Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Hej Walter teraz to musisz sie dobrze zaprezentowac :):) Quote
Moniskaa Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='Szarotka']Hej Walter teraz to musisz sie dobrze zaprezentowac :):) Szarotka, Wolter hehe ;) Quote
Piromanka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wolter, oby Cię ktoś odpowiedni wypatrzył. Quote
li1 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wilczek, Wolter, PKS, ciekawe jak na psa wola jamor. A jak on wreszcie znajdzie dom, to chyba znowu dostanie nowe imie. I wlasnie, byleby go ktos odpowiedni wypatrzyl. Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Moniskaa']Szarotka, Wolter hehe ;) Oh sorry :):) jest takie imie Walter :):) a Wolter to moze nowa odmiana :):) Quote
jkp Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przelałam do Jamora 360 PLN za nastepny miesiąć Quote
AgusiaP Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jkp czy pieniążki, które wysłałam za sytczeń doszły? Quote
jkp Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pisałam juz na wątku , ze jesteś zawsze w porzadku :) Quote
li1 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Do oplaty 360zl za hotel brakuje 80zl kazdego miesiaca, bo deklaracje sa tylko na 280zl. Czy wykladasz z wlasnej kieszeni te brakujaca kwote, JKP? Quote
AgusiaP Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Deklaracje są na 300zł bo ja co miesiąc wpłacam 120zł. Resztę co miesiąc chyba dopłaca jkp. Quote
Moniskaa Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='li1']Wilczek, Wolter, PKS, ciekawe jak na psa wola jamor. A jak on wreszcie znajdzie dom, to chyba znowu dostanie nowe imie. I wlasnie, byleby go ktos odpowiedni wypatrzyl.[/QUOTE] Jamor woła na niego PKS ]:-> Quote
jkp Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 NO tak ..... nie pozostaje mi nic innego , jako " skarbnik PKSa "jestem odpowiedzialna przed Jamorem (dokładnie pisze na wątku hotelowym ,ze prosi PRZED PRZYBYCIEM PSA DO HOTELU o zastanowienie się czy na pewno nas stac na utrzymanie psa ). Nie skarże się jednak na watku bo obie osoby sponsorujące też płacą niemało. Quote
AgusiaP Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='jkp']NO tak ..... nie pozostaje mi nic innego , jako " skarbnik PKSa "jestem odpowiedzialna przed Jamorem (dokładnie pisze na wątku hotelowym ,ze prosi PRZED PRZYBYCIEM PSA DO HOTELU o zastanowienie się czy na pewno nas stac na utrzymanie psa ). Nie skarże się jednak na watku bo obie osoby sponsorujące też płacą niemało.[/QUOTE] Kurcze...nikt z nas nie zwrócił na to uwagi. Mnie chyba zmyliła pierwsza jednarozowa deklaracja Szarotki wtedy wszystko chyba było ok. jkp ja mimo najszczerszych chęci nie mogę więcej dołożyc do naszego Wolterka. Bardzo mi przykro, ale musimy coś z tym zrobic... Quote
Piromanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Już nie mam pomysłu, jak znaleźć mu dom. Tyle ogloszeń, Allegro i dupa blada... Quote
AgusiaP Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dokładnie dupa blada... Nie ma coś szczęścia ten nasz Wolterek Quote
hop! Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 W ogłoszeniach podajecie namiary na jamora. Może warto podawać kontakt do innej osoby? Przydałyby się nowe, ładne zdjęcia i więcej informacji o psie. Quote
Piromanka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='hop!']W ogłoszeniach podajecie namiary na jamora. Może warto podawać kontakt do innej osoby? Przydałyby się nowe, ładne zdjęcia i więcej informacji o psie.[/QUOTE] Z tym też się zgadzam! Quote
jkp Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Agusia P- Ty wywiazujesz sie ze swoich niemałych zobowiązan wiec nie ma o czym mowić. Jesli sie nie skarże to widocznie tak musi zostać. Bede wdzieczna za pomoc w szukaiu domku . Troche nas tu mało :( i nikogo nie ma " na miejscu" . Moze znacie kogoś kto bywa u jamora i mogłby pomóć fotkami i opisami ? Przepraszam jesli nic nie napiszę ale mam dziecko ze złamana noga i po zab operacyjnym więć ani czasu ani wolnej głowy do myslenia nie mam :( Quote
Moniskaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=904950375 czy u Was wszystkie zdjęcia wyswietlają sie? Quote
AgusiaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='jkp']Agusia P- Ty wywiazujesz sie ze swoich niemałych zobowiązan wiec nie ma o czym mowić. Jesli sie nie skarże to widocznie tak musi zostać. Bede wdzieczna za pomoc w szukaiu domku . Troche nas tu mało :( i nikogo nie ma " na miejscu" . Moze znacie kogoś kto bywa u jamora i mogłby pomóć fotkami i opisami ? Przepraszam jesli nic nie napiszę ale mam dziecko ze złamana noga i po zab operacyjnym więć ani czasu ani wolnej głowy do myslenia nie mam :([/QUOTE] Ojj to życzę szybkiego powrotu do zdrówka z tą złmaną nóżką :( Moniśka może napiszemy w tytule, że potrzebne deklaracje. Piromanka przepraszam, że tutaj na wątku Woltera, ale czy dostałaś wiadomości, które Ci wysłałam :) ??? Quote
AgusiaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Moniskaa']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=904950375 czy u Was wszystkie zdjęcia wyswietlają sie? Tylko ostatnie... Quote
Piromanka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='AgusiaP']Piromanka przepraszam, że tutaj na wątku Woltera, ale czy dostałaś wiadomości, które Ci wysłałam :) ???[/QUOTE] Jakie wiadomości? Kiedy? Quote
Recommended Posts