Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika55 napisał(a):
Dzis dzwonila pani z Czestochowy, myslala ze to jej pies.Spaniel zostal jej skradziony i ona go szuka. Niestety to nie nasz. Ale moze jakis oglaszany. Mam jej numer. Moge podac na PW.

Ja też poproszę o numer, może się jakiś spanielasty w tamtej okolicy znajdzie, to będę wiedziała kogo zawiadomić. ;)

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz wrocilam ze schroniska. Wyzla odebrali wlasciciele. Spaniel umiera, ledwo stoi. Podobno jest stary. Nawet nie szczeka, tylko patrzy smutno i blaga o ratunek. Pozwolicie mu tam umrzec? Zostanie zagryziony.

Posted

Nie moge przestac myslec. Stoi na trzesacych sie łapach, ledwo stoi. Myslalam ze nie ma ogona. Ma ,tak wkulony pod brzuch, ze go nie widac. To znaczy, ze jak stary i chory to musi umrzec???:-(

Posted

To zalezy ile mamy czasu, może dałoby załatwić się transport,ale jakiś wiązany. Mogłabym go zabrać z Jastrzębia do Katowic? Może nawet do Częstochowy? Ale po 20-tym bo jestem na razie bez kasy, nawet na paliwo. Czy rzeczywiście udałoby mu sie załatwic coś w W-wie? I czy on dotrwa ?:-(:-(:-(

Posted

Ja też sie martwie:-( Ale w najbliższych dniach nie moge pomóc. DT u mnie tez odpada, bo moja ONka nie toleruje konkurencji.:-( Może ktoś z forum spanieli, ale nie wiem do kogo sie zwrócic.:shake:

Posted

Marsi, pies ze zdjecia nie jest tym psem.Dzis akurat byla w schronisku wet.schroniskowa. I to ona powiedziala ze pies jest stary. I tyle. Moze i stary a moze nie. Ja sie nie znam.
Staralam sie cos zalatwic dla niego. U nas nie ma DT. Jedynie chyba moge uprosic zeby go przeniesli do osobnego boksu. Moze mi sie uda. Zabrac psiaka mozna by bylo, ale gdzie i za co? DT zwykle bywaja platne i transport tez bedzie kosztowal. Dziekuje serdecznie za pomoc.

Posted

MOnika, a może Ada-jeje mogaby pomóc.? Jeśli załatwiłaby jakis hoteliik, ( jak w przypadku Rokitka) pomoge z transportem. Już 2 dziewczyny oferowały pomoc finasową, może znajdzie się więcej ? Szkoda psiaka.:-(:-(

Posted

Ada go dzis widziala ale ona ma tyle psiakow na glowie ze juz nie mam sumienia prosic. On pewnie malo adopcyjny /obym sie mylila/ Tam miesiac 300zl. Nie ma tyle deklaracji. I miejsca u dragonek chyba tez nie ma.Poza tym, wiesz jak jest - najpierw wszyscy chetnie, a potem zostajesz z problemem. Nie stac mnie na tyle pieniedzy. To nie jest jedyny potrzebujacy leczenia. Juz nie daje rady.

Posted

kurcze że tez nie moge nic wymyslic...Wziełabym go na DT ale mam sunie z szczerze mówiąc niepewnym charakterkiem, a nie mam z kim psów zostawic jak lece do roboty:-( a tak mi go szkoda jak go dzis ujrzałam...

Posted

Tak jak pisałam deklaruje 50zl co miesiąc.Oczywiście tak długo jeśli będzie potrzeba.

Sama zastanawiałam się nad dt u mnie ,ale jestem do dyspozycji dopiero 28.09,a tu chodzi też o czas.Problem też jest chyba w wieku pieska i tym,że być może potrzebuje stałej opieki weterynaryjnej.

Posted

[quote name='wilczek007']kurcze że tez nie moge nic wymyslic...Wziełabym go na DT ale mam sunie z szczerze mówiąc niepewnym charakterkiem, a nie mam z kim psów zostawic jak lece do roboty:-( a tak mi go szkoda jak go dzis ujrzałam...

Wilczku Wilczku.... sunia to nie przeszkoda, uwierz mi. Ja też chodzę do pracy, i w domu musiały zostać czasami same: Terier dominant, niewidomy Pixelek schorowany, szczeniak Lilutka z problemami kręgosłupa i Asti sunia nie wadząca nikomu . Musiały zostać podzielone na podgrupy i przezyły:loveu:

Nie mam jak wspomóc na chwilę obecną, tylko bazarkiem:-(