wilczek007 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Goldi jest poprostu "niemozliwy" :cool3: kto widział tak grzecznego psa??:evil_lol: to fajnie;) Quote
supergoga Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 I ja kciuki trzymam za Goldusia. Grzeczny psiak - to zwiększa szansę na dom - mam nadzieję! Quote
monika55 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Jak dobrze ze Godus grzeje pupine w domu. Quote
shanti Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Trzy bazarki zakończone. Jest 80 złotych. Quote
marsi66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Goldi już od godziny chrapie:eviltong:, a jego domku coś nie widać:shake: Quote
Panca Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 spokojnie..domek sie na pewno pojawi dobrej nocy wszystkim kibicujacym Goldiemu Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Znajdzie się domek dla Goldusia, znajdzie. :kciuki: :kciuki: Jutro popiszę maile do hodowców spanieli bretońskich, to rzadka rasa, może będą chcieli pomóc. Kiedyś już tak zrobiłam z inną mało znaną rasą i był spory odzew. :p Zapiszę tu sobie wątek z hodowlami, żeby mi nie zginął: http://www.dogomania.pl/forum/f12/hodowle-w-polsce-spanieli-bretonskich-71137/ Quote
marsi66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zaraz czeka nas ostatni spacerek, z którego tylko niufka sie cieszy(im zimniej i bardziej mokro tym lepiej:eviltong:).Goldi nadal grzeczniutki,nawet zaczyna przerywać, a czasem zostawiać jedzonko .Pogoda jak wszedzie , wiec muszę go po spacerkach dobrze powycierać bo trzęsie się z zimna.Póżniej zasypia przykryty kocykiem.Daje obcałować swój pycholek i nawet o to zabiega.Jest bardzo przytulaśny i taki grzeczniutki ,że nawet próbuję go rozruszać jak go wycieram.Lapie ząbkami za ręcznik ,ale tak bardzo delikatnie i przewraca się kołami do góry.Jest taki pocieszny.:Dog_run: Quote
bela51 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ależ to słodki psiak. Zazdroszczę komuś, kto go przygarnie na zawsze.:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 No to naskrobałam 7 maili do hodowców i miłośników bretonów. Zobaczymy, czy coś podziałają. ;) Aha, przypomniało mi się, że kiedyś jednak też pisałam w sprawie bretonki do hodowców. ;) Quote
marsi66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 To świetnie :klacz:, mam nadzieję, że hodowcy spróbują nam pomóc w szukaniu domu dla spaniela.Zawsze to lepiej, jak ktoś kto przygarnia pieska wie coś na remat jego rasy. Obiecałam film z udziałem Goldusia, a tu pogoda niefilmowa się zrobiła:confused: Może coś w domu się uda:niewiem: Quote
monika55 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Po poludniu wreszcie mam wolna chwile. Zrobie ogloszenia slodziakowi.:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marsi66 napisał(a):To świetnie :klacz:, mam nadzieję, że hodowcy spróbują nam pomóc w szukaniu domu dla spaniela.Zawsze to lepiej, jak ktoś kto przygarnia pieska wie coś na remat jego rasy. Obiecałam film z udziałem Goldusia, a tu pogoda niefilmowa się zrobiła:confused: Może coś w domu się uda:niewiem: Mam pierwszą odpowiedź. :p Marsi masz zadanie bojowe, przeszukać dokładnie Goldusia w poszukiwaniu tatuażu, może gdzieś się coś uchwało. ;) Dowiedziałam się też, że w ostatnim czasie nikt z bretonomaniaków nie szukał takiego psa. Quote
monika55 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Jest na: Przygarnij zwierzaka Bono Polska Ojej.pl Pajeczyna Gumtree Rozglos net Petsy.pl Morusek.pl Quote
marsi66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Tatuażu nie zauważyłam,ani w uchu, ani w pachwinach.Nie wiem gdzie jeszcze mógłby być.Nie wiadomo dlaczego nikt tego psa nie szukał, gdyż na moje oko to miał raczej dobre warunki i na pewno mieszkał w domku ,nie był źle traktowany.Pies nie reaguje lękiem ani agresją np.na suszarkę, pralkę i jakieś hałasy.Ma właściwie bardzo stabilną psychikę.Jedyny niepokój wzbudza w nim brak człowieka, ale podczas mojej nieobecności nic nie niszczy(jedzenie mam pochowane).Jeszcze jedna dobra wiadomość: moja córka, wróciwszy po tygodniu, stwierdziła ,że Goldi przytył :multi: Super, że ma tyle ogłoszeń, a co z allegro czy ja mam to zrobić? Quote
monika55 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 No to super wiadomosc. Wreszcie najedzony. Jeszcze porobie ogloszenia. Na niektorych stronach twierdza, ze juz sa takie ogloszenia:crazyeye:. To ja juz sie gubie? w pierwszym poscie wypisalam, chyba jednak jest ich wiecej. Quote
bela51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Śliczne fotki.:loveu: Sliczny pies. Monika, miałas oko, że wypatrzyłas go w Waszym schronie.:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja mogę zrobić Allegro. I tak wystawiam wszystkie spanielaste. ;) Czy tekstu używać takiego jak w innych ogłoszeniach? http://img371.imageshack.us/img371/6199/1006789.jpg Cudny beztroski pies. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marsi66 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Monika55 :modla:-prosimy zdecyduj kto ma robić Goldiemu allegro, w/g mnie teksty z innych ogłoszeń można wykorzystać.Moja sugestia jest taka aby w opisie oprócz nazwy:spaniel bretoński pojawiła się nazwa wyżeł-bo to przecież wyżełek jest:lol: A dziś rano Goldi przeszedł samego siebie.Pokazał czym się lubi bawić.Przyniósł znaleziony KAMIEŃ,do tej pory gonił gumowe kółko, ale go nie przynosił,pluszaki zupełnie mu nie odpowiadały i nagle okazało się, że pies sam musiał pokazać co lubi.Cudownie biegnie za rzuconym kamieniem,nosi go ze sobą.Moje psy zdziwione atrakcyjnością Goldusiowej zabawki zaniemówiły.Cieszę się , że pies jest na tyle pewien siebie ,że nie daje sobie odebrać kamyka przez psy.Coraz częściej unosi uszka ,przekrzywia głowę i wpatruje się tymi bursztynowymi oczyskami.Widać ,że bardzo stara się zrozumieć co się do niego mówi.Jego inteligencja jest niesamowita :happy1: Quote
bela51 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 To już wiemy skąd te zniszczone ząbki:evil_lol: Quote
monika55 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 No wlasnie. To nie starosc naruszyla mu zabki, tylko "namietnosc" do kamieni.;) Tak zreszta myslalam. Pisalam, ze allegra nie zrobie, w ogole nie mam konta no i nie umiem.Asiu, prosze zrob. Moze od razu wyroznione. Sa pieniadze to niech chlopak ma. Faktycznie jest sliczny, zmienil sie jakos. Dobrze sie czuje u Ciebie marsi. A jesli chodzi o tekst, to ja pisarka nie jestem:oops:. Jak potrafisz lepszy to prosze bardzo. Moze bardziej chwytliwy bedzie. Mnie to nie bardzo wychodzi. Quote
Panca Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 znalazlam kiedys suczke, malutka, niewiele wieksza od yorka ktora uwielbiala aportowac kamienie i wyobrazcie sobie ze kiedys skubana w pysku niosla kostke bauma:-oludzie patrzyli na nia ze zdumieniem bo ta kostka chyba wiecej wazyla od suni:diabloti: tez miala bardzo starte zeby po kilku miesiacach znalazla sie wlascicielka i przyznala ze miloscia owej suni sa kamienie:lol: Quote
Recommended Posts