Klaneri Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Oj własnie przeglądała wątek mojego księcia od początku i teraz Hamer to zupelnie inny pies.. zamiast żeber nawet trochę tłuszczyku mu się pojawiło , tylnie łapy już są pięknie wyprostowane.. Czuję , że dałam mu nowe życie którego prawdopodobnie nigdy wcześniej nie miał. Hamcio jest szczęśliwy a ja razem znim :) Quote
malibo57 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dzień dobry! Fajnie, że się pokazałaś:) Po takiej zapowiedzi, to czekamy na fotki i nic Cię przed tym nie uchroni! Quote
Klaneri Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Fotki będą postaram się jakieś jutro dać ;) 2 dni temu znów było kapanie Hamerka.. nawet za kiełbaske nie chciał się zaciągnąć do wanny .. no ale w końcu wiedział że i tak go to czeka więc zrezygnował:-) Quote
Klaneri Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Będzie takie troche stare... Hamer mówi tak : - Babcie już zjadłem..teraz ja będę czerwonym kapturkiem! :-) Quote
malibo57 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Hamer jest śliczny - dawaj wszystkie foty, jakie masz:) Quote
ata Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No kurcze napisałam posta i mi go w cieło.... Więc tak, widziałam Hamerka:) jest pięknym psem o gładkiej lśniącej sierści, bardzo zadbany, merdający ogonkiem na widok człowieka. Klaneri dzięki za wątek;) Quote
malibo57 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Cześć Ata:) Miło Was tu wszystkie widzieć. Dzięki raz jeszcze. Bardzo się cieszę, ze ta wielka chłopina ma się dobrze u Klaneri. Quote
Ziutka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Klaneri napisał(a):Ide na plaże , na plaże..;) Fajnie macie :) Urlopujecie już ? Będzie więcej foteczek ? :) Co u Was, wszystko dobrze ? Quote
Klaneri Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Bawimy się w piasku.. jak to dzieci;) Niestety nie udało mi sie namówić hamera na wejście do wody ale..jestem na dobrej drodze. Quote
Klaneri Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 a u nas wszysto dobrze. Hamer często ostatnio jest dość uparty.. ale jakoś sobie ztym radzę. Na pewno ciężki jest dla niego popoludniowy spcacer bo wtedy jest najbardziej gorąco, biedny taki zdyszany przychodzi do domu. Ciągnie się niesamowicie do innych psów co jest niebezpieczne ponieważ Hamer jak się zaprze i powie ze musi isc do pieska to niewazne czy cos jedzie , czy musi przebiec prze ulicę po prostu biegnie ile sil w nogach ja nie zawsze jestem go w stanie utrzymac . Dlatego tez jak juz widze jakiegos psa to wole sie z hamerem albo odwrocic i isc w druga strone albo poczekac az ten pies sobie przejdzie. Hamer jest przyjazny tylko nigdy nie wiadomo czy ten drugi pies jest rownie milo nastawiony do nowej znajomosci jak hamer;) Quote
malibo57 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dobrze myślisz, Klaneri. Lepiej odwrócić jego uwagę, niż się siłować. Pięknie Hamer wygląda:) Quote
Klaneri Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dzień dobry wszystkim ;) Nie wiem czy jeszcze ktoś tutaj zagląda bo bardzo dawno się nie odzywałyśmy ale pomyślałam że trzeba się odezwać i powiedzieć co u nas:) Hamer żyje sobie tutaj bardzo dobrze , jest zadowolony , ma dużo pieskich sąsiadów - od malutkich do większych od niego :) Teraz leży za mną i śpi smacznie. Jest grzeczny , uwielbia się bawić , no i nadaje się na złodzieja , haha :D On jest tak dokładny i tak sprytny że jak coś porwie , np jakieś ciastko ze stołu jak akurat nikt nie widzi to robi to tak cichutko , zje tak szybko że ani jeden okruszek nie zostaje.. Jest w tym naprawde dobry :D Quote
malibo57 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Hej! Pewnie, że zaglądamy i pamiętamy - cieszę się, że nie masz kłopotów z Wielkasem:) A jak jego zdrówko? W porządku? Dzięki za info! Quote
Klaneri Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Oczywiście że w porządku :) Zyje mu się tu dobrze , jedzonko zawsze jest , woda w misce również... Myślę że jest naprawdę zadowolony :) A na dniach dostanie swoje nowe , wypasione legowisko :D Przestanie mi wreszcie włazić na łóżko :D :D Quote
malibo57 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 O, to będziesz za tym tęskniła;-) Dostaniemy fotkę? Quote
Klaneri Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Si , wieczorem wstawię . Się smieję że ma lepsze posłanie niż ja swoje łóżko , hahaha :D Quote
malibo57 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Klaneri, skąd Ty masz takiego ślicznego psa?;-) Quote
Klaneri Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Hahaha! A no nie pamietam już , przyplątał się chyba kiedyś i tak już został , a tu to nawet świeżo po kąpaniu był ;) Quote
Recommended Posts