Piromanka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Byłoby fantastycznie gdyby się udało! Kciukasy zaciśnięte! Quote
jamor Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Szarotka napisał(a):Jamor ma podejscie marketingowe :):) ale w tym przypadku byłem zaskoczony. musiała go urodzic jak była w przedszkolu Quote
jkp Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 nie na temat młodocianej mamy:diabloti:. BECIA BARDZO DZIEKI ZA KASE - jesteś jak szwajcarski zegarek :-o Quote
Becia2222 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 No wreszcie mnie ktoś docenił.Trzymam kciuki za nasze słoneczko. Quote
Becia2222 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziewczyny jak ja mam usunąć moje banerki i wprowadzić na nowo, ale podlinkowane? Nie radzę sobie z tym nowym dogo. Konkretnie chodzi mi o mojego Czarka http://www.dogomania.pl/threads/143453-Skazany-na-A-mierAE-gA-odowAE-i-brak-pomocy-CzaruA-CZEKA-NA-DOM/page12 co mam zrobić z jego banerkiem aby był podlinkowany? Quote
Piromanka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Czekamy na jakieś wieści, czy Państwo się zdecydowali itd... Quote
jkp Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Chyba nici z tego ??? Nadal czekamy:( .Na natępna szansę ? Quote
Moniskaa Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Li1 tak przy okazji, co tam u małej Shiry? Quote
li1 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Shirunia od kilku dni ma wlasny domek i ludzi. Mieszka 5 minut drogi ode mne. Na stronie Emira sa juz jej nowe zdjecia, na jej watku beda jutro. Jak odwiedzisz mnie w lecie, to na pewno sie z nia spotkamy. Quote
Pipi Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 li1 napisał(a):Shirunia od kilku dni ma wlasny domek i ludzi. Mieszka 5 minut drogi ode mne. Na stronie Emira sa juz jej nowe zdjecia, na jej watku beda jutro. Jak odwiedzisz mnie w lecie, to na pewno sie z nia spotkamy. No i udało się,hura. . . . . .li1,dziękujemy.Niech jej się wiedzie w szczęściu i miłości.Wyczekała się,ale warto było czekać. Moniskaa,napisałam do Ciebie pw,ale chyba nie czytałaś,bo się nie odzywasz. . . . . Quote
Moniskaa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Pipi kochana, nic nie doszło. może wyslij jeszcze raz? Li1 dziękuje Ci z całego serca! Jesteś wielka! Quote
AgusiaP Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 li1 napisał(a):Shirunia od kilku dni ma wlasny domek i ludzi. Mieszka 5 minut drogi ode mne. Na stronie Emira sa juz jej nowe zdjecia, na jej watku beda jutro. Jak odwiedzisz mnie w lecie, to na pewno sie z nia spotkamy. Super wiadomości. Jesteś WIELKA. A najważniejsze jest to, że tak bliziutko sunia mieszka od Ciebie. Quote
AgusiaP Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jamorku napisz proszę czemu zrezygnowali Quote
jamor Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 a ja pisałem ze zrezygnowali ? kupili mieszkanie i szykują. czekajcie, poszukam gdzies namiarów na dominika, to go pociagnijcie za jezyk Quote
Moniskaa Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 jamor napisał(a):a ja pisałem ze zrezygnowali ? kupili mieszkanie i szykują. czekajcie, poszukam gdzies namiarów na dominika, to go pociagnijcie za jezyk no dobrze by było ^^ wiesz chetnie chciałybyśmy go poznać hehe :p ile ma lat? :p Quote
li1 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Moniskaa napisał(a):no dobrze by było ^^ wiesz chetnie chciałybyśmy go poznać hehe :p ile ma lat? :p O ile wiem, to pasujecie wiekowo. Jezeli Dominik wezmie psa, to musisz pojechac na wizyte poadopcyjna. Quote
Recommended Posts