jkp Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Doczytałam : piesek musi być odrobaczony i zaszczepiony ( komplet ). To sie skomplikowało bo Moniska chyba sama nie da rady ze wszystkim:shake:. Po pierwsze trzeba by przy dokarmianiu dać mu tablety na odrobaczenie , potem pójśc do 1 szczepienia POTEM ZOSTAWIC NA ULICY PONOWNIE :shake: i potem dopiero drugie szczepienie . I dopiero potem załatwiać transport Nie wiem czy to wykonalne na miejscu . Szkoda psiaka !!!!! Wizja zbyt skomplikowanej pomocy moze przekreslić jego szanse . Quote
ketunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jkp napisał(a):Doczytałam : piesek musi być odrobaczony i zaszczepiony ( komplet ). To sie skomplikowało bo Moniska chyba sama nie da rady ze wszystkim:shake:. Po pierwsze trzeba by przy dokarmianiu dać mu tablety na odrobaczenie , potem pójśc do 1 szczepienia POTEM ZOSTAWIC NA ULICY PONOWNIE :shake: i potem dopiero drugie szczepienie . I dopiero potem załatwiać transport Nie wiem czy to wykonalne na miejscu . Szkoda psiaka !!!!! Wizja zbyt skomplikowanej pomocy moze przekreslić jego szanse . Witam, mamy w hoteliku u Jamora Tuptusia. Z tego co pamiętam to psiak nie miał szczepień i Jamor go przyjął. Pogadajcie z Nim może się zgodzi. Quote
Moniskaa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 jkp napisał(a):Doczytałam : piesek musi być odrobaczony i zaszczepiony ( komplet ). To sie skomplikowało bo Moniska chyba sama nie da rady ze wszystkim:shake:. Po pierwsze trzeba by przy dokarmianiu dać mu tablety na odrobaczenie , potem pójśc do 1 szczepienia POTEM ZOSTAWIC NA ULICY PONOWNIE :shake: i potem dopiero drugie szczepienie . I dopiero potem załatwiać transport Nie wiem czy to wykonalne na miejscu . Szkoda psiaka !!!!! Wizja zbyt skomplikowanej pomocy moze przekreslić jego szanse . o kurcze...no to nieźle..nie dam sobie rady za bardzo.. Przemek jest kolegą, były chłopak. jkp- tak sama jestem. Niestety wet nie ma gdzie przetrzymać psa bo pytałam o to samo jak Shiva była w Brańsku. Quote
jkp Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przepraszam ,ze tak zapytam bezczelnie a Pipi ??? Gdyby był załatwiony transport i tylko byłoby od dnia do dnia itd ? Tylko przetrzymanie ???? Quote
Moniskaa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 jkp napisał(a):Przepraszam ,ze tak zapytam bezczelnie a Pipi ??? Gdyby był załatwiony transport i tylko byłoby od dnia do dnia itd ? Tylko przetrzymanie ???? Zaraz napisze PW. Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No to się pokomplikowało :shake: Czy naprawdę nie wystarczy szczepienie przeciw wściekliźnie??? Quote
Szarotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pogadajcie z Jamorem, bo Tuptus i Shiva do niego trafily tez i jakos to bylo zooragnizowane. Quote
jamor Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 zapakowac mu tabletki od robali. mam oddzielny kojec to sie zaszczepi i tam kwarantanne przesiedzi. aktualnie zajmuje go tuptus, ale jak go poprosze to sie przeniesie. :mad: Quote
li1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jamor napisał(a):zapakowac mu tabletki od robali. mam oddzielny kojec to sie zaszczepi i tam kwarantanne przesiedzi. aktualnie zajmuje go tuptus, ale jak go poprosze to sie przeniesie. :mad: Jamor, daj sie sklonowac, bo jestes wspanialym czlowiekiem ( ale zonatym ), a duzo kobitek ma na Ciebie ochote. Szukamy transportu jak najszybciej. Dzieki. Quote
Moniskaa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Jkp pisałaś do pati-c?? Jest jakaś odpowiedź? Można by było w ten weekend go zabrać.. ewentualnie w następny.. Quote
AgusiaP Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 jamor napisał(a):zapakowac mu tabletki od robali. mam oddzielny kojec to sie zaszczepi i tam kwarantanne przesiedzi. aktualnie zajmuje go tuptus, ale jak go poprosze to sie przeniesie. :mad: Jamor wielkie dzięki z Ciebie to naprawdę super gościu;) Dziewczyny ja jeśli chodzi o konto to odpadam bo wysyłam deklarowane pieniążki pocztą Quote
jkp Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 UWAGA Pati akceptuje transport, napisałam PW do Moniski coby sie dogadały. Ja zapłacę Pati. Udostępnię też konto dla Wilczka ( na pw ) ALE PROSZĘ KOGOS KTO PODEJMIE SIE ROBIENIA OGŁOSZEN BO BEZ TEGO NIE MA SENSU GO BRAC !!! Quote
__Lara Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 jkp napisał(a):UWAGA Pati akceptuje transport, napisałam PW do Moniski coby sie dogadały. Ja zapłacę Pati. Udostępnię też konto dla Wilczka ( na pw ) ALE PROSZĘ KOGOS KTO PODEJMIE SIE ROBIENIA OGŁOSZEN BO BEZ TEGO NIE MA SENSU GO BRAC !!! Robieniem ogłoszeń to ja mogę się zająć ;) tylko fajne zdjęcia będą potrzebne. Quote
AgusiaP Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 jkp napisał(a):UWAGA Pati akceptuje transport, napisałam PW do Moniski coby sie dogadały. Ja zapłacę Pati. Udostępnię też konto dla Wilczka ( na pw ) ALE PROSZĘ KOGOS KTO PODEJMIE SIE ROBIENIA OGŁOSZEN BO BEZ TEGO NIE MA SENSU GO BRAC !!! Jutro prześle pieniążki na wilczka niestety jak zawsze pocztą więc to może trochę potrwac. Dziewczyny ogłoszeń nie umiem robic bardzo mi przykro.:shake: Quote
AgusiaP Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O widzę, że Lara się już zgłosiła:multi:. Super i wiekie dzięki:multi: Quote
Moniskaa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 jkp- napisalam pw do pati-c czy mogłaby przyjechać w sobote ale po wczesniejszym moim telefonie, wytlumaczylam sytuacje że psiak moze pojsc na 'spacer'. Czekam na odpowiedz. Quote
li1 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Moniska napisał(a):jkp- napisalam pw do pati-c czy mogłaby przyjechać w sobote ale po wczesniejszym moim telefonie, wytlumaczylam sytuacje że psiak moze pojsc na 'spacer'. Czekam na odpowiedz. Moniska, super dziwczyna z Ciebie. Robisz watki, zdjecia, organizujesz, lapiesz te psie bidy, wysylasz w podroz. Moje dzieci nie dalyby rade same zrobic tyle, co Ty robisz dla zwierzat. Wielkie dzieki dla Ciebie. Quote
Szarotka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No to w droge, tylko wez kielbase na przywabienie :):) Quote
jkp Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 no to czekam na deklaracje ( czy sa gdzies pozbierane ?) I Lara dzieki juz za ogłoszenia przyszłe . Co do fotek to Jamor tez fotki ładne robi u siebie moze go naciagniemy na sesję . Moniska czy masz kase na odrobaczenie ?? Quote
Moniskaa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 jkp napisał(a):no to czekam na deklaracje ( czy sa gdzies pozbierane ?) I Lara dzieki juz za ogłoszenia przyszłe . Co do fotek to Jamor tez fotki ładne robi u siebie moze go naciagniemy na sesję . Moniska czy masz kase na odrobaczenie ?? Odobaczenie kosztuje mniej niż szczepienie, myśle że dam rade :) li1- dziękuje, ale bez waszej pomocy nic bym nie zrobiła..to wam należą się podziękowania! :loveu: p.s deklaracje są na pierwszym wątku Quote
Szarotka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja dzis wysylam prosto do Jamora. Wydawalo mi sie, ze juz deklaracje sa ????, ze tylko jest kwestia przewiezienia psa do Jamora ??zlapac i przewiezc.:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniskaa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Wilczek przesyła dla Was buziaki :loveu: dopiero u niego byłam i dałam mu smakołyki :razz: Zrobiłam kilka fotek z telefonu ale coś mi sie telefon "przestawil" i usunelo się wszystko to co mialam na karcie pamięci :cool1: deklaracje są na pierwszej stronie jak ktoś nie doczytał :eviltong::eviltong: Quote
Szarotka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A co z tym transportem ?? i kiedy od jedzie do Jamora ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Becia2222 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dziewczynki rzadko teraz bywam na dogo bo mam "urwanie głowy" w pracy. Gdzie mam przelać pieniążki? czy już coś wiadomo? Buziaczki dla Wilczka. Quote
AgusiaP Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 jkp proszę o dane na przelew bo chciałam je dzisiaj wysłac;) Quote
Recommended Posts