mru Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 może nie być wzoru, napisz sam może dwa zadania, że oświadczamy, że wyrażamy zgodę itp :) trzymam kciuki! Quote
jkp Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bardzo proszę jeszcze trochę potrzymać kciuki ;). Daniel dziś nie będzie u Jamora ze względów naszych organizacyjnych . Po pierwsze umowę adopcyjną trzeba Jamorowi dostarczyć , żeby Daniel ja podpisał i dołączył oświadczenie rodziców jako właścicieli mieszkania. Po drugie bardzo ważna jest jeszcze rozmowa z Mamą Daniela , żeby ustalić jak bardzo chętnie bedzie widziała Wolterka u siebie w domu ;). Ponieważ te psie sprawy ogarniam ,jak wszyscy ,w czasie tzw wolnym to nie idzie to moze błyskawicznie za co przepraszam. Quote
jkp Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Kurcze pewnie nie napisałam przedtem :oops: BARDZO DZIĘKI mru za wizytę , poświęcony czas i pomoc :loveu: Quote
Pipi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Li1,masz chyba zapchaną skrzynkę pw,bo mi nie idzie wiadomość do Ciebie. Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 jkp napisał(a):Bardzo proszę jeszcze trochę potrzymać kciuki ;). Daniel dziś nie będzie u Jamora ze względów naszych organizacyjnych . Po pierwsze umowę adopcyjną trzeba Jamorowi dostarczyć , żeby Daniel ja podpisał i dołączył oświadczenie rodziców jako właścicieli mieszkania. Po drugie bardzo ważna jest jeszcze rozmowa z Mamą Daniela , żeby ustalić jak bardzo chętnie bedzie widziała Wolterka u siebie w domu ;). Ponieważ te psie sprawy ogarniam ,jak wszyscy ,w czasie tzw wolnym to nie idzie to moze błyskawicznie za co przepraszam. Czekamy........;) Quote
jamor Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 nie wiem jak dalej, ale na wniosek Li1 smiagam dzis z PKS-em do kliniki na czpiowanie, bo w sumie mu wszyscy dupy, był tam na kastracji i mozna było to zrobic od razu . ok. 16.30 bede w klinice, wiec jakby padłą ostateczna decyzja w moge do juz podwieść do wawy do DS, bo to juz blisko. jakby co to mam tel przy sobie. Quote
jamor Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 nie wiecie gdzie mozna kupic z odzysku skaner do sprawdzania czipów ? Quote
li1 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Zaczelam czyscic skrzynke, ale dogo sie zacina i wolno to idzie. Skaner do czipow kosztuje w hurtowni weterynaryjnej ok 600zl. Sa tez w ogloszeniach w internecie za bardziej ludzka cene. Zaraz znajde link. Quote
jamor Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 li1 napisał(a):Zaczelam czyscic skrzynke, ale dogo sie zacina i wolno to idzie. Skaner do czipow kosztuje w hurtowni weterynaryjnej ok 600zl. Sa tez w ogloszeniach w internecie za bardziej ludzka cene. Zaraz znajde link. to ja nic ponizej tysiaka nie mogłem znaleźć. nie potrzebuje nowego, moze byc i przedwojenny, najwazniejsze aby działał. PKS został zaczipowany , nazwa Wolter, dałem mu date ( dzis jego 2 urodziny) 21.07.2008, nr czipa 985170000345664, zarejestrowany na moje nazwisko. był bardzo dzielny. dobrze sie prtezentuje i juz piknie chodzi na smyczy. w miescie na stracha przed psami ktore rzucają sie na ogrodzenia z mordą. nie ma paniki ale to go jedynie rozprasza, dziwne, bo u siebie to cwaniak . Quote
li1 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 http://www.petpoint.pl/index.php?cat_id=30&page=0&view=3&sort=default Te sa nowe. Szukam w Szwecji tanszych, ale na razie nie mam trafien. Dzieki za Wolterka. Forse wysle jutro. Quote
Pipi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Zaglądam,zaglądam. . . . . . . . .?????????????/ Quote
jkp Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Wolter nadal szuka domu ! Otrzymałam dziś następującą wiadomość od pana Daniela : przykro mi ale ogloszenie juz niewazne. w potrzebie byl szczeniak 9 tygodniowy huskiego. jesli bym go nie wzial zostal by uspiony Quote
__Lara Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Wolter ma jakiegoś strasznego pecha :( :( :( :( :( Quote
li1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='jamor']nie wiem jak dalej, ale na wniosek Li1 smiagam dzis z PKS-em do kliniki na czpiowanie, bo w sumie mu wszyscy dupy, był tam na kastracji i mozna było to zrobic od razu . ............QUOTE] Forse za czipowanie wyslalam. Dzieki, ze zalatwiles to od razu. Wczoraj danielek69 zrezygnowal z adopcji naszego Pekaesika i nadal szukamy domu. Quote
AgusiaP Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Trudno... Kurcze a to był dopiero pierwszy zainteresowany adopcją Wolterka od tak długiego czasu :shake::shake::shake: Nie martw się Wolterku jeszcze znajdziemy Ci wspaniały domek ;) Quote
Piromanka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Szkoda... Po raz kolejny nadzieja i zawód.... Quote
Lucyna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Odnowię mu wobec tego allegro ... jeszcze kolejna próba szczęścia dla Wolterka ... Quote
jkp Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja myślę , że raczej dobrze się stało i dla Woltera lepiej. Mimo ,ze znowu czekamy . Quote
Lucyna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 W ogłoszeniu namiary podane na Jamora http://allegro.pl/item1161475096_wolter_mlody_mix_saarloosa_wilczaka_do_adopcji.html sprawdźcie, czy ok? Quote
jamor Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Lucyna']W ogłoszeniu namiary podane na Jamora http://allegro.pl/item1161475096_wolter_mlody_mix_saarloosa_wilczaka_do_adopcji.html sprawdźcie, czy ok? przy ogłaszaniu psów z mojego stanu prosze o podawanie strony www.jamor.pl , moze jesli nie ten to inny pies komus w oko wpadnie i sie zakocha Quote
Recommended Posts