Guest Elżbieta481 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Boże kochany..Ja wiem,że odeszłaś kochana,ale jest mi bardzo smutno..Powiem więc za poetą: ,,Przychodzi kiedyś taki dzień, że przyjaciela żegnać trzeba.. Do Ciebie Boże prośbę ślę: przyjmij maleńką do nieba..,, ----------------------- Bo przecież jest gdzies psie niebo.Jest? Kochana moja babuniu-jesteś już razem z naszymi wyjątkowymi przyjaciółmi.Jest już z Tobą mój ukochany Sokrates,biedna Majunia,najukochańsi Mel i Antoni.. Buniu kochana-opiekowała się Tobą cudowna dziewczyna,a ja tu z daleka bardzo płaczę.Z każdym z Was odchodzi kawałek naszych serc.Jesteśmy dziś bardzo samotni. Proszę-tam z oddali opiekuj sie nami....... E/W Quote
malagos Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 wiem jak sie cierpi widząc powolne odchodzenei psa.... Dziewczyny, trzymajcie się jakoś, sercem jestem z Wami. Quote
danka4u1 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=190410 Byłam z Wami, czytałam..Cóż można teraz napisać? Dziękuję Wam za serce. Quote
luka1 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Bunia dzis została pochowana wśród innych psiaków. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 To już 12 dni jak nie ma Ciebie babinko kochana..Strasznie to wszystko jest smutne. Mamy nadzieję,że jesteś szczęsliwa na łakach i bezpieczna u boku dobrego Boga.Niech Cię przytuli do swego kochającego serca! Babuniu złota-opowiedz mu o gorzkim losie psów w naszym kraju,o ich niedoli i smutnym losie.Niech nad nimi czuwa. E/W Quote
sleepingbyday Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 te wszystkie starszuszki, które umierają po kilku miesiącach w końcu we własnym domu, bezpieczne, spokojne, budza ogromna tęsknotę. zawsze jednak przy takich wydarzeniach mam przed oczyma setki tych, które umierają w schornach, nawet te, o których wiemy, a nie zdążylismy pomóc - ale wiecie, bez informacji z dt, bez prawdziwego poznania takiego psa -ta tesknota jest inna - to jest zal, wyrzut sumienia, złość na świat - ale bez związania z psem jako z osoba, z jego przyzwyczajeniami, charakterem. i na to też czuję złość. Quote
Recommended Posts