Asiaczek Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Uwaga!!!!! Dla wszystkich zainteresowanych - mam WYNIKI EURAZJI 2005 - najlepsze psy!!! Jeżeli ktoś jest ciekawy, jak rozłożyły się CACIB-y, BOB itp. w poszczególnych rasach - pytajcie. Pzdr. Quote
PARSONRK Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='PARSONRK']Ja mam jeszcze pytanko odnośnie tegorocznej wystawki ? Były parsony ?? ( parson russell terrier) I pyt nr 2 Ktoś obliczył ( tak plus-minus) koszta takiej wycieczki?? Mogę Ci odpowiedzieć tylko na pierwsze pytanie: JRT: PSY kl.mł NICE BLOCKER THUNDER - BEST JUNIOR, BOB kl. o LEROY BROWN - CACIB SUKI kl. o KROUNI LIW IRIS - CACIB Mogłam od razu podać Ci wyniki, bo mam WYNIKI EURAZJI 2005 (tylko najlepszych psów). Pzdr. A parsony ? Podałaś mi jacki ( za te też dzięki :D ) Quote
UTAAP Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Asiaczek']Uwaga!!!!! Dla wszystkich zainteresowanych - mam WYNIKI EURAZJI 2005 - najlepsze psy!!! Jeżeli ktoś jest ciekawy, jak rozłożyły się CACIB-y, BOB itp. w poszczególnych rasach - pytajcie. Pzdr. ja chce softy-irish soft coated wheaten terrier najlepiej wszystko, ale jak duzo tego to caciby i bob :D Quote
PSYLLA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Asiaczek']Uwaga!!!!! Dla wszystkich zainteresowanych - mam WYNIKI EURAZJI 2005 - najlepsze psy!!! Jeżeli ktoś jest ciekawy, jak rozłożyły się CACIB-y, BOB itp. w poszczególnych rasach - pytajcie. Pzdr. To mnie oczywiscie interesują posokowce bawarskie ( o ile wogóle były jakieś zgłoszone) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 PARSONRK - sorki. Nie gniewaj się za to zamieszanie. Mea culpa. :oops: Już się poprawiam. PRT: PSY kl. o KROUNI LIV GEKTOR - CACIB, BOB kl. ch TALLITONTUN GUNNAR SUKI kl. o NINACAN DESERT ROSE - CACIB. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='UTAAP'][quote name='Asiaczek']Uwaga!!!!! Dla wszystkich zainteresowanych - mam WYNIKI EURAZJI 2005 - najlepsze psy!!! Jeżeli ktoś jest ciekawy, jak rozłożyły się CACIB-y, BOB itp. w poszczególnych rasach - pytajcie. Pzdr. ja chce softy-irish soft coated wheaten terrier najlepiej wszystko, ale jak duzo tego to caciby i bob :D OSY kl. mł. VILLA ROSAS LOCHLAINN kl. p MISTERIA REMO TYPICAL MAN WHEATENGALE ZAKLINATEL OGNJA ZOLOTYJE ROSSY ARTMANI EXCLUSIV MISTERIA REMO TALISMAN kl. o MECHTA POETA MASTER OF CITY JUNGLE- CACIB, BOB MECHTA POETA MISTER WHEATENGAZE MISTERIA REMO NERON kl.ch MECHTA POETA KISS OF FORTUNE MECHTA POETA MIDNIGHT SKYWORKER WHEATEN REBEL'S COUCAR MISTERIA REMO NEW MAN SUKI kl. mł. WHEATEN REBEL'S FUNNY SUN WHEATENGALE KUDRYASHKA SEW ZOLOTAYA KORONA DLIA UNIVERSAL PICTURES - BEST JUNIOR UITENTEIL KINTERRA kl. o ELLAIZ FILITSIYA MISTERIA REMO KONSTANTA kl.ch CHEMI DATVI I'M LOVELY MECHTA POETA MAGIC FIVE (lub FILE - od Asiaczka) - CACIB MECHTA POETA O'LADY OF IRON WHEATENGALE ESENIA KRASAVITSA DARA W rozpisce najlepszych psów Eurazja-2005 są tylko CACIB-y, BOB-y, BJ, BP. Nie ma podanych ocen pozostałych psiaków; tylko te najlepsze. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='PSYLLA'][quote name='Asiaczek']Uwaga!!!!! Dla wszystkich zainteresowanych - mam WYNIKI EURAZJI 2005 - najlepsze psy!!! Jeżeli ktoś jest ciekawy, jak rozłożyły się CACIB-y, BOB itp. w poszczególnych rasach - pytajcie. Pzdr. To mnie oczywiscie interesują posokowce bawarskie ( o ile wogóle były jakieś zgłoszone) Twoje psiaki to gr. VI., ale z tej gr. to były tylko bassety, beagle, bloodhoundy, dalmatyńczyki i RR. A nazwa Twojej rasy po rosyjsku to:BAVARSKAYA GONTCHAYA PO KROVIANOMU SLEDU. Tyz piknie. :P Pzdr. Quote
PSYLLA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiaczek napisał(a):A nazwa Twojej rasy po rosyjsku to:BAVARSKAYA GONTCHAYA PO KROVIANOMU SLEDU. Tyz piknie. :P Pzdr. Bardzo piknie :lol: I dzięki za informacje o braku BAVARSKAYA GONTCHAYA PO KROVIANOMU SLEDU :wink: Quote
UTAAP Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Asiaczek'] W rozpisce najlepszych psów Eurazja-2005 są tylko CACIB-y, BOB-y, BJ, BP. Nie ma podanych ocen pozostałych psiaków; tylko te najlepsze. Pzdr. Asiaczek i tak bardzo, bardzo dziekuje :buzi: !!! Quote
effa Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 To ja bym poprosila dogo canario... grupa II =) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='effa']To ja bym poprosila dogo canario... grupa II =) Dogo Canario PSY kl. sz VASKO kl.mł. ZZ TOP DE PRESA AWANGARDA SANCHEZ RODZHES D PLATO KOPO kl.p DEMIRIS SANCHES INTIMIDATOR kl. o BARAKUDA VILLEY IZ GRAFSTVA ART kl. ch BAJLANDO CON LOS LUCHADORES GORCO - CACIB SUKI kl. sz EVRA TAMEY TAJTENC IZ GRAFSTVA ART kl.mł. SANTA GARDA RIKA - BOB, BJ Pzdr. Quote
Agasia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiuniu bardzo prosze beagielki :cmok: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Asiu moge rude? ;) Jasne, juz podaję. IRISH RED SETTER PSY kl. o DIOSKURY DIRK TANTSUYUSCHII VETER SIMPATICHNY ANRI SIEL - CACIB, BOB DIOSKURY DAMIAN SUKI kl. o DIOSKURI DRIADA jk, ch CANTERA LINDA DIOSKURY - CACIB Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='Agasia']Asiuniu bardzo prosze beagielki :cmok: Według życzenia: BEAGLE PSY kl. mł. KARA URUS SZIKO SZARTRES - BEST JUNIOR kl. p KARA URUS KRON PRINCE DAR SZACH CEZEY kl. o KARA URUS KURAZH RED WARRIOR BULLS BRUNO kl. u AGAR Z HORNI LISNICE kl.ch DAR SHAH RICCI - CACIB FARGO Z JAROSLAICKYCH RYBNIKU SUKI kl. mł. AYKA BU GYRY SKAUT-LISS WIKTORIA WISLA kl. p FELICITA TERGY KARA URUS KALAMBINA DAR SHAH CELESTA kl. o BOROWKOWA BABECZKA POLOT DAR SHAH CERERA DAR SHAH CERCEYA - CACIB, BOB Pzdr. Quote
alqua Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A jakieś owczarki staroangielskie - Bobtaile były może??? Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='alqua']A jakieś owczarki staroangielskie - Bobtaile były może??? OLD ENGLISH SHEEPDOG PSY kl. sz STENLI SIMON IZ BELO-GOLUBYH ANGELOV - BEST PUPPY STEVEN CONNI IZ BELO-GOLUBYH ANGELOV kl. mł. VELIKOLEPNYI VILLI KING BOBBU FEST - BEST JUNIOR OBERON IZ BELO-GOLUBYH ANGELOV PUSHISTOE VOLSZEBSTVO ANGEL kl. p GOOD LUCK AUS DER BOVERHEIDE BAJLAIN UGO TAUNSVILL BERLIOZ LIVE OF KING IZ ZAMKA GREZ HARTI kl. o REATA'S FREQUENT FLYER ART AGERON ARMANIAK kl. ch ALEN SCHASTLIVY MEDVEZHONOK LOHMATOE CHUDO MARSEL MISTER MAYKL-MARTIN INTELLEGUARD SKAY HARVEST DUBROVSKIY - CACIB, BOB ANDREEVSKIY FLAG ADMIRAL FAVOURITE SZELDON IZ BELO-GALOBYH ANGELOV SYKI kl. mł. OLLI IZ BELO-GALUBYH ANGELOV KL. CH A I AM FIRST - CACIB AHA WATER PET BAILAIN GREATFUL HEART BAILAIN STELLA DI MARO JAQUELINE LILU YARA YARBI Pzdr. Quote
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 a ja poprosze sznaucer min. czarno-srebrny dzieki Quote
wanio Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 to przy okazji jeszcze sznaucer mini. pieprz i sol - bardzo prosze . Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='orsini']a ja poprosze sznaucer min. czarno-srebrny dzieki A było tego małego towaru, oj było!!! PSY kl.mł. EHINI ELEGANT RONDO REPRESENTATIVE IDEAL BOY MALY KAVALIR ASTRA LUX BENEFIS ZALARI ZUR BANTIK SANTA KNYRYS NUARO SANTA KNYRYS ROBERTINO LORETTI SANTA KNYRYS JAHMOS FLER NARK ROMANOVITCH kl. p COMPLIMENT REZLARK GLORIS RIVALDO LJUBIMYI BORODACH ADMIRAL MY LOVE SANTA KNYRYS CITADEL OF MY LOVE SANTA KNYRYS MERCURY KING'S DINASTY RUS BARBUS EDMOND DANTES - CACIB SANTA KNYRYS SZUBERT kl. o PET CREATURES EXTREME RUS BARBUS UNIKUM SANTA KNYRYS BELLE CHIENVOLSHEBNYI TALISMAN VOLNYI VETER LJUBIMYI BORODACH ARSENYI FOR ROSES SANTA KNYRYS TAMERLAN INVINSIBL SHEER VINNER S TAGANEGO ROGA kl. ch ADVENTURE GRAND CALVERA FLER PARK DELFINUM SANTA KNYRYS BEST DIAMOND VAISING ARKTUR kl. w ABATARE'S ALL NIGHT MAN - BEST VETERAN SANTA KNYRYS VIKONT BLACK KARRANT SUKI kl. mł. GOLUBKA MOYA SURPRIZE OT VODOLEYA LANGER TATOS MODERN STAYL GRAN PRI KAPRICCIO DALERTIS PANTERA TARA MINI MAXI PERLA DE NUENTE - BEST JUNIOR SANTA KNYRYS PRAJZIS PRETTI GIRL SANTA KNYRYS RADOST MOYA FLER PARK ORCHIDEA kl. p GRAN PRI BALLADA CHERTOVITSKAYA LJUBIMYI BORODACH AKULINA FLEUR SANTA KNYRYS MADONNA VLANELA AISHA ANGEL GLORIS DISAMING SMILE SANTA KNYRYS RACHEL RAIS SAN kl. o FLER PARK MISS MONEYPENNY SANTA KNYRYS ONCE UPON A TIME IN THE FUTURE SANTA KNYRYS ORLANDO MAGIC STAR VAISING BYANKA - CACIB, BOB AL GRIS ULYBKA FORTUNY SANTA KNYRYS KONFETTI kl. ch SANTA KNYRYS CZARICZA TAMARA SANTA KNYRYS RAISE ONE'S HOPES SANTA KNYRYS ISOLDA KELTSKAYA Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 [quote name='wanio']to przy okazji jeszcze sznaucer mini. pieprz i sol - bardzo prosze . O, pieprzaków było chyba jeszcze więcej! PSY kl. sz RUSSKIY ASSORTI'K TAJFUN- BEST PUPPY kl.mł. GER HIL TEDDY BEA ZVIOZDA DETKINA UZZI LARIFEM NEON RUSSKIY ASSORTI'K IMAGE ROSSIA TOP TARGET KLONDIKE - BEST JUNIOR TOP TARGET KNIK-KNAK kl. p RUSSKIY ASSORTI'K ISPANSKIY MOTIV ZVIOZDA DETKINA YORN FILD kl. o ALOIZ DELI EGORKA CATAPULT REZLARK GINKO MENGO CELEBRATION LARIFEM FRENIS DARIK RUSSKIY ASSORTI'K ZVEZDNIY ZAY kl. ch ASTERIX IZ IMPERII ANTALLIS A'VIGDORS SHICO CHER AMI - CACIB LARIFEM FRENIS KUMIR RUSSKIY ASSORTI'K HENDY DOMENIC SCEDIR CARYGRANT SCEDIR SPIDERMAN-NA kl. w TRIXER STUDEBAKER - BEST VETERAN SUKI kl.mł. ELKOSTA REZLARK RER XIP TREBE ZVIOZDA DETKINA ULIANKA LARIFEM NIKA LARIFEM NIKOL RUSSKIY ASSORTI'K D'EVA ISKUSITELNICA RUSSKIY ASSORTI'K KLASSNAYA MARFA kl. p RUSSKIY ASSORTI'K ELEKTRA RUSSKIY ASSORTI'K YAROSLAVNA-II RUSSKIY ASSORTI'K BANDITKA CHELSEA RUSSKIY ASSORTI'K PRIMADONNA RUSSKIY ASSORTI'K CAREVNA IZ SKAZKI kl. o ALOIZ DELI ELIZAVETA RUSSKIY ASSORTI'K ANIKA RUSSKIY ASSORTI'K RIKKI TIKI TAVI TOP TARGET ESHLAY RUSSKIY ASSORTI'K OIRI GVINDOLEN RUSSKIY ASSORTI'K PETUNIA kl. ch BERIES MICRO XENIA LARIFEM FRENIS DANIKA - CACIB, BOB RUSSKIY ASSORTI'K KRASOTKA RUSSKIY ASSORTI'K YAGODKA ZHUZHU RUSSKIY ASSORTI'K YUTTA GER XIL ADZHENT PERL TOP TARGET ANTOINETTA Uff. Pzdr. Quote
orsini Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 WOW!!! :o :o :o :o Asiaczek dzieki!!!! Quote
Recommended Posts