jkp Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 DZIS 3 LISTOADA , wysłalam kase do Jamora za nastepny miesiąc ale przypominam sie deklarującym :cool3::cool3: z prośba o wpłaty. Quote
Piromanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Co u Wilczaczka? Jak się miewa? Czy wybiera się do domku? Quote
LadyS Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zrobię allegro, tylko napiszcie mi, w których postach znajdę tekst do ogłoszeń albo info o psie + dane kontaktowe, a w którym zdjęcia. Quote
Piromanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='ladySwallow']Zrobię allegro, tylko napiszcie mi, w których postach znajdę tekst do ogłoszeń albo info o psie + dane kontaktowe, a w którym zdjęcia.[/QUOTE] lady, na poprzedniej stronie są linki do ogłoszeń. Wejdź w którykolwiek i zobacz ogłoszenie. Tam jest tekst i zdjęcia. Quote
LadyS Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Okej, zaraz zrobię Allegro. EDIT: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=805573207 Quote
AgusiaP Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='jkp']DZIS 3 LISTOADA , wysłalam kase do Jamora za nastepny miesiąc ale przypominam sie deklarującym :cool3::cool3: z prośba o wpłaty. Ja pamiętam, ale pieniązki prześle dopiero w piątek sorki :oops::oops::oops: Quote
jkp Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Becia dzięki kasa doszła , Agusia OKI czekam no problem :lol: Quote
li1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witam po dluzszej przerwie. Wyslalam przed chwila 50 zl na ogloszenia dla Wilczka. Fajnie, ze chlopak czuje sie dobrze. Od kilku godzin jest u mnie w Sztokholmie jego kolezanka Shira. Kochana mala pieknosc. Jak odsapniemy pare dni po podrozy, zaczne jej szukac domu. Byleby Shirunia i Wilczek jak najszybciej trafily do swoich ludzi. Quote
AgusiaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bardzo prosimy o zdjęcia Shirusi ;) ciekawa jestem czy się zmieniła:cool3: Quote
AgusiaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jkp napisał(a):Becia dzięki kasa doszła , Agusia OKI czekam no problem :lol: Dzięki jkp. Ja w takim razie dzisiaj prześle 70zł a we wtorek reszte czyli 50zł. Tylko ja niestety pieniążki wysyłam pocztą. Quote
Piromanka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No nie wierzę, że nikt nie dzwonił w sprawie Woltera :-o Tyle ogłoszeń i co? :shake: Quote
jkp Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No właśnie :shake::shake: nic poczekamy i najwyżej zmienimy tekst i zaczniemy od nowa :crazyeye: bo co robic , chłopak czeka i sie marnuje !! Quote
Szarotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ratunku ! Ten piesek ma tylko czas do soboty: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/piekny-porzucony-rudzik-potrzebuje-domu-lodz-173007/index3.html Quote
Piromanka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jkp napisał(a):No właśnie :shake::shake: nic poczekamy i najwyżej zmienimy tekst i zaczniemy od nowa :crazyeye: bo co robic , chłopak czeka i sie marnuje !! Wiesz, myślę że przydałyby się nowe zdjęcia. Można poprosić o to Jamora? Quote
Szarotka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Niektore psy ida szybciej niektore wolniej. :roll::roll::roll: Quote
Pipi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No własnie,Moniśka co u Ciebie,jak tato? Pozdrawiam ;) Quote
Moniskaa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Witajcie po długiej przerwie. Otoz przez ten dlugi czas nie mogłam zalogować się na dogomanie i dalej nie moge. Zalożylam drugie konto ale licze że dogo zajmie się tym bo nie tylko ja mam problem z zalogowaniem :cool1: Co kilka dni probuje się logować, ale to na nic :-( Z tatem jest już ok. Dziękuje. Za miesiac bedzie mial ponownie operacje, przepychanie reszty żyl. Bo nie mozna bylo zrobic tego od razu. Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Moniskaa napisał(a):Witajcie po długiej przerwie. Otoz przez ten dlugi czas nie mogłam zalogować się na dogomanie i dalej nie moge. Zalożylam drugie konto ale licze że dogo zajmie się tym bo nie tylko ja mam problem z zalogowaniem :cool1: Co kilka dni probuje się logować, ale to na nic :-( Z tatem jest już ok. Dziękuje. Za miesiac bedzie mial ponownie operacje, przepychanie reszty żyl. Bo nie mozna bylo zrobic tego od razu. życzenia zdrowia dla taty ;) Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zrobie malego offa:cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index37.html Quote
jamor Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Moniskaa napisał(a):Witajcie po długiej przerwie. Otoz przez ten dlugi czas nie mogłam zalogować się na dogomanie i dalej nie moge. Zalożylam drugie konto ale licze że dogo zajmie się tym bo nie tylko ja mam problem z zalogowaniem :cool1: Co kilka dni probuje się logować, ale to na nic :-( Z tatem jest już ok. Dziękuje. Za miesiac bedzie mial ponownie operacje, przepychanie reszty żyl. Bo nie mozna bylo zrobic tego od razu. korzystaj z przegladarki opery , bedziesz sie pewnie dobrze logowac. pozdrowienia dla taty. Z waszego pks-a zrobił sie pewny siebie , pyskaty psiur. Musze go troche nauczyc chodzic na smyczy, bo z tym u niego beznadziejnie. Quote
Piromanka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jamor, korzystając z tego, że jesteś na wątku - czy były jakieś telefony w sprawie psa? Ma sporo ogłoszeń... Quote
Piromanka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Bardzo niedobrze... :shake: A dałbyś radę zrobić mu kilka nowych zdjęć? Te które mamy są dawno nieaktualne.... Quote
Recommended Posts