baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ............Tymczasem............. "Aha, 2 psy siedzą w klatce, Inspektor pewno romansuje, więc można dokonać skoku stulecia! Najpierw zbadam teren, czy jest bezpieczny!" Zdrówko *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ....... i z tej strony nie widać niczego podejrzanego.......... Ciekawe, czy uda się zdobyć te bezcenne dla psów kości?..... cdn zdrówko *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ...."zaraz zaraz, są kości! Ach jak pachnie! A ja głupi, jadłem kocie żarełko, ptaszki i ryby. Zjem jedną a drugą zabiorę dla kochanki!" Zdrówko cdn :lol: *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ....Mniam, mniam, jakież to pyszne. Chyba jednak dla Rudej nie starczy..... :x cdn Zdrówko *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ".....a co to? Specjalne piesiackie dodatki? A jak pachnie! Dzielić się Rudą, czy nie dzielić! Oto jest miałczanie!" Zdrówko *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 "......mniamku, mniamku. jakie to pyszne......" "wow, coś mi się mąci wzrok, i nogi jakieś takie miękkie....." cdn zdrówko *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 " .......No, pchlarz chyba się już przejadł! Zawsze powtarzam, że pazerność nie popłaca! To co gotowi do akcji?! "Jesteśmy gotowi Inspektorze!" "To ruszamy. I nie żałujcie tego wyleniałego futra!" cdn Zdrówko :lol: *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ".... do licha, coś słyszę, ale jakby przez mgłę! Może to marycha? Jakiś jazgot i tupot. Jak się wcisnę w dywan, to może mi się uda........!" cdn zdrówko :lol: *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 :lol: Tymczasem kilka dni wcześniej Kochany Inspektorze, dzięki , że wpadłeś. I kupiłeś mi leki, i zrobiłeś papu. Jak tylko wyleczę sie z przeziębienia, to czeka cię niespodzianka> :iloveyou: Och, Kochanie, to jasne, że Baski to gentelmani i opieka nad tobą to oczywista powinność. cdn Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ... Gdy Inspektor wracał myślami do swoje chorej psinki, psy na koty prowadziły pościg za pchlarzem: Zdrówko :lol: *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Z przykrością zawiadamiam, że dalsze odcinki Waszego Ulubionego Serialu z przyczyn obiektywnych zostaną opóźnione: zdecydowane utrudnienie dostępu do klawiatury Patrz niżej: Zdrówko :lol: *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 "...... to ostatnia chwila na ucieczkę, muszę napiąć wszystkie mięśnie, Inspektor mnie jeszcze nie zauważył.." cdn *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 "....wrrrrrr, myślałeś, że uciekniesz, bandyto!.." "....Miauuuuuuuu, mój ogon! Drzewo, gdzie jest najbliższe drzewo! *autor: Basenji
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ...uf, szybko, szybciej........................... jest drzewo......................uf ...... ......tak, to jest to umówione drzewo.... .....tak długo musiałam na ciebie czekać , grubasie! Przyniosłeś?... zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 "....niestety, Kochanie. Basenji nie mają żadnych pcheł, więc nie mogłem im ich ukraść!..." ...no a przyniosłeś chociaż piesiackie jedzenie?... No pchlarze. Schować pazury i z drzewa! Jesteście aresztowani! cdn *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Luna po serii meczących ujęć :D odpoczywa w swojej rezydencji :D *autor: Patka
baskomaniak Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Uwaga CASTING dla dogomaniackich stworzeń: Po schwytaniu Mruczysława i Rudej konieczne jest osądzenie złoczyńców. Dlatego też powołana zostanie dogomaniacka komisja śledcza, która obiektywnie :wink: osądzi uczynki zatrzymanych. Dlatego też ekipa prosi o wklejanie zdjęć kandydatów na członków komisji. Prosimy o: + wklejanie zdjęć swoich pupili , ujęcie od przodu ( siedzi), aby dobrze widoczny był pysiorek. Odległość 1 do 2 metrów. + wklejenie 2-3 zdjęć zrobioych w sesji jedno po drugim. Ułatwi nam to wybór kandydatow. + prosimy o szybkie przesyłanie fotek i wpisanie imion pupili. Zdrówko *autor: Basenji LINK do tego miejsca w topiku wiodącym
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Nasza ekipa ciężko pracuje. Wkrótce pojawi się reportaż z przebiegu castingu. Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Pierwszy kandydat proszę.............. Nazwisko: t.....t......toffi ....... Operator: Proszę zmienić pozycję, wyszczerzyć się, napiąć grzbiet, hm.......hm...............hm. cdn zdrówko i soon :lol: *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: no gdzie ten następny? Co, już ich nie ma? Operator: Chwila, coś się wczołguje. Szybciej gościu! Mamy do Świąt czekać na ciebie? Reżyser: Nazwisko Pana/Pani? I rasa? Balbina: ...................................................... Operator: Casting samochodów wyścigowych jest obok. Następny! *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 ..I'm Harry. But not Potter! Reżyser: Jasne, proszę się poruszać. Czy miał pan jakieś związki z Rudą i Mruczysławem?" Operator: Świetna prezencja. Będzie się nadawał! Związki?, Well, przez moją prababcię, która miała te same pchełki.....biedulka. Reżyser: ma wnikliwe spojrzenie. Bierzemy! cdn. zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Jestem Fuckula........ Reżyser: Ej mały, a ciebie kto zapraszał? Operator: :oops: No dobra, to jak się nazywasz? ......Fuck, fuck Facula. Bardzo chcę zostać gwiazdą a kopertę zostawiłam pod biurkiem, bo do blatu nie sięgam. Reżyser: No skoro tak chcesz........................ Dużo dał? Operator: Wystarczy. Reżyser: No dobra, będziesz gwiazdą. cdn Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Reżyser: Musimy być politycznie poprawni i wstawić jakąś suczkę. Coś do wyboru zostało? Operator: Niejaka Inez Reżyser: budowę ma jak feministka i zachowuje się też. Czym się suczka interesuje? Operator: Wklei się jej listek. No i dogomaniaczki nie będą na nas tak napadać .Ja się interesuję dogomaniacką modą..... no i ładnymi pieskami cdn zdrówko :lol: *autor: Basenji, baskomaniak
baskomaniak Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Święta to czas miłości i radości. Cieszcie się razem z nami. Bohaterowie pierwszego serialu kryminalnego Dogomanii Zdrówko *autor: Basenji, baskomaniak
Recommended Posts