ewajanka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ciotka no to dałaś z tym tytułem. Oplułam sobie monitor jak zajrzałam. Cudna jest ta babcia.:loveu: Dorzucę grosz jak będzie trzeba:razz: Quote
sleepingbyday Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 luka sie miga od odpowiedzi, czy trzeba :p. no, damy radę nerwowej babci :razz: (to nie o tobie, luka :evil_lol:) Quote
Ziutka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 sleepingbyday napisał(a):luka sie miga od odpowiedzi, czy trzeba :p. To ja odpowiem za Luke - pewnie, że trzeba...mamy od groma psiaków w fundacji i nie jest za lekko :shake: Quote
malagos Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Aha, wiedziałam, ze taka uroda wywoła polemikę :eviltong: Ja tak z przekory sobie gadam ;) Quote
luka1 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 malagos napisał(a):Aha, wiedziałam, ze taka uroda wywoła polemikę :eviltong: Ja tak z przekory sobie gadam ;) No to zastanów się dwa razy nim powiesz coś na temat mojej psinki :mad: (:evil_lol:) Bunia była u weta. Chciała strasznie nas pozagryzać ale się nie udało. Na brzuszku ma jakieś guzy - nie są wielkie ale są - wetka twierdzi ze to zmiany nowotworowe. Gdyby Bunia nie była takim reliktem można by operować, ale w jej sytuacji narkoza jest wysoce ryzykowna. Wogóle wetka jak ją zobaczyła za głowę się złapała, ze taka stara i tak wyniszczona i taka biedna - i żyje Quote
Lilek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dobra, dobra, stara, ale jara.Karmisz ją, Luczko, to i sił jej przybywa i może zacznie niedługo być psem obronnym, jak tak zagryza:evil_lol:.A przy okazji to jaka to rasa?:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
elmira Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Lilek napisał(a):Dobra, dobra, stara, ale jara.Karmisz ją, Luczko, to i sił jej przybywa i może zacznie niedługo być psem obronnym, jak tak zagryza:evil_lol:.A przy okazji to jaka to rasa?:diabloti::evil_lol::diabloti: Gończy sochaczewski ;) Dobrze, że babcia sie trzyma. Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jaki tam gończy, pinczer. pinczer sochaczewski.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Babunia wcale nie jest brzydka-jest poprostu wiekowa.Stary człowiek też nie zachwyca swoją urodą.Młodość jest piękna,a starość dostojna.Lubię takie staruszki.Miałaś kochana szczęście.Zastanawiam się tylko,o ilu wywalonych psach nie wiemy? A właścicielowi-,,serdeczne,,:angryy:życzenia. E/W Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a może nie została wywalona ta piekna afrodyta? rózne rzeczy sie zdarzają, no nie? zwłaszcza slepym babciom, prowadzonym przez inne slepe babcie (i obydwie piekne). i wcale nie żartuję. Quote
luka1 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Ogłaszałam przezornie Bunie w radio lokalnym i na słupach - nikt sie nie zgłosił narazie. Quote
Lemoniada Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja się nie dziwię, że ona reaguje na wszystko z taką złością. Stareńka już jest, zmysły ma otępione, nie widzi, nie słyszy, skąd ma wiedzieć, że nikt nie chce jej zrobić krzywdy :( Najważniejsze, że trafiła w dobre ręce, teraz już będzie tylko coraz lepiej. Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no, dokładnie. nie widzi, nie dosłyszy, a tu nowe zapachy, przestrzeń, zdezorientowania jest totalnie kobitka... Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dziewczyny, wpadnijcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-jak-epoka-lodowcowa-niby-dla-dzieci-do-30-09-20h00-146739/#post12984695 anetek, aty napisz do wiesz kogo, w sprawie wiesz jakiej :evil_lol: Quote
saskia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 aż mi się przypomniało, jak w 2006 roku znalazłam to cudo: weci nie dawali jej więcej czasu niż miesiąc:cool3: serce w fatalnym stanie, cala schorowana od tego czasu przeszła już ropomacicze, sterylkę, guz sutków, a więc kolejną operację żyje i ma się świetnie nie lekceważcie babinek, one są nie do zdarcia:multi: Przesłodka jest Twoja Babcia:cool1: Quote
elmira Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ano pewnie, że takie stare pierdołki są fajne. I przykry OT, http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-zuzka-z-poderznietym-gardlem-potrzebna-pomoc-w-leczeniu-146869/ Quote
luka1 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Bunia ma straszny łupierz (tak się to pisze?) Olcia kąpieluje ją w szamponbie leczniczym i juz jest trochę lepiej, ale Bunia strasznie się wścieka. Quote
Ziutka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 luka1 napisał(a):Bunia ma straszny łupierz (tak się to pisze?) łupież... ;) Quote
elmira Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 luka1 napisał(a):Bunia ma straszny łupierz (tak się to pisze?) Olcia kąpieluje ją w szamponbie leczniczym i juz jest trochę lepiej, ale Bunia strasznie się wścieka. Charakterna babcia. Ale widac, że o nia nie dbali. :shake: Quote
izzie1983 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Wstawiam ją na staruszkową stronkę. Ciekawa jestem jej stosunku do innych zwierząt? Quote
elmira Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Na pewno dobry, tylko babcia zestresowana zmaianami. Quote
elmira Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Babusia wrzucona na stronkę dziadowinek. Link mi krzaczy. Dzięki Izzie:loveu: Quote
elmira Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1157/niesmialy-kudlaczek-jarek-czeka-az-ktos-go-pokocha-na-zawsze-145961/?highlight=jarek i zwrotnie Jareczek. Do kompletu. Śliczna pierdołka na kolanka :) Quote
Recommended Posts