Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj własnie przeglądała wątek mojego księcia od początku i teraz Hamer to zupelnie inny pies.. zamiast żeber nawet trochę tłuszczyku mu się pojawiło , tylnie łapy już są pięknie wyprostowane.. Czuję , że dałam mu nowe życie którego prawdopodobnie nigdy wcześniej nie miał. Hamcio jest szczęśliwy a ja razem znim :)

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki będą postaram się jakieś jutro dać ;) 2 dni temu znów było kapanie Hamerka.. nawet za kiełbaske nie chciał się zaciągnąć do wanny .. no ale w końcu wiedział że i tak go to czeka więc zrezygnował:-)

Posted

No kurcze napisałam posta i mi go w cieło.... Więc tak, widziałam Hamerka:) jest pięknym psem o gładkiej lśniącej sierści, bardzo zadbany, merdający ogonkiem na widok człowieka.

Klaneri dzięki za wątek;)

• 2 weeks later...
Posted

Klaneri napisał(a):
Ide na plaże , na plaże..;)

Fajnie macie :)
Urlopujecie już ?
Będzie więcej foteczek ? :)
Co u Was, wszystko dobrze ?

Posted

a u nas wszysto dobrze. Hamer często ostatnio jest dość uparty.. ale jakoś sobie ztym radzę. Na pewno ciężki jest dla niego popoludniowy spcacer bo wtedy jest najbardziej gorąco, biedny taki zdyszany przychodzi do domu. Ciągnie się niesamowicie do innych psów co jest niebezpieczne ponieważ Hamer jak się zaprze i powie ze musi isc do pieska to niewazne czy cos jedzie , czy musi przebiec prze ulicę po prostu biegnie ile sil w nogach ja nie zawsze jestem go w stanie utrzymac . Dlatego tez jak juz widze jakiegos psa to wole sie z hamerem albo odwrocic i isc w druga strone albo poczekac az ten pies sobie przejdzie. Hamer jest przyjazny tylko nigdy nie wiadomo czy ten drugi pies jest rownie milo nastawiony do nowej znajomosci jak hamer;)

• 11 months later...
Posted

Dzień dobry wszystkim ;) Nie wiem czy jeszcze ktoś tutaj zagląda bo bardzo dawno się nie odzywałyśmy ale pomyślałam że trzeba się odezwać i powiedzieć co u nas:) Hamer żyje sobie tutaj bardzo dobrze , jest zadowolony , ma dużo pieskich sąsiadów - od malutkich do większych od niego :) Teraz leży za mną i śpi smacznie. Jest grzeczny , uwielbia się bawić , no i nadaje się na złodzieja , haha :D On jest tak dokładny i tak sprytny że jak coś porwie , np jakieś ciastko ze stołu jak akurat nikt nie widzi to robi to tak cichutko , zje tak szybko że ani jeden okruszek nie zostaje.. Jest w tym naprawde dobry :D

Posted

Oczywiście że w porządku :) Zyje mu się tu dobrze , jedzonko zawsze jest , woda w misce również... Myślę że jest naprawdę zadowolony :) A na dniach dostanie swoje nowe , wypasione legowisko :D Przestanie mi wreszcie włazić na łóżko :D :D