Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

We wsi Pruszcz jest niby schronisko - zaglądam tam dzisiaj i co widzę ????????

wspaniały wyżeł niemiecki - który biega w kółko po 2m klatce- dostaje chłopak bzika - pomocy dla niego !!!!!!!!!!1

kiedy go zawołałam z piskiem dopadł do kraty aby mnie lizać po rekach :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

pies cudowny , nie zabiedzony - potrzebuje przestrzeni

Karmel - chce kochać - !!!!(już w hoteliku-czeka na DT lub DS)

[SIZE=3]zobaczcie jak stara sie mnie zalizać :-( a z jakim skowytem do mnie dopadł- ratujmy go , on biega bez przerwy w kółko - potrzebuje domu , podwórka - może polowań?
Nie znam tej rasy - ale wiem jedno on chce KOCHAĆ

A KIEDY ODESZŁAM OD KRATY KARMEL znowu kręcił kółka :cool3:

druga wspaniałość to amstafka - znaleziona 2 dni temu - przywiązana do znaku drogowego na smyczy i pozostawiona :mad:

MEGGI - tak ja nazwałam - to wspaniała ,zadbana sunia ma ok 2 lat (podobnie Karmel)

ucieszyła się na widok człowieka dawała sie drapac ale jak dostała kośc już powarkiwała - i warczy na inne psy , to wspaniała zdrowa , nawet lekko przy kości :razz:

mija miesiac -MARNIEJE W OCZACH !!!!!!

Meggi !!!!!

Schronisko ma także swoje kundelki - ok 10 .
Kilka duzych - owczarkowatych i kilka małych - na początek podbiła moje serce bezgranicznie zakochana w człowieku "mini haski" sunia!!!

Hasia - to mix z haskim , ma piekne zakola ,ma 1 niebieskie oczko i podkolanówki haskie - a wzrost 35 cm no moze 38 - więc to minihaski - spolegliwa do nieprzytomności - kocha i chce być kochana bezgranicznie

oto Hasia ( ZNALAZŁAM JEJ JUŻ DOMEK !!!!!)

Hasia trafiła na łańcuch bo musiała odstapic kojec amstafce :cool3:

ile radości w tej psinie , ile bezinteresownej miłości :-(

....no czy ja nie jestem 100% mini -haski , nawet uszka mi staoja jak u haskiego - pokochajcie tę miniaturkę!!!1

BŁAGAMY O POMOC W ZNALEZIENIU DOKÓW - W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI DLA KARMELA- wyżła - a potem nastepne ;)

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
a może to chodzi o Pruszcz powiat świecki k. Bydgoszczy?

oooo Witaj Tanitko - witaj!!!! tak to chodzi o Pruszcz k.Bydgoszczy - tak tutaj sa te kochane psiaki

Posted

tanitka napisał(a):
a może to chodzi o Pruszcz powiat świecki k. Bydgoszczy?

Tanitak jak myślisz są szanse finasowe aby wyżełka wyciągnąc i umieścic w hoteliku - mam niedlaeko bardzo dobry hotel - 25 zł / dobe z karmą - chłopak miałby tam wybieg i by łby zadbany a ja bym go doglądała - i amstawke tez bym tam umiesciła - aby były finanse- :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

tanitka napisał(a):
a miałabys możliwośc przywiezienia go do Warszawy ewentualnie?

oczywiście ,że tak!!!!!!!!

Karmelek ma oczka - no nic nie wiem aby nie maiał- byłam dzisiaj ale zamknięte jest - jutro rano wpadnę a do Warszawy moge go i teraz zawiezc:roll:

Posted

No to się cieszę, że Karmelek miewa się (jak na warunki schroniskowe) dobrze. Po prostu na jednym zdjęciu lewego oczka nie widać, jest za prętem, a na drugim ma je zamknięte i tak mi się skojarzyło i zrobiło go żal...

Posted

tanitka napisał(a):
Doddy już wie, ale nie mają za bardzo kasy...ale nie wykluczajmy...

Karmelek jest nr.1 - w potrzebie - on bzikuje w tym kojcu !!!!

Meggi może troszke poczekać - i coś zadziałamy !

Jutro do niego wstapie i wybadam dokładniej jego samopoczucie - bo tam nawet nie maja smyczy aby zabrac psa na spacer :cool3:
huraaaaa- Karmelek jest w kręgu zainteresowania :loveu::loveu::loveu:

Posted

ja ze swojej strony mogę pokryc koszt dowiezienia Karmelka - !
[SIZE=3]Zawiozę jak będzie potrzeba i nawet do Warszawy - jutro wstawię nową sesje zdjęc chłopaka :loveu: