wtatara Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 ale nie jedyna jestes na Dogo z Krakowa - przecież osób jest dużo więcej. Nawet jak robiłam bazarki na Krakowskie psiaki to nie miał kto podrzucić taki bazarek, więc się już niczemu nie dziwię. Dobrze było jak zrobiłam bazarek, przesłałam pieniążki a do ciagnięcia bazarku nie było chętnych.Teraz gdy robię bazarki to dla piesków spoza Krakowa. Teraz szukam pieska dla następnego kolegi męża. Nie szukam w Krakowie, znowu będzie jakis ulubieniec, znów zrobie cos nie tak i będzie afera. Szukam poza, na pewno coś znajdziemy. Nawet już znalazłam, facetowi się bardzo podoba, Tylko reszta rodziny musi zobaczyć. Jest w DT w Warszawie. Może Alicja by mi pomogła a jak nie to poproszę męża ma wykupiony bilet PKP i go przywiezie. Zobaczy przynajmniej pakusia Quote
wtatara Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Acha Dior zagryza jeże. Ostatnio kolega męża wyciagnął mu z pyska- jak go to nie kłuje Quote
Asior Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wtatara napisał(a):Acha Dior zagryza jeże. Ostatnio kolega męża wyciagnął mu z pyska- jak go to nie kłuje rany boskie... toż to się moze źle skończyć :crazyeye: głuptok jeden.... a co do zaangażowanie krakowaków, to zawsze tak jest... moje tematy krakowsich psiaków w większości odwiedzają "zamiejscowi" niż "nasi" a zwłaszcza, ze na krakowskim wątku jest pare osób które dość często wydzwaniają do schroniska w celu uzyskania info o jakimś psie.... no ale co się będą zajmować "nie swoim psem".....:angryy: sama wklejałam wątek suni na krakowski wątek..... jest tam od dobrego tygodnia i ani jednego odzewu.... wpadłam jeszcze teraz na jeden pomysł.. napisze do wilczycy, przeciez ona jest na miejscu.... Quote
Asior Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 wilczyca chyba czyta wątek, bo mi dziś napisała, zę sunia dziś kończy kwarantanne.... Quote
t_kasiek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jaka ona piękna !!!!!!!!!! jak dam rade to zrobie kilka ogłoszeń.....ale nie dziś - musze sie najpierw z inna robota odrobić !!!!!!! Quote
wtatara Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 sunia zostanie wysrerylizowana- łatwiej będzie o domek Quote
Asior Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mała już na szpitaliku ponoć w niedziele była, to pewnie dziś , moze jutro sterylka..... Quote
t_kasiek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no to dobrze :) Hopkaj maleńka !!!! może cie ktoś zauważy poza kilkoma ciotkami :placz: Quote
wtatara Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Asior napisał(a):Mała już na szpitaliku ponoć w niedziele była, to pewnie dziś , moze jutro sterylka..... tak sie cieszę musze znaleźć chwile czasu aby do niej zajrzeć. najlepiej w niedzielę-ta odpada nie bedę miec samochodu Quote
Sebriel Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 tel kontaktowy do ogłoszeń taki jak w pierwszym poście? Quote
wtatara Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='t_kasiek']hop hop maleńka !!!!!!!![/quote] ten z pierwszego postu jest do dzie3wczyny ,która go znalazła. Lepiej do mnie 694 48 15 20 Quote
Sebriel Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa oddam psa - Kupie pinczera miniaturowego (szczeniaka) suczke m Zaraz zrobie więcej, bo msuze z kompa znikac ;/ Quote
Sebriel Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 www.bono-polska.pl ogłoszenia drobne > ojej.pl Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa Ogłoszenia Kupię Sprzedam www.animalia.pl www.gielda.bai.pl ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl www.vetmozga.com Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Quote
t_kasiek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 SUPER :!: :!: :!: :multi::multi::multi::multi: dziekuje w imieniu Suni za ogłoszenia :multi::multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 hop hop nasz Biszkopciku !!!! domek musi cie zobaczyc !!!!!! Quote
wtatara Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 nikt nie dzwoni, nikt nie zagląda a ja do suni będę mogła pojechac dopiero po 21 października Quote
t_kasiek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 kurcze....no ja w tej chwili wogole niewiele moge pomoc :placz::placz::placz::placz: Quote
t_kasiek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ale tutaj smutna cisza :( nikt nie chce pomoc :placz: Quote
wtatara Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 no niestety , nikt nie chce pomóc. Dobra byłam jak ja pomagałam. Po 21 X wybiorę się do niej i będe próbować jej pomóc. Quote
Asior Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 no tak to właśnie w krakowskim środowisku wolontariuszy bywa :roll: Quote
t_kasiek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ja moge w tej chwili tylko watek poodnosic :-( Quote
wtatara Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Kasiu ale ogłoszonka możesz jeszcze porobić. Malenka jeszcze nie płacze , tylko Cię bardzo kopie ale ...postaraj się Quote
Recommended Posts