Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam. w dniu dzisiejszym zabrałam szczeniaka - suczkę z naszego schroniska. Warkusia ma przepuklinę do natychmiastowej operacji. w schronie uzyskałam info, że wet nie wie czy się wchłonie:angryy: czy nie i poczekają. wzięłam psa do auta i do naszych wetów a oni diagnoza: operacja! i to już! sumienie nie pozwoliło mi tego piszczącego szkraba wrzucić z powrotem do kojca, w którym była samiusieńka:shake: ...więc wzięłam Warkę do domu...termin mamy na wtorek. potem szczeniak musiałby być u mnie jeszcze min. 3 dni i będzie do wydania. Jeśli ktoś z Was słyszał o poszukiwaniu szczeniaka pamiętajcie o Warcie ;))

w tej chwili jest wykąpana, najedzona - bezpieczna:multi: cała biała z czarnymi uszkami i pyszczkiem czarno-białym :loveu:

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie niestety nie może zostać - mam już psa :( a warunków na drugiego niestety nie mam :( widać, że ktoś ją uczył załatwiania się na dworze bo dziewucha wie o co chodzi;) załatwia się od razu jak tylko znajdzie się na trawie. raz tylko się zsikała w domu ale to trochę moja wina bo opiła się wody a ja nie poszłam z nią w ciągu 2 godz;)

Posted

tylko we wtorek operacja i min 3 dni u mnie a optymalnie 7 dni. dopiero potem do adopcji:)) ma jedną wadę: ciągle jest głodna:evil_lol: wyjada wszystko swoje i po bercie:p chciałam ją karmić co 4 godz to po 3,5 był pisk nie do wytrzymania:-o

Posted

Pietrucha,a była odrobaczana? Może ma robale i one wszystko zjadają?
Mój kot tak miał, pochłaniał wszystko. Okazało się, że pierwsze odrobaczanie nic nie dało, był zarobaczony i trzeba było powtarzać...

A może po prostu ma takie potrzeby...:)

Potrzebujesz czegoś dla małej? Żarcie, odżywki, smyczke, cokolwiek?

Posted

Mała ma dostać tabsy na robale za kilka dni, bo nie wiadomo czy ją w schronie odrobaczyli i lepiej nie przedobrzyć.
Z tego co wiem, to przydałoby się jakieś posłanie (bo wygryzła Bertę hehehe) i zabawki.
Co jeszcze to niech się Aga wypowie jak skończy oglądać mecz :eviltong:

Posted

Mecz???
Aga, Ty leć sprawdź czy Ci mała stołu nie podgryzła. Mecz dla psa to nuuuda, a nogi od stołu sa świetna rozrywka:)

Kurde, mój ostatni psi tapczanik oddałam do schronu...Ale zobaczę w pracy, czy nie mamy jakiejś resztki kanapy:)

Posted

legowisko zrobiłam ze starej poduszki:razz: jutro kupie jakieś zabawki bo berta sie zgodziła na korzystanie z legowiska, jedzenie z misek ale piłeczki i kury oddać nie chce :p

na meczu leżała w kuchni pod stołem i liczyła, że coś z pizzy spadnie:evil_lol: