nat. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 To ja mogę zadeklarować 30, żeby było do 100. Ale pierwszą wpłatę mogę robić dopiero na początku października, bo mam już puste konto :(. Jeśli ktoś będzie robić bazarek, mogę przekazać kilka rzeczy na sprzedaż. Quote
monika55 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Dziekuje nat.:loveu: Dziekuje wszystkim.:loveu: W pierwszym poscie wpisuje. nat. 30zl Ewatonieja 20zl Panca 50zl Dobrze napisalam? Quote
Panca Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ja wplace 50 zl ale nie moge zadeklarowac miesiecznie owej wplaty bo dziele budzet na rozne psy.Postaram sie zebrac od znajomych jakas kwote Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Widzę, że jest dla psiaka nadzieja. Oby się udało. :kciuki: :kciuki: Quote
mineralna_ Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Moniko...? rozmawiałam dzisiaj z Asią i powiedziała mi... że pies jest zdrowy :cool1: nie wyglądał też na umierającego Quote
monika55 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 No coz, mineralna, napisalas co wiedzialas. To znaczy napisalas ale nie wiem czy wiedzialas. Pies jest w super kondycji, niech zostanie w tym raju. Nie zasluguje na lepszy los.Co chcialas osiagnac? Nie bede z Toba dyskutowac. Przemysl, po co jestes na Dogo. Schronisko to super miejsce i szkoda stamtad psy wydobywac. Nic zlego dziac sie nie moze w takim raju. Nie mozna psuc opinii. To tylko nieliczne przyklady tych zdrowych, ktorym udalo sie pomoc Ten polamany ale zdrowy przeciez - uspiony, choc byly pieniadze na pomoc Zdrowe byly a my sie wyglupilysmy. Tak mamy, no coz. Dobre imie schroniska najwazniejsze. Quote
wilczek007 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 jej co tu sie podziało?...pamietam nasze bideulki a jak teraz maja fajnie:loveu: moniko, wiemy skąd inąd przeca ze spaniel jest zagłodzony tylko najwyrazniej...chyba ze czegos od was nie dosłyszałam:oops:...Ale napewno nie powinien w takich warunkach przebywac jak jakiekolwiek schronisko bo tacy jak on poprostu nie daja tam rady... Quote
bela51 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Moniko, nie przejmuj się ,nikt takich wypowiedzi nie traktuje powaznie. Pani mineralna powinna sie wstydzic.:shake: To chyba jasne, że nie szukałabys domu własnie jemu, gdyby pies był w dobrej kondycji i radził sobie w schronisku. Chyba jest tam wiele innych bid? Quote
wilczek007 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 niesmiałych, wycofanych piesków jest dużo... wiele z nich sie nauczyło jak reagowac.No i albo sprytem daja rade sie ustawic albo którys takiego nie oszczedzi. Na teraz to spanielek był w najgorszym stanie o ile pamietam. Quote
mineralna_ Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Powinnam się wstydzić za co? Za to ze napisałam coś innego niż p.Monika? ah, no tak, zapomniałam, jak mogłam wyrazić swoje zdanie.. Nie mówię (a właściwie piszę) ze pies nie powinien trafić do nowego domu ani że schronisko to raj to sobie pani Monika dodała. Piszę tylko że ten pies nie umiera. Bo nie umiera :p byłam i widziałam Rozmowę telefoniczną pominę. Zapomniałam, też że jeżeli napisze się na dogo prawdę, to co się widzi, słyszy i mysli wbrew Monice że tak to ujmę to od razu jest się zły oh tak, tak nie zależy mi na dobrze zwierząt, katuje je, bije głodzę... ..bo napisałam jak jest...? żałosne Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]:cool1:aha to znowu należy słodzić ...żeby sie Barbi i szefowa tego bałaganu nie oburzały z tego co wiem ....spaniel jesli sie nim ktoś porzadnie nie zajmie ma szanse na bardzo krótki żywot :angryy:[/FONT] Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Mineralna od jakiego czasu chodzisz do schroniska, jak czesto? czy zauwazylas kiedys ze w schronisku sa psy ktore sobie nie radza w stadzie? Ile ksiezek przczytalas o psach? Co wiesz o psach zyjacych w stadzie. Jak dlugo wogole zyjesz na tym swiecie zeby wiedziec cos wiecej od Moniki, o szacunku juz nie wspomne, :shake: SPANIEL NIE RADZI SOBIE W STADZIE !!!!! :angryy: Quote
Julia07 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mineralna, zacznij myśleć sama, a nie to co Ci Asia mówi, no chyba , że to najwyższy autorytet....uważasz, że zagłodzony pies jest zdrowym psem...no cóż...nic dodać nic ujać.:angryy: Quote
monika55 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 NIE pisalam, ze pies jest chory. NIE prosze o pieniadze na jego leczenie, bo chory nie jest.Wiec po co te "rewelacje"? I tak wszystko zalezy od ciotek. Czy beda pomagac. Wiecej psow przywioza, to on znowu wyladuje w boksie ogolnym. I wszystko bedzie od poczatku. A czym sie to skonczy? Nie wiem. Quote
wilczek007 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no tak...za mało miejsca zeby mógł sobie tak spokojnie w osobnym boksie siedziec az go ktos zabierze:shake: Quote
Julia07 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Podnoszę wątek...i na ciebie pisino przyjdzie kolej... Quote
monika55 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Nie mam zadnych nowych wiadomosci.:-( Quote
ihabe Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Monia a allegro to on ma? Bo jak nie to juz robię tylko pomoc z tekstem poprtosze:loveu: Quote
monika55 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Iwonko, nie ma. Bylabym wdzieczna. Ale zrob wyroznione, gdybys mogla. Jeszcze dzis wysle pieniadze. Tylko napisz ile kosztuje. Quote
bela51 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Monika, a co z tym DT k.Kluczborka? Nieaktualny? Quote
ihabe Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='monika55']Iwonko, nie ma. Bylabym wdzieczna. Ale zrob wyroznione, gdybys mogla. Jeszcze dzis wysle pieniadze. Tylko napisz ile kosztuje. ja zapłacę tylko przeslij mi na maila szybki byle jaki opis a ja go upiuększę, ok? iwona.haberko@gts.pl Quote
Recommended Posts