Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwonił do nas ( TOZu) pan z miesięcznika "Mój Pies" ( Psy.pl - strony miesięcznika "Mój pies" / Aktualności / Dołącz do nas!) , z zapytaniem, czy nie chcielibyśmy być koordynatorem akcji "Zerwijmy łańcuchy". Trzeba postawić budę i przywiązać się łańcuchami. Dadzą koszulki i ulotki, także kody do bannerków. My musimy zorganizować happening.

Czyli potrzebujemy pomocy:

* Szukamy chętnych do przywiązania się do bud :evil_lol::evil_lol:
* Potrzebujemy osób które pomogą nam w propagowaniu akcji w Szczecinie- powiadomią znajomych, pomogą w roznoszeniu ulotek, przyklejaniu plakatów, wstawią banerki w podpis
* Poszukiwane sa osoby, które do bud się nie przywiążą, ale będą rozmawiać z przechodniami i psach na łańcuchach, krzywdzie itd.
* Mile widziane osoby, które mają sławnych znajomych i namówią ich do udziału w akcji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co o tym myślicie?:razz::razz:

Posted

bardzo dobry pomysl. zycze udanego happeningu.
najlepiej, zebyscie go zrobili w kilku wioskach pod szczecinem, bo w miescie psy nie maja jeszcze tak zle jak tam...

Posted

irysek napisał(a):
bardzo dobry pomysl. zycze udanego happeningu.
najlepiej, zebyscie go zrobili w kilku wioskach pod szczecinem, bo w miescie psy nie maja jeszcze tak zle jak tam...

Osoby ze wsi przyjeżdżają do miasta na zakupy np ;) Brałam udział w opolskim "Zerwijmy łańcuchy" rok temu i uważam, że naprawdę warto, w tym roku też mam zamiar przyłączyć się do akcji. W Opolu przy okazji były wystawione tablice ze zdjęciami schroniskowych psiaków, zbierano kasę na schronisko - i ludzie się interesowali, pytali, ktoś nawet zdecydował się na adopcję kociaka ;) Oczywiście najlepiej byłoby zrobić happening na wsiach, ale obawiam się, że uczestnicy zostaliby wyśmiani... (ja zostałam w swoim liceum w małym miasteczku, jak się dowiedzieli, że brałam udział :roll:)

Posted

Ja proponuję zostawic ulotki w :"Biedronkach". Akurat w poniedziałek zaczęła sie tam akcja tematyczna dla psów i kotów o nazwie "zerwijmy łańcuchy".A może zadziałać więcej i przyłączą sie do tej akcji także??:cool3: I może jakiś mały sponsoring???:razz:

Posted

[quote name='Sebriel']
* Potrzebujemy osób które pomogą nam w propagowaniu akcji w Szczecinie- powiadomią znajomych, pomogą w roznoszeniu ulotek, przyklejaniu plakatów, wstawią banerki w podpis

macie już te banerki ??

Posted

Nie dostaliśmy jeszcze ani ulotek ani plakatów :PROXY5: Na razie doszliśmy do wniosku, że buda będzie na kółkach i będzie się poruszała po całym Szczecinie( no, moze nie całym, ale w rejonie centrum),przgotowywany jest również transparent