olał jak nasze ,chodzi, a raczej biega po schodach ,w misce można mu grzebać,jak znalazł sobie kość naszej Nany to odbywa się to zupełnie bez konkurencji raz Gucio ,raz Nana ,a Amigo ma to gdzieś on kocha swoje kółko.Jak mu dawałam wieczorem jeść to trzymałam miskę w ręku i nasze bestie zaglądały z zazdrością, a Gucio spokojnie sobie konsumował.Na pewno to nie był to wsiowy Burek który musiał walczyć o jedzenie,poza tym jest wykastrowany-nie w schronie

Posted

to z tą kastracją to pomyłka z mojej strony ,jutro zobaczę czy lubi piłeczkę , no i można spróbować go utuczyć:diabloti:,czy w schronisku przeciwko wściekliźnie nie był szczepiony?