pietrucha204 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 witam. w dniu dzisiejszym zabrałam szczeniaka - suczkę z naszego schroniska. Warkusia ma przepuklinę do natychmiastowej operacji. w schronie uzyskałam info, że wet nie wie czy się wchłonie:angryy: czy nie i poczekają. wzięłam psa do auta i do naszych wetów a oni diagnoza: operacja! i to już! sumienie nie pozwoliło mi tego piszczącego szkraba wrzucić z powrotem do kojca, w którym była samiusieńka:shake: ...więc wzięłam Warkę do domu...termin mamy na wtorek. potem szczeniak musiałby być u mnie jeszcze min. 3 dni i będzie do wydania. Jeśli ktoś z Was słyszał o poszukiwaniu szczeniaka pamiętajcie o Warcie ;)) w tej chwili jest wykąpana, najedzona - bezpieczna:multi: cała biała z czarnymi uszkami i pyszczkiem czarno-białym :loveu: Quote
pietrucha204 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 u mnie niestety nie może zostać - mam już psa :( a warunków na drugiego niestety nie mam :( widać, że ktoś ją uczył załatwiania się na dworze bo dziewucha wie o co chodzi;) załatwia się od razu jak tylko znajdzie się na trawie. raz tylko się zsikała w domu ale to trochę moja wina bo opiła się wody a ja nie poszłam z nią w ciągu 2 godz;) Quote
bazylowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Wstawiam jeszcze kilka fotek małej. W rolach głównych Warka, Berta, Bazyl, Pietrucha i Bazylowa ;) Quote
Fabiennka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 śliczna sunia oby znalazła szybko nowy stały domek i szybko doszła do siebie po operacji Quote
bazylowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Oooo widzę krajankę :) Fabienka, skrobnij coś o sobie. Może zasilisz nasze szeregi :razz: Quote
NatiiMar Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Śliczna! Takie ciapkowate kolorki,moje ulubione:loveu: Sa juz jakieś ogłoszenia? Ja mogę zająć sie prasowymi, czyli Strzelec Opolski i Gazeta Lokalna oraz Radio Park. :) Quote
bazylowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Podrzucę jeszcze na dobranoc, bo cisza tu okropna. Tylko Kędzierzyn się mobilizuje :shake: Cioteczki gdzie jesteście!! Quote
pietrucha204 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 warka pospać nie dała:evil_lol: załatwia się całkowicie na dworze:multi: to na + w poszukiwaniu domu uffff tylko zabrała się za mojego benjaminka ;) i skubie listki Quote
NatiiMar Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Strzelec Opolski załatwiony, jutro z rana radio park i lokalna. Na pewno znajdzie dobry domek. Szczyle szybko idą.. Quote
pietrucha204 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 tylko we wtorek operacja i min 3 dni u mnie a optymalnie 7 dni. dopiero potem do adopcji:)) ma jedną wadę: ciągle jest głodna:evil_lol: wyjada wszystko swoje i po bercie:p chciałam ją karmić co 4 godz to po 3,5 był pisk nie do wytrzymania:-o Quote
bazylowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Podrzucam małą o apetycznym imieniu :beerchug: Quote
NatiiMar Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pietrucha,a była odrobaczana? Może ma robale i one wszystko zjadają? Mój kot tak miał, pochłaniał wszystko. Okazało się, że pierwsze odrobaczanie nic nie dało, był zarobaczony i trzeba było powtarzać... A może po prostu ma takie potrzeby...:) Potrzebujesz czegoś dla małej? Żarcie, odżywki, smyczke, cokolwiek? Quote
bazylowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Mała ma dostać tabsy na robale za kilka dni, bo nie wiadomo czy ją w schronie odrobaczyli i lepiej nie przedobrzyć. Z tego co wiem, to przydałoby się jakieś posłanie (bo wygryzła Bertę hehehe) i zabawki. Co jeszcze to niech się Aga wypowie jak skończy oglądać mecz :eviltong: Quote
NatiiMar Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Mecz??? Aga, Ty leć sprawdź czy Ci mała stołu nie podgryzła. Mecz dla psa to nuuuda, a nogi od stołu sa świetna rozrywka:) Kurde, mój ostatni psi tapczanik oddałam do schronu...Ale zobaczę w pracy, czy nie mamy jakiejś resztki kanapy:) Quote
pietrucha204 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 legowisko zrobiłam ze starej poduszki:razz: jutro kupie jakieś zabawki bo berta sie zgodziła na korzystanie z legowiska, jedzenie z misek ale piłeczki i kury oddać nie chce :p na meczu leżała w kuchni pod stołem i liczyła, że coś z pizzy spadnie:evil_lol: Quote
pietrucha204 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 komu warkę z rana komu ;)? jutro się dowiem u weta czy trzeba będzie coś dodatkowego dla niej. dzisiaj się dowiedziałam, że TOnZ zapłaci za jej operację:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
pietrucha204 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 jutro z rana operacja. trzymać kciuki ;)) Quote
NatiiMar Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Fajnie na tych spacerkach. Szkoda,że ja daleko...:( Oczywiście trzymam kciuki za małą. Quote
pietrucha204 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 jutro wstawię więcej fot. net dzisiaj chodził jakby chciał a nie mógł ;/ Quote
Recommended Posts