Asiaczek Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 króliczek napisał(a):Ja oczywiście Joasiu jestem zainteresowana jak zwykle stawką shar-pei :roll: Jeśli bedzie ich dużo to Asieńko tylko pieski poproszę :lol: :D sędzia: Tamas Jakkel - Wegry PSY kl.sz SWEZIJ WETER ARGUMENT kl. mł. BRANDO IZ TWERSKOGO DOMA ZOLOTAJA PYBKA KLAD ZAWETNYJ NIKOLA-II IZ URALSKOJ LEGENDY OSTRYJ ZUB IZ KITAJSKOGO KWARTALA TAGRI EDCHER HAVIGATOR KENENBOLL TAGRI EDCHER HAMMER KING SIZE TANDERS BRIUN LASKOWYJ MAJ CZORNYJ CZIZH EKSLUSIV kl.p ANTUAN TAI-LI HUGO RIKSZI HRIUKSIKIZ KITAJSKOGO KWARTALA JANSON IZ KITAJSKOGO KWARTALA kl. o CHERNYI-CHIZH FAVORIT INGREM REY JOLEROB NE'RE BE AN ANGEL MIDNAIT MUUZIK INSTANT REPLY SVEJII VETER KLASS PARIS ZOLOTAJARYBKA BALOVEN SUDBY BALSZOJ WECZERNYJ BLUES WETER AZJI GOMER WILLINGTON WISZNY kl. ch AFONJA (CREAM) AISTI ILEAL CHOCOLATE SURPRISE ETUAL NUAR TAIWAN MARSHALL CADILLAC MANTIKA ZIMOVNIK MIDNAIT MUUZIK IMPERATOR BONAPARTE SHARPI SEX MACHINE OF ROYAL CLASS STAR GALAXY ADMIRAL VARTDIV EXCALIBUR ZHERMON ROMUL SUKI - w osobnym poście, bo mi się czas skończy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Shar-pei SUKI kl.sz MIDNAIT MUUZIK KOKO CHANEL MOJA KRASA SAN-LEN kl. mł. BON PARI MANIA WELICZIJA VIVIEN LILOVAYA BOGINIA IZ KITAJSKOGO KWARTALA MASIANA IZ KITAJSKOGO KWARTALA ORIDANA IZ KITAJSKOGO KWARTALA SBEZIJ WETER REDKAJA SZTUCZKA TAGRI EDCHER NASZA MASZA TAGRI EDCHER HOZIAJKA MIEDNOJ TANDERS BRIUN LAMBADA CZIORNYJ CZIZH ESTAMPA ETUAL NUAR PRIMAVERA CHANTAL JU'MARISZKA IZ KITAJSKOGO KWARTALA kl. p ZON MIRACLE NOSTALGI FROM BELLSZOJ LEGENDA ZOLOTOJ PYBKI RAKEL C TMACKOGO PEREKATA SKIPPI SZELKOWYJ PUT' DULCINEA JA NI-NA kl. o CHERNYJ CZIZH NINKA KAK KARTINKA DOLLI STEEP STRAIN MIDNAIT MUUZIK IMPERATRITSA EKATERINA SWEZIJ WETER KRASAWICA WOSTOKA CZERNYJ CZIZH CZYN CZZHY DA ETUAL NUAR MARTA kl.ch AMAGAMMA CHANGRI-LA BELLSHOU MEDOVAYA IRISKA SVEJII VETER KOROLEVA KRASOTY VARVARA KRASA IZ MALENKOGO KITAYA pZDR. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 -Magda- napisał(a):To ja poproszę o pudle duże :D Sędzia: Sandra Mashford - Australia Pudel duży - apricot & silver PSY kl. mł. VOLZHSKIY TALISMAN NOMINANT NA BIS kl.ch POVELITEL OGNYA IZ BOJARSKOGO RODA SYKI VOLZHSKIY TALISMAN IZABELLA Pudel duży - white, black, brown PSY kl.mł. GRAND OT ZOLOTOGO PRIBOJA kl. p BLISS TRINE DE GRAND EMEREI IN ZE REJ OF LAJT kl. o BLISS TRINE GARFILD VOLZHSKIY TALISMAN LIMONADNY JOE SHANS BIZU ZHUSTEN GIVENCHY kl. ch CARO-LINE'S CURIOUS C COLUMBUS EMEREI ZEFIR V. CHERNOM CHOCOLADE MARTINA'S RUBI DE BOHEMIA RACKETEER HIT MAN RADOSWET IZ BOJARSKOGO RODA SUKI kl.mł. ZHEMCHUZHINA SIBIRI PLATINA kl.p SHANS BIZHU ZETA CATHRINE BLISS TRINE DENGL DOLY kl.o ELENSIS FRANCUAZA SCARPEBOX DONNA ARANCIONE SHANS BIZHU JENEVJEVA JOZE SHELDY YUNONA OT ZOLOTOGO PRIBOJA SUDARNIA NOCZENKA IZ BOJARSKOGO RODA ZHEMCZHUZHINA SIBIRI COOL GIRL kl.ch CANMOY'S CALENDAR GIRL DANVIK ESPERANZA EMEREI ESCALADA DE LA GAMA DE ORO EMEREI GLOBAL MISSION RADOSLAVA IZ BOJARSKOGO RODA SHANS BIZHU JISELLE MAGIC WAY TERRA INCOGNITO OT ZOLOTOGO PRIBOJA kl.w SHANS BIZHU BABETTA Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 maga18 napisał(a):ja poprosze o chinskie grzywacze :D dziekuje!!! sędzia: Tamas Jakkel/Węgry PSY kl.sz RAZZMATAZZ SUCCESSFUL WAY FOR VIVAT SUNRISE WINNI PUCH OT WOLNOGO PSA BNUCZOK JASMINY OT WOLNOGO PSA ZHOLECK AMADDEUS kl. mł. SAPHIR IZ TSARSKOGO SELA ANTEY ZHOLESK DZHOKER WIWAT SUNRISE BRAJTLAJT OF MOSCOU WOLSZEBNAJA LOSZDAKA GRILIAZH KWIT KENNL ONLY YOU kl.p ALKA-TRAST EGOR MOONSWIFT BRONZE CHEIFTAN SAMBORLAND BONI CHEP SUMAH SPAOS FAGRID WELLAR PLUS FERNANDEL ZHOLECK PILIGRIM kl.o ENERGIZER VON SHINBASHI IRGEN GOLD PIER RISHAR KING STUART GULMOR MOONSWIFT MUSTIC MAN SASQUEHANNA WERTER ZHOLECK DOGMATIKS NEJKID DZHEWIEL WIZIT kl.ch KITAYSKIY SHELK TSIKLAMEN MOONSWIFT DESERT FLAME SAMPAN BASTA SASQUEHANNA ANGOR VIVAT SUNRISE ADVENTURE ZHOLESK EDMOND kl.w MOONSWIFT STORM WARRIOR Suki - w następnym poście. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Bardzo dziękuję za Seterki. Może zoogranizujemy jakiś wyjazd w przyszłym roku co...? ;) Ja jestem chętna. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 SUKI - Chińskie grzywacze kl. sz ANASTASIA ELPAJN FRESZ ZHOLESK NIOLA NEW POTRI SAMBORLEND EUROPA GOLD SLIK SLIM PET BABY ELENA PREKRASNAYA kl. mł. DEEKAYS LAST MINUTE DECISION GOLDEN MEDAILLON VON SHINBASHI WIKI WAJT BLIU MARBL WOLSZEBNAYA LOSZADKA GLORI ZHOLESK AMELI SANTA GARDARIKA ZHEMCHUZHINKA MON AMI SANFIR IZ CARSKOGO SELA ADEL kl. p MOONSWIFT GIFT OF THE ORIENT SASQUEHANNA EMILDA VIVAT SUNRISE JA SOLO SENSATION VOLSHEBNAJA LOSZADKA ZHOLESK PRINCIPI ALLEGRO KATRIN BARYSZNIA KRESTIANKA OT WOLNOGO PSA ZHOLESK ODRI FOREWA LAVINIA KLIU STRONG STAEL JAGODKA PIABINKA kl.o BRITISH GLORI NIKOLETTA ZHOLESK PINOKOLADA AKULINA KRASA OT WOLNOGO PSA VIVAT SUNRISE ONLY YOU ZHOLESK MELANI FANTASTIK KASZMIR MAGGI SPICE kl. ch BRITISH GLORI GRACIA PUSHA DIADEMA GRATSIYA RUSSKIY SAMURAI JASMINA VOLSHEBNAYA LOSZADKA BARBARIS ZHOLESK ALISA ZHOLESK PRIMAVERA PALOMA PICASSO Pzdr. Quote
.ania Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Asiaczek napisał(a):-Magda- napisał(a):To ja poproszę o pudle duże :D Sędzia: Sandra Mashford - Australia Pudel duży - apricot & silver PSY kl. mł. VOLZHSKIY TALISMAN NOMINANT NA BIS kl.ch POVELITEL OGNYA IZ BOJARSKOGO RODA SYKI VOLZHSKIY TALISMAN IZABELLA Pudel duży - white, black, brown PSY kl.mł. GRAND OT ZOLOTOGO PRIBOJA kl. p BLISS TRINE DE GRAND EMEREI IN ZE REJ OF LAJT kl. o BLISS TRINE GARFILD VOLZHSKIY TALISMAN LIMONADNY JOE SHANS BIZU ZHUSTEN GIVENCHY kl. ch CARO-LINE'S CURIOUS C COLUMBUS EMEREI ZEFIR V. CHERNOM CHOCOLADE MARTINA'S RUBI DE BOHEMIA RACKETEER HIT MAN RADOSWET IZ BOJARSKOGO RODA SUKI kl.mł. ZHEMCHUZHINA SIBIRI PLATINA kl.p SHANS BIZHU ZETA CATHRINE BLISS TRINE DENGL DOLY kl.o ELENSIS FRANCUAZA SCARPEBOX DONNA ARANCIONE SHANS BIZHU JENEVJEVA JOZE SHELDY YUNONA OT ZOLOTOGO PRIBOJA SUDARNIA NOCZENKA IZ BOJARSKOGO RODA ZHEMCZHUZHINA SIBIRI COOL GIRL kl.ch CANMOY'S CALENDAR GIRL DANVIK ESPERANZA EMEREI ESCALADA DE LA GAMA DE ORO EMEREI GLOBAL MISSION RADOSLAVA IZ BOJARSKOGO RODA SHANS BIZHU JISELLE MAGIC WAY TERRA INCOGNITO OT ZOLOTOGO PRIBOJA kl.w SHANS BIZHU BABETTA Pzdr. Bardzo dziękuję :D Quote
kadziumia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Joanna, dziękuję serdecznie. Duża buźka ode mnie i białasów, zwłaszcza, ze od hodowczyni z Moskwy dostałam wyniki końcowe. pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Mnie trochę przeraża ta odległość W-wa - Moskwa. Bo ja, niestety, jestem kobieta pracująca i muszę w miarę dokładnie zaplanować mój urlop. A tu wypadałoby wziąć co najmniej tydzień (?). Trochę mi szkoda tych wolnych dni. No, ale zobaczymy pod koniec tego roku (taka mam nadzieję) jacy sedziowie i jaki termin. Pzdr. Quote
króliczek Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Bardzo dziękuję Asiaczku za całą stawkę sharpków :D .Była ich ogromna ilość :o :-? nie wiem co mam myśleć na ich temat ,ponieważ żadnego z nich nie widziałam na oczy....Hm i jeszcze sędziujący Węgier-naprawdę zaskakująca była ta wystawa. :roll: 8) Quote
Sonya-Nero Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Wyjazd na Eurazję byłby fajny :P , tylko trzeba się zaopatrzyć w czapki uszanki, rękawice futrzane i walonki, bo w tym roku wystawcy czekali ok. dwóch godzin na wpuszczenie do hal :o :(... na mrozie Ale taki wyjazd byłby całkiem ciekawy :D Quote
Asiaczek Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Sonya-Nero - a więc też masz jakieś przecieki nt. tej wystawy? Pzdr. Quote
Sonya-Nero Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 ...ili mnie moi russkije druz'ja chto-to rasskajhut ili ja podslushaju v internete... :wink: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Uważam, że i jedna droga i druga są OK. Oby jeszcze informacje były dobre dla nas. No to do dzieła! Pzdr. Quote
Sonya-Nero Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Eurazja kusi, ale na samą myśl o wschodnich granicach i pogranicznikach ... mi się odechciewa :roll: No i koszty takiej zachcianki tez byłyby niemałe :( Quote
Asiaczek Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Koszty jeszcze bym jakoś zniosła (najwyżej wzięłabym tylko 1-2 baski, a nie 4). Natomiast ta odległość! To mnie przeraża. Pzdr. Quote
Sonya-Nero Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 A mnie odleglośc tak nie przeraża :wink: ... dojechałam już do Barcelony :P Quote
Asiaczek Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Ja najdalej byłam w Amsterdamie, Dortmundzie, no i Austria. Do Porto (Światowa) nie dotarłam. A Barcelona, to dla mnie daleko, hen, za morzami...:)) Ja raczej nie zdecyduję się na Eurazję. Chyba nie. Pzdr. Quote
ofca Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 witam Ślicznie prosze o stawke alaskan malamutów jesli można pozdrawiam iwona Quote
Atik Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Jeżeli można to ja poproszę o boksery, pręgusy i żółtki :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Jest już obsada sędziowska na Eurasje 2006 ;) Nie wiem co robić.... Z Warszawy jest 1300 km. ale strasznie mnie kusi.... Chyba jednak się zdecyduję.... ;) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 ofcaa napisał(a):witam Ślicznie prosze o stawke alaskan malamutów jesli można pozdrawiam iwona Sędzia: Rita TRAININ/ Izrael: PSY kl.mł LEYU NIK AMBASADOR LEYU NARGIS LEYU HERON kl.p LEYU ERASIK DENVER GREAM kl.o AKBAR WA-WA TEEI C LOSINOGO OSTROVA CZAYR OT FILIPPOWOJ kl.cz DAWSON SAUSIMAYOK fram ot filippovoy iays s losinogo ostrova LEYU BLACK SVEN OT FILIPPOVOY SUKI kl. mł. LEYU ONRI kl.p GITCZE MONITO C LOSINOGO OSTROVA kl.o GALA DE KABLUNA LEYU DIARA GROZOVAYA TUCZKA C LOSINOGO OSTROVA kl.ch ASER DEL GIAGIO DINA Z GRODZKIEGO ZAKATKA VENONA S LOSINOGO OSTROVA Sorki za opóźnienie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Atik napisał(a):Jeżeli można to ja poproszę o boksery, pręgusy i żółtki :) Sędzia: Orietta ZILLI/Włochy: Bokserów zółtych było:26, pręgowanych: 16. Podaj, o jaką klasę Ci chodzi. Nie ma tutaj mojej złej woli, tylko tłumacząc z cyrylicy na łaciński alfabet można się pogubić i wtedy łatwo o błąd. Pzdr. Quote
Flaire Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A ja poproszę o Airedale Terriery... Asiaczek napisał(a):tłumacząc z cyrylicy na łaciński alfabet można się pogubićAiredale po ichniemu zaczynają się na E i są na końcu alfabetu (chociaż w katalogu pewnie nie są alfabetycznie :roll: ). Quote
Sonya-Nero Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Ciekawostka dla wszystkich zmagających się z cyrylicą: nazwy obcojęzyczne np. angielskie pisze się po rosyjsku tak jak się je wymawia, np. "lucky" nie będzie napisany jako "lucky" tylko jako "laki" :D Quote
Recommended Posts