Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ttossa napisał(a):
Tanitak jak myślisz są szanse finasowe aby wyżełka wyciągnąc i umieścic w hoteliku - mam niedlaeko bardzo dobry hotel - 25 zł / dobe z karmą - chłopak miałby tam wybieg i by łby zadbany a ja bym go doglądała - i amstawke tez bym tam umiesciła - aby były finanse- :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Pomysł dobry, ale chciałabym zapytać o kilka spraw. Co to za hotel? Kto go prowadzi? Są tam już jakieś dogomaniackie psy? Masz możliwość zrobienia zdjęć?

Posted

Wiedźma napisał(a):
Pomysł dobry, ale chciałabym zapytać o kilka spraw. Co to za hotel? Kto go prowadzi? Są tam już jakieś dogomaniackie psy? Masz możliwość zrobienia zdjęć?

zdjecia hoteliku mam - wkleje - są na forum molosów - tam nasze Tosy forumowe "wczasują":razz:

Byłam u Karmelka [SIZE=3]i wymiekammmmmmmmmmmmm:eviltong:

Zabrałam moja córę ze szkoły , kupiłam pasztet dla piesków w foremce i pojechałysmy aplikować tabletki na odrobaczenie.

Karmel jak zobaczył Liwię (córę) ogon mu się chciał wykręcić :evil_lol:
a więc pies zna dzieci !!!!! potem spacerek i pasztet z tabletkami - dałam mu z ręki - i rewelacja - łapczywie ale bez przesady !!!!!!
Dałam mu wylizać foremke na chodnik i zaraz zabrałam ZERO AGRESJI!!!!!- zabrałam foremke do to z folii więc bałam się że łyknie :lol:

oto fotki Karmela z Liwią

oświadczam ,że nie oddam Karmelka byle komu :diabloti::diabloti::diabloti:
[SIZE=6]Karmelek był wyrzucony z samochodu na środek szosy
- byli Świadkowie - musi trafić do WYJĄTKOWYCH LUDZI!!!!!

DODAM ,ZE piesek zerwał się ze smyczy i co?????????????

zaraz wrócił po kilku zawołaniach :multi::multi::multi:
Jest genialny!

[SIZE=3]

Posted

ttossa napisał(a):
no własnie , a u nas doba kosztuje 25zł z wyzywieniem :lol:
poza tym to blisko mnie wiec mysle ze dobre miejsce !

Spytajcie sie w hotelu czy by wam nie dali nizszej ceny, bo np. hotel u Jamora liczy 15 zl. dla psow na tymczasie, w koncu to psy z odzysku. Sprobojcie po negocjowac :):) kto pyta nie bladzi.

Posted

Szarotka napisał(a):
Spytajcie sie w hotelu czy by wam nie dali nizszej ceny, bo np. hotel u Jamora liczy 15 zl. dla psow na tymczasie, w koncu to psy z odzysku. Sprobojcie po negocjowac :):) kto pyta nie bladzi.

Kochana poczytaj wczesniejsze wpisy - jest juz za 15 zł :multi:

Posted

Ati napisał(a):
ttossa wynegociowala 15 ,-, co prawda bez karmy , ale zdeklarowala sie dostarczac jedzenie dla psa na wlasny koszt

jedzonko tez bedzie w tej cenie - ale skromne - wiec ja mu miesko bede zawozic a Pan co ma ten schron powiedział ze worek karmy na poczatek tez da :loveu:

Posted

ten hotel to jakis niezly wypas ....kiedy psiak tam pojedzie i gdzie nalezy wplacac pieniadze? bede sie starala zebrac na niego jakas kwote wsrod znajomych

Posted

ttossa napisał(a):
jedzonko tez bedzie w tej cenie - ale skromne - wiec ja mu miesko bede zawozic a Pan co ma ten schron powiedział ze worek karmy na poczatek tez da :loveu:

Hotel wyglada bardzo dobrze :):)

Posted

tak , hotel jest super - tam widac ze lezało linoleum a właśnie teraz sa kładzione kafle :lol: i za 4 dni skończą - więc czekamy az salony będą gotowe i zaraz Karmel [SIZE=3]tam zamieszka :smokin:na wczasach !!!!!

Posted

Ati napisał(a):
ttossa, a Karmel jak stoi przy dziewczynce to taki bardziej drobny wyzelek sie wydaje, czy sie myle?

nie mylisz się on ma jakies 60 cm - nie wiecej no moze 62:cool1:

Posted

A czy w trakcie pobytu w Hotelu, bedzie mozliwosc , zeby zawieziono psa na kastracje , a poniej sie nim zajmowano po zabiegu? Zapewne wlasciciele Hotelu maja swojego weta, wiec i ceny zabiegu , jezeli wykonuje, mogliby sie dowiedziec.

Posted

NAJPIERW MYŚLMY O LOSIE PSIAKA I INNYCH A NIE O KASTRACJI :razz:
jestem za ale nie jest to mój priorytet - wazne aby domek był a wtedy pomyslimy o kastracji , moja wetowa to zrobi zapewne po normalnej cenie :evil_lol:

Posted

[quote name='jolap.']Jesteście genialne :multi:!
PS: mam nieśmiałą nadzieję, że jakoś poratujecie psiaka ze złamaną łapką :modla:. Buuuu ![/quote]

nie jestem genialna - oj nie , jestem raczej zalamana ogromem wiecznych nieszczęść i wściekła na moja niemoc i parszywy świat - :cool1::cool1::cool1:
ludzie sa bezduszni i nazywać każa się ludzmi - własnie tacy przewinęli się prze mój dom - mieli pomóc w hodowli a stwierdzili ,że robota przy świniach to jest jakies zajęcie a przy psach:angryy::angryy::angryy: pies do budy i już - i pytanie "a musi Pani mieć te psy , po co one ???????"

no własnie po co nam one ???????????????
a może on mają rację ????:cool3:

Posted

[quote name='Wiedźma']Prowokacja czy co....[/quote]

Nie to sarkazm, przeczytaj gore wypowiedzi, kobieta czuje sie przytloczona ogromem psich nieszczesc. :shake::shake::shake::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Wiedźma']Prowokacja czy co....[/quote]

TAK ZOŚKA - PROWOKACJA :mad:

wkur........... a nie prowokacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ech dziewczyny doskonale wiecie co mi g:mad:ra w duszy bo wy to samo przezywacie - NIEKOŃCZĄCA SIE OPOWIEŚC :angryy:

Posted

[quote name='Szarotka']Nie to sarkazm, przeczytaj gore wypowiedzi, kobieta czuje sie przytloczona ogromem psich nieszczesc. :shake::shake::shake::crazyeye::crazyeye:[/quote]
Chyba powinnam napisać:
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Prowokacja czy co...
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)