Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilczek, Wolter, PKS, ciekawe jak na psa wola jamor. A jak on wreszcie znajdzie dom, to chyba znowu dostanie nowe imie.
I wlasnie, byleby go ktos odpowiedni wypatrzyl.

Posted

Do oplaty 360zl za hotel brakuje 80zl kazdego miesiaca, bo deklaracje sa tylko na 280zl. Czy wykladasz z wlasnej kieszeni te brakujaca kwote, JKP?

Posted

[quote name='li1']Wilczek, Wolter, PKS, ciekawe jak na psa wola jamor. A jak on wreszcie znajdzie dom, to chyba znowu dostanie nowe imie.
I wlasnie, byleby go ktos odpowiedni wypatrzyl.[/QUOTE]

Jamor woła na niego PKS ]:->

Posted

NO tak ..... nie pozostaje mi nic innego , jako " skarbnik PKSa "jestem odpowiedzialna przed Jamorem (dokładnie pisze na wątku hotelowym ,ze prosi PRZED PRZYBYCIEM PSA DO HOTELU o zastanowienie się czy na pewno nas stac na utrzymanie psa ). Nie skarże się jednak na watku bo obie osoby sponsorujące też płacą niemało.

Posted

[quote name='jkp']NO tak ..... nie pozostaje mi nic innego , jako " skarbnik PKSa "jestem odpowiedzialna przed Jamorem (dokładnie pisze na wątku hotelowym ,ze prosi PRZED PRZYBYCIEM PSA DO HOTELU o zastanowienie się czy na pewno nas stac na utrzymanie psa ). Nie skarże się jednak na watku bo obie osoby sponsorujące też płacą niemało.[/QUOTE]

Kurcze...nikt z nas nie zwrócił na to uwagi.
Mnie chyba zmyliła pierwsza jednarozowa deklaracja Szarotki wtedy wszystko chyba było ok.

jkp ja mimo najszczerszych chęci nie mogę więcej dołożyc do naszego Wolterka.
Bardzo mi przykro, ale musimy coś z tym zrobic...

Posted

W ogłoszeniach podajecie namiary na jamora. Może warto podawać kontakt do innej osoby? Przydałyby się nowe, ładne zdjęcia i więcej informacji o psie.

Posted

[quote name='hop!']W ogłoszeniach podajecie namiary na jamora. Może warto podawać kontakt do innej osoby? Przydałyby się nowe, ładne zdjęcia i więcej informacji o psie.[/QUOTE]

Z tym też się zgadzam!

Posted

Agusia P- Ty wywiazujesz sie ze swoich niemałych zobowiązan wiec nie ma o czym mowić. Jesli sie nie skarże to widocznie tak musi zostać. Bede wdzieczna za pomoc w szukaiu domku . Troche nas tu mało :( i nikogo nie ma " na miejscu" . Moze znacie kogoś kto bywa u jamora i mogłby pomóć fotkami i opisami ?
Przepraszam jesli nic nie napiszę ale mam dziecko ze złamana noga i po zab operacyjnym więć ani czasu ani wolnej głowy do myslenia nie mam :(

Posted

[quote name='jkp']Agusia P- Ty wywiazujesz sie ze swoich niemałych zobowiązan wiec nie ma o czym mowić. Jesli sie nie skarże to widocznie tak musi zostać. Bede wdzieczna za pomoc w szukaiu domku . Troche nas tu mało :( i nikogo nie ma " na miejscu" . Moze znacie kogoś kto bywa u jamora i mogłby pomóć fotkami i opisami ?
Przepraszam jesli nic nie napiszę ale mam dziecko ze złamana noga i po zab operacyjnym więć ani czasu ani wolnej głowy do myslenia nie mam :([/QUOTE]

Ojj to życzę szybkiego powrotu do zdrówka z tą złmaną nóżką :(

Moniśka może napiszemy w tytule, że potrzebne deklaracje.

Piromanka przepraszam, że tutaj na wątku Woltera, ale czy dostałaś wiadomości, które Ci wysłałam :) ???