Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaneri']Hehe nie zdążyłam ich zroobić przy tempie Hamera. Ale własnie szukam czegoś i spróbuję go jakoś odwróćić a później zamieścić[/QUOTE]
Czekamy :)
To chociaż może jakieś domowe foteczki przystojniaka zobaczymy (nie koniecznie ze spacerku ;) )

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[video]http://img31.imageshack.us/img31/5926/hamcio1100.mp4[/video] Mam nadzieję że zadziała , na końcu filmu Hamer z radości zrzucił mi tel na ziemię dlatego jest tam takie zamieszanie;)

• 1 month later...
Posted

Klaneri napisał(a):
A no coś mu się dzieje z uszkiem i się zagoić nie chce:( Chyba będziemy musieli doktora odwiedzić..

A co dokładnie się dzieje ?
Klaneri, myślę, że nie ma na co czekać tylko NATYCHMIAST trzeba iść do doktora!

Posted

Klaneri napisał(a):
A no coś mu się dzieje z uszkiem i się zagoić nie chce:( Chyba będziemy musieli doktora odwiedzić..

A co piesiowi się w uszko stało? :(

Posted

Nie bardzo wiem od czego mu się to zaczęło bo jak zauważyłam to było to małe zadrapanie no ale jak Hamer często "strzela" swoimi długimi uszami to ranka nie chcę się zagoić a zauwazyłam ze nawet zrobila sie jakas większa . Od wewnętrznej strony to mu się zrobiło.

Posted

Szukam własnie doktora gdzieś w pobliżu który przyjmuje popołudniami. A co poza tym u nas. Zaczęłam z Hamerem biegać. Pierwszy raz był ciężki i hamcio miał ogromną zadyszkę , co chwila się zatrzymywał. Na 3 dzień nie było w ogole zadyszki i już zaczyna rozumieć o co chodzi w bieganiu;)
Narazie biegamy jedno kółeczko co daje 2,5 km ale ja chcialabym zeby dał rade zrobić razem ze mną 5;)

• 3 weeks later...