kamilqax95x Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 imię: Warys płeć: pies wiek: 2 lata rasa: W Typie Husky boks: K-7 numer: 1245/09 miasto: Szczecin kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Warys trafił do Schroniska 03.09.2009, został dowieziony przez samochód interwencyjny z ul.Cukrowej po czym skończył 14 dniową kwarantanne dnia 17.09.09 i w ten sam dzień został zaadoptowany.Pies do tej pory miał mało szczęścia, ponieważ jest u nas ponownie w ciągu bardzo krótkiego czasu. Taki los zgotował mu nieodpowiedzialny opiekun który go porzucił. Warys to pies w typie Husky. Jest cały biały i grzbietem koloru stalowego(a pod światło brązowego). Lubi chodzić na długie spacery, biegać za patykiem i kamykami. Na lewej przedniej łapie ma ranę która bardzo go boli. Oby tym razem trafił dobrze. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
magdola Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jest szansa, że któryś z nich już niedługo będzie miał domek :cool3:. :eviltong: nie piszę nic więcej bo nie chcę zapeszac... Ale są śliczne... Quote
kamilqax95x Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='kamilqax95x'] ten jest już do adopcji i co nikt go nie chce ??? ;.( Quote
magdola Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kamilqax95x napisał(a):ten jest już do adopcji i co nikt go nie chce ??? ;.( Moja koleżanka załatwiała coś przez TOZ właśnie z któryms z nich, ale nie wiem czy coś z tego wynikło, bo nie widziałam jej już kilkanaście dni.... Sądząc po Twoim poście to nic :( Quote
cookie Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ten pierwszy jest jeszcze na kwarantannie, a dla tego drugiego chyba miałabym domek... Quote
kamilqax95x Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Czy on nie ma ślicznej mordki ??:loveu: Tu widać jego kolory :D A tu widać jego ranę !!:( Wygląda jak szczeniaczek <D Prawda ?? No jaki on piękny <3 Czemu go ktoś zastawił?? Nie rozumiem :( No cudo po prostu !! Język i rana oraz czarny nos Jeszcze raz rana I tak z profilu :) Jak ja go lubię gdybym miała brać psa ze schroniska to on by był pierwszy w kolejce.. bo jest duży mądry nie szczeka i na dodatek młody :D i ma takie śliczne karbowane włoski przy uszach <3 ma dopiero 2 lata a już tyle przeszedł biedaczek :( Quote
Dora Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gdyby schronisko pozwolilo na weryfikacje nowych domow to by ten pies nie siedzial drugi raz w schronie. Quote
Dora Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Oby tym razem juz ostatni :) trzymam kciuki zeby tym razem juz wszystko bylo ok :) Quote
Recommended Posts