Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale nie jedyna jestes na Dogo z Krakowa - przecież osób jest dużo więcej. Nawet jak robiłam bazarki na Krakowskie psiaki to nie miał kto podrzucić taki bazarek, więc się już niczemu nie dziwię.
Dobrze było jak zrobiłam bazarek, przesłałam pieniążki a do ciagnięcia bazarku nie było chętnych.Teraz gdy robię bazarki to dla piesków spoza Krakowa.
Teraz szukam pieska dla następnego kolegi męża.
Nie szukam w Krakowie, znowu będzie jakis ulubieniec, znów zrobie cos nie tak i będzie afera.
Szukam poza, na pewno coś znajdziemy. Nawet już znalazłam, facetowi się bardzo podoba, Tylko reszta rodziny musi zobaczyć.
Jest w DT w Warszawie. Może Alicja by mi pomogła a jak nie to poproszę męża ma wykupiony bilet PKP i go przywiezie. Zobaczy przynajmniej pakusia

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
Acha Dior zagryza jeże. Ostatnio kolega męża wyciagnął mu z pyska- jak go to nie kłuje

rany boskie... toż to się moze źle skończyć :crazyeye: głuptok jeden....
a co do zaangażowanie krakowaków, to zawsze tak jest... moje tematy krakowsich psiaków w większości odwiedzają "zamiejscowi" niż "nasi"

a zwłaszcza, ze na krakowskim wątku jest pare osób które dość często wydzwaniają do schroniska w celu uzyskania info o jakimś psie.... no ale co się będą zajmować "nie swoim psem".....:angryy:

sama wklejałam wątek suni na krakowski wątek..... jest tam od dobrego tygodnia i ani jednego odzewu....

wpadłam jeszcze teraz na jeden pomysł.. napisze do wilczycy, przeciez ona jest na miejscu....

Posted

Asior napisał(a):
Mała już na szpitaliku ponoć w niedziele była, to pewnie dziś , moze jutro sterylka.....

tak sie cieszę
musze znaleźć chwile czasu aby do niej zajrzeć.
najlepiej w niedzielę-ta odpada nie bedę miec samochodu

• 2 weeks later...