Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę jeszcze trochę potrzymać kciuki ;). Daniel dziś nie będzie u Jamora ze względów naszych organizacyjnych . Po pierwsze umowę adopcyjną trzeba Jamorowi dostarczyć , żeby Daniel ja podpisał i dołączył oświadczenie rodziców jako właścicieli mieszkania. Po drugie bardzo ważna jest jeszcze rozmowa z Mamą Daniela , żeby ustalić jak bardzo chętnie bedzie widziała Wolterka u siebie w domu ;).
Ponieważ te psie sprawy ogarniam ,jak wszyscy ,w czasie tzw wolnym to nie idzie to moze błyskawicznie za co przepraszam.

Posted

jkp napisał(a):
Bardzo proszę jeszcze trochę potrzymać kciuki ;). Daniel dziś nie będzie u Jamora ze względów naszych organizacyjnych . Po pierwsze umowę adopcyjną trzeba Jamorowi dostarczyć , żeby Daniel ja podpisał i dołączył oświadczenie rodziców jako właścicieli mieszkania. Po drugie bardzo ważna jest jeszcze rozmowa z Mamą Daniela , żeby ustalić jak bardzo chętnie bedzie widziała Wolterka u siebie w domu ;).
Ponieważ te psie sprawy ogarniam ,jak wszyscy ,w czasie tzw wolnym to nie idzie to moze błyskawicznie za co przepraszam.

Czekamy........;)

Posted

nie wiem jak dalej, ale na wniosek Li1 smiagam dzis z PKS-em do kliniki na czpiowanie, bo w sumie mu wszyscy dupy, był tam na kastracji i mozna było to zrobic od razu . ok. 16.30 bede w klinice, wiec jakby padłą ostateczna decyzja w moge do juz podwieść do wawy do DS, bo to juz blisko. jakby co to mam tel przy sobie.

Posted

Zaczelam czyscic skrzynke, ale dogo sie zacina i wolno to idzie.
Skaner do czipow kosztuje w hurtowni weterynaryjnej ok 600zl. Sa tez w ogloszeniach w internecie za bardziej ludzka cene. Zaraz znajde link.

Posted

li1 napisał(a):
Zaczelam czyscic skrzynke, ale dogo sie zacina i wolno to idzie.
Skaner do czipow kosztuje w hurtowni weterynaryjnej ok 600zl. Sa tez w ogloszeniach w internecie za bardziej ludzka cene. Zaraz znajde link.

to ja nic ponizej tysiaka nie mogłem znaleźć. nie potrzebuje nowego, moze byc i przedwojenny, najwazniejsze aby działał.
PKS został zaczipowany , nazwa Wolter, dałem mu date ( dzis jego 2 urodziny) 21.07.2008, nr czipa 985170000345664, zarejestrowany na moje nazwisko. był bardzo dzielny. dobrze sie prtezentuje i juz piknie chodzi na smyczy. w miescie na stracha przed psami ktore rzucają sie na ogrodzenia z mordą. nie ma paniki ale to go jedynie rozprasza, dziwne, bo u siebie to cwaniak .

Posted

Wolter nadal szuka domu !
Otrzymałam dziś następującą wiadomość od pana Daniela :
przykro mi ale ogloszenie juz niewazne. w potrzebie byl szczeniak 9 tygodniowy huskiego. jesli bym go nie wzial zostal by uspiony

Posted

[quote name='jamor']nie wiem jak dalej, ale na wniosek Li1 smiagam dzis z PKS-em do kliniki na czpiowanie, bo w sumie mu wszyscy dupy, był tam na kastracji i mozna było to zrobic od razu . ............QUOTE]

Forse za czipowanie wyslalam. Dzieki, ze zalatwiles to od razu. Wczoraj danielek69 zrezygnowal z adopcji naszego Pekaesika i nadal szukamy domu.

Posted

Trudno... Kurcze a to był dopiero pierwszy zainteresowany adopcją Wolterka od tak długiego czasu :shake::shake::shake:
Nie martw się Wolterku jeszcze znajdziemy Ci wspaniały domek ;)