baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 :lol: Wielkanocny wieczór w domowym zaciszu: Zdrówką *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Operator: Dostałem dzisiaj rano bardzo nieprzyjemny telefon. Grożono mi, że w castingu zaniedbujemy najbardziej postępowe siły animalistyczne.... Reżyser: No i co? Operator: I do tej chwili się trzęsę! Reżyser: To popatrzmy sobie na ten postęp ... ... :evilbat: ...Jestem Senior...... :evilbat: ....... Mam nadzieję, że egzekutywa uprzedziła Was o moim przyjściu! Operator: A jakże, prosimy Was, wykonajcie jakieś ruchy i pokażcie się! cdn już jutro. Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Operator: Następny proszę........ Reżyser: A cóż to za stwór? Gdzie ma początek a gdzie koniec? Operator: Hm, faktycznie, biega w obie strony? E ty, daj głos! ............................................................... Głos z korytarza: Czy widział ktoś moją samobieżną szczotkę? cdn zdrówko 8) *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Pana rasa? ........berneńska suka........ Reżyser: Hm przez ten zarost niezbyt dobrze widać Operator: Fajnie się rusza, ale coś przyduża. ......mogę nawet robić za halabardnika............ Operator: Halabardnik w sądzie? cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak to był 1 kwietnia:wink:
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Z listy wynika, że teraz mamy jakąś ropuchę.... Operator: Ale dziwna ta żaba, czarna i ma takie ślepia żółte? Reżyser: ... czyli kolejny szwarc charakter. :lol: Brakuje nam jeszcze takowych? Operator: No zabaczymy, zobaczymy........ cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Operator: Myślę, że może jakiś dubler Mruczysława by się przydał... Reżyser: Do sceny egzekucji? Operator: Yhym.. Szkoda przecież naszej gwiazdy. Reżyser: No to popatrzmy, czy ktoś jeszcze czeka w kolejce? Następny! Operator: No, to jest to o czym myśleliśmy... Nazwisko? ....Pinkie.... cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Dość kotów. Dawać jakiegoś psiura! ......."Wyć albo nie wyć, oto jest szczekanie.......... Operator: O matko, futrzak poeta! Wył będzie! cdn zdrówko :lol: *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Operator: Ciemno coś tutaj. A gdzie jest ta śmieszna lampka? Reżyser: Przed Tobą! Ale coś to długie jest. Operator: Obawiam się, że nie mieści się w obiektywie. Reżyser: Zastosuje się fotomontaż i po kłopocie. Aby tylko tak długo nie gadał jak wygląda.... cdn zdrówko :lol: *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Teraz według listy jest jakiś Bolek. Widziałeś już go? Operator: Szczur! .......w nogi.......... cdn. Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 .....uaua......uaua........uaua....... Reżyser: Nie trzęś sie tylko powiedz jak się nazywasz.... .......wrau.....uaauuuuuuuuua...wrau..... Operator: Świetnie się ruszasz, ale casting dla zespołów punkowych jest obok.... .....Oh, quuuuuuuuuuurde! cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Nazwisko kandydatki? .....sz, szz.....śpi, ....szpy...............................pynezka! Operator: Hmm, chyba będzie się nadawać. Z tym zębem jako dziurkacz do papierów ! cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Oh, jaki wspaniały piesiak! Operator: Tak, to jest słynny Łatka... Reżyser: Z tych.....? Operator: Tak Reżyser: Aha, widać zresztą jak się zachowuje. To co, nadaje się do kamery? ........ale mi tak naprawdę nie zależy......Paniusia mi kazała :cry: ...... *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: co mamy na dziś? Operator: dziś mamy coś z drobiu... .............jestem Maaaaciek, Maaaaciek, Maaaaciek, Maaaaciek... Operator: mamy coś dla papugi? Reżyser: patrz, tu w scenopisie jest taka scena..., wprawdzie z kurczakiem, ale... Operator: ok, zobaczymy co potrafi... Reżyser: O! Co to za pająk łazi nam po łaptopie? Operator: aaaaaa, to ten ptasznik Dziamdziak, kręcił mi się po studiu jakiś czas temu. Pewnie namierzył papugę, oj, cienko to widzę... Reżyser: Panowie, pilnujcie kurczaka , to jest papugi bo może być gorąco... Operator: O! Mamy pocztę od naszej drugiej ekipy... Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Animator: Nareszcie się odezwali. Mieli niezłą harówkę na tej sesji zdjęciowej. Reżyser: Przywiozą napewno dużo dobrego materiału do montażu nowych odcinków. Animator: Myślę, że jak przyjadą to będziemy mogli dać jakiś zwiastun nowych odcinków... Reżyser: Trzeba przegonić tego pająka z ekranu... albo nie... Dajmy zagadkę naszym widzom... Animator: Dobry pomysł... Skąd nasza druga ekipa realizatorska przysłała nam tę pocztówkę? Animator: To co, odpisać im, że kandydaci są "wporzo"? Reżyser: Jasne, są całkiem OK zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 No właśnie, czy ktoś wpadł na to, skąd była pocztówka?? :( zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Animator: Teraz jakiś kot z Czech, chyba..... Reżyser: E nie, to chyba jakaś kocica ale już zamężna... Animator: To musi też być jakiś Kotecki, Reżyser: No nie koniecznie, wiesz jakie te kotki teraz wyemancypowane, samoobsługowe. No właśnie, taki koci fast-food. Efektowne, ale miernej wartości, drogie i jest po tym zgaga. Animator: ......co prawda to prawda..... :cry: cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 A zatem stało się. Ruszamy ze zwiastunem "Kociokwik'u II". Mam nadzieję, że sprawi Wam nie mniej przyjemności niż część pierwsza (która będzie równolegle realizowana). Dziękuję współrealizatorom za niesamowite wręcz zaangażowanie w realizację kolejnych odcinków. A więc pomału zaczynamy. zdrówko P.S. A dokąd lecą piesiaki?? *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Reżyser: .....jasne, jasne, masę gryzoni potrzebujecie. Zaraz sprawdzimy czy jakieś jeszcze zostały... Animator: Ej, jest jakaś mysz czy szczurek chętny do filmu....? ........zyg, zyg,....eztem zupra, żczurka zupra.................... Animator: Nadaje się nawet bez patrzenia. Bierzemy! Reżyser: Masz tu bilety lotnicze, pakuj się błyskawicznie. Za 3 godziny masz samolot do....... cdn oczywiście nastąpi, ale kiedy - to już nasza słodka tajemnica. Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Inspektor: Patrz Lisso, przelatujemy nad Paryżem, a tam w oddali to Bazylika Sacre Coeur! Pięknie się błyszczy w słońcu, prawda? Lissa: Tak kochanie, ale dla mnie Paryż to sklepy :iloveyou: , boutiki, kafejki i przygoda! Inspektor: Ale zgodziłaś się, że zaczniemy od zwiedzania. Chcę zwłaszcza iść do Louvre'u. Lissa: No dobrze.... cdn. zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak, Evelina
baskomaniak Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Inspektor: A teraz kochanie Wieża Eiffla........... Stewardesa: Przepraszam Państwa, ale zbliżamy się do lotniska. Proszę o zapięcie pasów i podniesienie oparć foteli. Lissa: Ale na jakieś zakupy wpadniemy, oj obiecaj......... Stewardesa: Czy zechciałaby suczka jednak zapiąć pasy? Lissa: wrrrrrrrr cdn zdrówko *autor: Basenji, Evelina
baskomaniak Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Reżyser: Wow, ten chyba po szkole aUktorskiej! Animator: Fakt, ma prezencję i świetnie się rusza! Reżyser: :( Tylko dlaczego tak na mnie się wyszczerzył?!? Animator: To niech się Aston pakuje i jazda na plan! I niech nie pogryzie nikogo! cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Animator: A teraz mamy jakiegoś sportowca- piłkarza. Reżyser: Ale redakcja sportowa jest niżej! Ciągle cieć mi tu przysyła różnych takich! Animator: No ale jak już jest............ Reżyser: i znowu fuksem jakiś się dostanie do naszej produkcji Animator:....... a poza tym to psiak tegoż ciecia. Pilnuje mi samochodu! Reżyser: No ładnie! cdn zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Paryż, Wieża Eiffla. Lissa: Wiesz, tak tu pięknie. Jestem oczarowana........ Inspektor: To jeszcze nie koniec na dzisiaj. Może chcesz parę fotek? Przechodzień:..????, L'hm ??? Lissa: Wiesz kochanie, ten wysoki, chudy gość tak mi się przyglądał... Inspektor: Fakt, ale jesteś taka ponętna! Wiesz.... :iloveyou: cdn 00-04 Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
Recommended Posts