Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
luka sie miga od odpowiedzi, czy trzeba :p.

To ja odpowiem za Luke - pewnie, że trzeba...mamy od groma psiaków w fundacji i nie jest za lekko :shake:

Posted

malagos napisał(a):
Aha, wiedziałam, ze taka uroda wywoła polemikę :eviltong:

Ja tak z przekory sobie gadam ;)

No to zastanów się dwa razy nim powiesz coś na temat mojej psinki :mad: (:evil_lol:)
Bunia była u weta. Chciała strasznie nas pozagryzać ale się nie udało. Na brzuszku ma jakieś guzy - nie są wielkie ale są - wetka twierdzi ze to zmiany nowotworowe. Gdyby Bunia nie była takim reliktem można by operować, ale w jej sytuacji narkoza jest wysoce ryzykowna.
Wogóle wetka jak ją zobaczyła za głowę się złapała, ze taka stara i tak wyniszczona i taka biedna - i żyje

Posted

Dobra, dobra, stara, ale jara.Karmisz ją, Luczko, to i sił jej przybywa i może zacznie niedługo być psem obronnym, jak tak zagryza:evil_lol:.A przy okazji to jaka to rasa?:diabloti::evil_lol::diabloti:

Posted

Lilek napisał(a):
Dobra, dobra, stara, ale jara.Karmisz ją, Luczko, to i sił jej przybywa i może zacznie niedługo być psem obronnym, jak tak zagryza:evil_lol:.A przy okazji to jaka to rasa?:diabloti::evil_lol::diabloti:

Gończy sochaczewski ;)

Dobrze, że babcia sie trzyma.

Guest Elżbieta481
Posted

Babunia wcale nie jest brzydka-jest poprostu wiekowa.Stary człowiek też nie zachwyca swoją urodą.Młodość jest piękna,a starość dostojna.Lubię takie staruszki.Miałaś kochana szczęście.Zastanawiam się tylko,o ilu wywalonych psach nie wiemy?
A właścicielowi-,,serdeczne,,:angryy:życzenia.
E/W

Posted

Ja się nie dziwię, że ona reaguje na wszystko z taką złością. Stareńka już jest, zmysły ma otępione, nie widzi, nie słyszy, skąd ma wiedzieć, że nikt nie chce jej zrobić krzywdy :( Najważniejsze, że trafiła w dobre ręce, teraz już będzie tylko coraz lepiej.

Posted

aż mi się przypomniało, jak w 2006 roku znalazłam to cudo:

weci nie dawali jej więcej czasu niż miesiąc:cool3:
serce w fatalnym stanie, cala schorowana
od tego czasu przeszła już ropomacicze, sterylkę, guz sutków, a więc kolejną operację
żyje i ma się świetnie
nie lekceważcie babinek, one są nie do zdarcia:multi:

Przesłodka jest Twoja Babcia:cool1:

Posted

luka1 napisał(a):
Bunia ma straszny łupierz (tak się to pisze?) Olcia kąpieluje ją w szamponbie leczniczym i juz jest trochę lepiej, ale Bunia strasznie się wścieka.

Charakterna babcia.

Ale widac, że o nia nie dbali. :shake: