Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja mogę zadeklarować 30, żeby było do 100. Ale pierwszą wpłatę mogę robić dopiero na początku października, bo mam już puste konto :(.
Jeśli ktoś będzie robić bazarek, mogę przekazać kilka rzeczy na sprzedaż.

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coz, mineralna, napisalas co wiedzialas. To znaczy napisalas ale nie wiem czy wiedzialas.
Pies jest w super kondycji, niech zostanie w tym raju. Nie zasluguje na lepszy los.Co chcialas osiagnac?
Nie bede z Toba dyskutowac. Przemysl, po co jestes na Dogo. Schronisko to super miejsce i szkoda stamtad psy
wydobywac. Nic zlego dziac sie nie moze w takim raju. Nie mozna psuc opinii.
To tylko nieliczne przyklady tych zdrowych, ktorym udalo sie pomoc

Ten polamany ale zdrowy przeciez - uspiony, choc byly pieniadze na pomoc

Zdrowe byly a my sie wyglupilysmy. Tak mamy, no coz. Dobre imie schroniska najwazniejsze.

Posted

jej co tu sie podziało?...pamietam nasze bideulki a jak teraz maja fajnie:loveu:
moniko, wiemy skąd inąd przeca ze spaniel jest zagłodzony tylko najwyrazniej...chyba ze czegos od was nie dosłyszałam:oops:...Ale napewno nie powinien w takich warunkach przebywac jak jakiekolwiek schronisko bo tacy jak on poprostu nie daja tam rady...

Posted

Moniko, nie przejmuj się ,nikt takich wypowiedzi nie traktuje powaznie.
Pani mineralna powinna sie wstydzic.:shake:
To chyba jasne, że nie szukałabys domu własnie jemu, gdyby pies był w dobrej kondycji i radził sobie w schronisku. Chyba jest tam wiele innych bid?

Posted

niesmiałych, wycofanych piesków jest dużo... wiele z nich sie nauczyło jak reagowac.No i albo sprytem daja rade sie ustawic albo którys takiego nie oszczedzi. Na teraz to spanielek był w najgorszym stanie o ile pamietam.

Posted

Powinnam się wstydzić za co?
Za to ze napisałam coś innego niż p.Monika?
ah, no tak, zapomniałam, jak mogłam wyrazić swoje zdanie..

Nie mówię (a właściwie piszę) ze pies nie powinien trafić do nowego domu
ani że schronisko to raj
to sobie pani Monika dodała.
Piszę tylko że ten pies nie umiera. Bo nie umiera :p byłam i widziałam

Rozmowę telefoniczną pominę.

Zapomniałam, też że jeżeli napisze się na dogo prawdę, to co się widzi, słyszy i mysli wbrew Monice że tak to ujmę to od razu jest się zły

oh tak, tak
nie zależy mi na dobrze zwierząt, katuje je, bije głodzę...
..bo napisałam jak jest...?

żałosne

Posted

[FONT=Arial]:cool1:aha to znowu należy słodzić ...żeby sie Barbi i szefowa tego bałaganu nie oburzały

z tego co wiem ....spaniel jesli sie nim ktoś porzadnie nie zajmie ma szanse na bardzo krótki żywot :angryy:[/FONT]

Posted

Mineralna od jakiego czasu chodzisz do schroniska, jak czesto? czy zauwazylas kiedys ze w schronisku sa psy ktore sobie nie radza w stadzie?
Ile ksiezek przczytalas o psach? Co wiesz o psach zyjacych w stadzie.
Jak dlugo wogole zyjesz na tym swiecie zeby wiedziec cos wiecej od Moniki, o szacunku juz nie wspomne, :shake: SPANIEL NIE RADZI SOBIE W STADZIE !!!!! :angryy:

Posted

Mineralna, zacznij myśleć sama, a nie to co Ci Asia mówi, no chyba , że to najwyższy autorytet....uważasz, że zagłodzony pies jest zdrowym psem...no cóż...nic dodać nic ujać.:angryy:

Posted

NIE pisalam, ze pies jest chory.
NIE prosze o pieniadze na jego leczenie, bo chory nie jest.Wiec po co te "rewelacje"?
I tak wszystko zalezy od ciotek. Czy beda pomagac.
Wiecej psow przywioza, to on znowu wyladuje w boksie ogolnym. I wszystko bedzie od poczatku. A czym sie to skonczy? Nie wiem.