Zuzia&Snoopy Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):No ja tez czesto tak mam, ze robie zdjęcie i przypadkowo złapię jakąs dziwną minę czy pozycję:cool3: Jaka obrozke w koncu zamowilas ? :evil_lol: Zamówiłam Moo Cow :evil_lol: Paasuje do mojej łaciatej krowy:evil_lol: Bardzo chciałam jakąś zieloną obróżkę, a to była chyba jedyna Lupinowa w kolorze zielonym, pasująca na mojego psa:) Jestem bardzo ciekawa jak będzie w niej wyglądał:D Ale już mam upatrzoną obroże na lato:D Quote
Ewa&Duffel Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Zamówiłam Moo Cow :evil_lol: Paasuje do mojej łaciatej krowy:evil_lol: Bardzo chciałam jakąś zieloną obróżkę, a to była chyba jedyna Lupinowa w kolorze zielonym, pasująca na mojego psa:) Jestem bardzo ciekawa jak będzie w niej wyglądał:D Ale już mam upatrzoną obroże na lato:D Świetna jest ta obroża ! Eh, dla mniejszych psów jest tyle fajnych wzorkow,a dla duzych taki maly wybor... Chcialam kupic Dufflowi Peace Pup, ale nie ma w szerokosci 2,5 cm :( Quote
Ewa&Duffel Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Zamówiłam Moo Cow :evil_lol: Paasuje do mojej łaciatej krowy:evil_lol: Bardzo chciałam jakąś zieloną obróżkę, a to była chyba jedyna Lupinowa w kolorze zielonym, pasująca na mojego psa:) Jestem bardzo ciekawa jak będzie w niej wyglądał:D Ale już mam upatrzoną obroże na lato:D Świetna jest ta obroża ! Eh, dla mniejszych psów jest tyle fajnych wzorkow,a dla duzych taki maly wybor... Chcialam kupic Dufflowi Peace Pup, ale nie ma w szerokosci 2,5 cm :( Quote
Infortune. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy'] Przynajmniej sama w końcu się wytrze:D A Snoopy to od razu leci się wytrzeć na dywan, głupol. Albo jak mu się uda zdobyć ręcznik to lata z nim po całym domu.:stupid: To cieszę się że nie muszą się kończyć ale muszę Cię zmartwić że chyba zostało jeszcze 10 zdjęć (tylko?aż?):evil_lol: A Ty masz już jakąś wybraną hodowlę biglaków? No tak, jakiś plus jest. :evil_lol: Wczoraj ja wykąpałam i już na rannym spacerze pobrudziła całe łapy i psyk. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok :evil_lol: Nie mam jeszcze bo pewnie zanim wezmę Beaglea to trochę czasu minie, ale tak sobie myślałam o Łaciatej Sforze albo Kelew (ta znajduje się naprzeciwko naszego weterynarza :diabloti:), ale to nic pewnego. Jak będzie się zbliżał czas pewnie będę szaleć... [quote name='Zuzia&Snoopy']Zamówiłam Moo Cow :evil_lol: Paasuje do mojej łaciatej krowy:evil_lol: Bardzo chciałam jakąś zieloną obróżkę, a to była chyba jedyna Lupinowa w kolorze zielonym, pasująca na mojego psa:) Jestem bardzo ciekawa jak będzie w niej wyglądał:D Ale już mam upatrzoną obroże na lato:D Aa, strasznie fajna jest ta obroża! :loveu: Ale ja już nie mogę... :placz: A następna to peace pup? :evil_lol: Quote
Shel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 http://img339.imageshack.us/img339/5731/p1013429.jpg wariat :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Infortune.']No tak, jakiś plus jest. :evil_lol: Wczoraj ja wykąpałam i już na rannym spacerze pobrudziła całe łapy i psyk. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok :evil_lol: Nie mam jeszcze bo pewnie zanim wezmę Beaglea to trochę czasu minie, ale tak sobie myślałam o Łaciatej Sforze albo Kelew (ta znajduje się naprzeciwko naszego weterynarza :diabloti:), ale to nic pewnego. Jak będzie się zbliżał czas pewnie będę szaleć... Aa, strasznie fajna jest ta obroża! :loveu: Ale ja już nie mogę... :placz: A następna to peace pup? :evil_lol: Jakbym teraz miała brać beagla to byłaby to również Łaciata Sfora albo Królewska Zgraja;) Już się nie mogę doczekać kiedy ją dostanę :evil_lol: No pewnie! Ciekawe skąd wiedziałaś :hmmmm: :evil_lol: [quote name='Shel']http://img339.imageshack.us/img339/5731/p1013429.jpg wariat :) Dokładnie!;) Ufff...skończyłam film! Teraz zostało chyba najgorsze -przesłanie na youtube'a....Mój internet jest strasznie wolny, więc nie wiem czy dam radę dzisiaj;) Ale jutro już będzie na pewno:D Quote
Kashdog Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Gdy ja planowałam zakup beagle'a to myślałam nad Królewską zgrają :p No w końcu filmik będzie:multi: Strasznie lubię je oglądać w Twoim wykonaniu :eviltong: Tak...ładowanie filmiku na YT jest najgorsze, mi filmik dzisiaj się ładował z 15 minut:roll: Quote
Infortune. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Jakbym teraz miała brać beagla to byłaby to również Łaciata Sfora albo Królewska Zgraja;) A, jeśli mogę spytać, z jakiej hodowli jest Snoopciak? ;) Ja też się nie mogę doczekać Snoopiego w krówkach :diabloti: i filmiku. Sama bym coś nakręciła, ale nie mam czym co mnie strasznie irytuje :placz: Quote
Kashdog Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No, Zuzanno dawaj filmik :diabloti::diabloti: Quote
wiki4 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Taaak! :multi: Też czekam na filmik :D Miłego dzionka :loveu: Quote
Nikolaaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ale my dawno nie byłyśmy w waszej galerii:razz: http://img339.imageshack.us/img339/5731/p1013429.jpg Śliczności :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='Kashdog']Gdy ja planowałam zakup beagle'a to myślałam nad Królewską zgrają :p No w końcu filmik będzie:multi: Strasznie lubię je oglądać w Twoim wykonaniu :eviltong: Tak...ładowanie filmiku na YT jest najgorsze, mi filmik dzisiaj się ładował z 15 minut:roll: U mnie ładował się 50 minut....głupi youtube...:evil_lol: Dzięki:oops: Oooo Ty też chciałaś mieć beagla?:) [quote name='Infortune.']A, jeśli mogę spytać, z jakiej hodowli jest Snoopciak? ;) Ja też się nie mogę doczekać Snoopiego w krówkach :diabloti: i filmiku. Sama bym coś nakręciła, ale nie mam czym co mnie strasznie irytuje :placz: Snoopy jest z zupełnie nieznanej hodowli Markowa Zaroda. Nie wiem nawet czy istnieje...ale ojciec Snoopiego był Championem Polski więc jest ok:) [quote name='Kashdog']No, Zuzanno dawaj filmik :diabloti::diabloti: [quote name='wiki4']Taaak! :multi: Też czekam na filmik :D Miłego dzionka :loveu: Ok, ok już wstawiam link:D [quote name='Nikolaaa']Ale my dawno nie byłyśmy w waszej galerii:razz: http://img339.imageshack.us/img339/5731/p1013429.jpg Śliczności :loveu: Hej!:hand: Super że przybyłyście do nas;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Uwaaaaaga! Obiecany filmik! http://www.youtube.com/watch?v=JPGWlyRD_sY W roli głównej oczywiście Snoopy (rola drugoplanowa moja siostra;) :evil_lol: ) Quote
Kashdog Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Filmik MEGA!! :crazyeye::crazyeye: W niektórych momentach to nie mogłam przestać się śmiać :evil_lol: Jestem pod wielkim wrażeniem, Snoopy powinien w jakiś filmach grać , weź z nim na jakiś casting idź :cool3::evil_lol: Najlepsze 0:38- co za podekscytowanie i jak on przeżywa tą grę :cool1::diabloti: Ja chcę więcej takich filmików !! A co do beagle'a- to tak kiedyś marzyłam o tym psie, ale niestety nie wypaliło już miałam zamawiać szczeniaka z Królewskiej Zgrai. Quote
Nikolaaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Film normalnie pierwsza klasa , więcej takowych prosimy :D Ja ciągle marze o beagle'u ale niestety na razie nie możemy sobie pozwolić na kolejnego psa :( Quote
Infortune. Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 O matko, ŚWIETNE!!! Pomysł, wykonanie, bomba! :mdleje: Snoopy jest cudowny, wszystko wykonane perfekcyjnie! SZACUN! :loveu: Quote
Tośka&Nemo Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jaki utalentowany psiak! ŚLiczny jest ....a ten filmi boski :D Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do naszej nowej Nepsikowej Galerij ;D Quote
Shel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 DZiewczyno ten film jest mega!!! Full podziw! Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Kashdog']Filmik MEGA!! :crazyeye::crazyeye: W niektórych momentach to nie mogłam przestać się śmiać :evil_lol: Jestem pod wielkim wrażeniem, Snoopy powinien w jakiś filmach grać , weź z nim na jakiś casting idź :cool3::evil_lol: Najlepsze 0:38- co za podekscytowanie i jak on przeżywa tą grę :cool1::diabloti: Ja chcę więcej takich filmików !! A co do beagle'a- to tak kiedyś marzyłam o tym psie, ale niestety nie wypaliło już miałam zamawiać szczeniaka z Królewskiej Zgrai. [quote name='Nikolaaa']Film normalnie pierwsza klasa , więcej takowych prosimy :D Ja ciągle marze o beagle'u ale niestety na razie nie możemy sobie pozwolić na kolejnego psa :( [quote name='Infortune.']O matko, ŚWIETNE!!! Pomysł, wykonanie, bomba! :mdleje: Snoopy jest cudowny, wszystko wykonane perfekcyjnie! SZACUN! :loveu: [quote name='Tośka&Nemo']Jaki utalentowany psiak! ŚLiczny jest ....a ten filmi boski :D Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do naszej nowej Nepsikowej Galerij ;D [quote name='Shel']DZiewczyno ten film jest mega!!! Full podziw! Dzięki ogromniaste za tyle wspaniałych komentarzy! :oops::oops::oops: Jesteście niesamowici! Sprawiliście mi i Snoopiemu wielką radość;) Strasznie się cieszę że filmik się podobał mówiłam że tym razem będzie coś innego:D Rzeczywiście chyba będzie trzeba nakręcić jakiś inny filmik ze Snoopym w roli głównej:) Ale aż mnie zatkało jak przeczytałam Wasze komentarze;) Żeby nasz film aż tak się spodobał i wzbudził tyle emocji...Tego się nie spodziewałam;) W ferie planuję nagrać następny filmik (tym razem zwykły pokaz sztuczek) :) Przypominam dla tych którzy nie widzieli filmik na poprzedniej stronie;) Quote
Illusion Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Filmik jest genialny! Bardzo miło się go oglądało, super pomysł :). Quote
Ewa&Duffel Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kapitalny ten filmik !!! Pomysł i wykonanie świetne !!! nie mogłam przestać się śmiać :lol: Quote
Shel Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 To teraz foty :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Daga&Maks Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 genialny filmik. Gratuluję pomysłu i utalentowanego aktora :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 RCookie napisał(a):Filmik jest genialny! Bardzo miło się go oglądało, super pomysł :). Ewa&Duffel napisał(a):Kapitalny ten filmik !!! Pomysł i wykonanie świetne !!! nie mogłam przestać się śmiać :lol: Daga & Maks napisał(a):genialny filmik. Gratuluję pomysłu i utalentowanego aktora :) Kaja10014 napisał(a):Super filmik, szacun dla Was! Dzięki :loveu: Fajnie że filmik się podoba i że tak dużo osób nas ogląda:D Shel napisał(a):To teraz foty :diabloti::diabloti::diabloti: A Tobie jeszcze mało Snoopiego?:evil_lol: Dzisiaj slalomowaliśmy sobie na dworze (tyczki postawione jeszcze nie w linii prostej, chociaż chciałam je trochę przybliżyć ale nie da się ich z ziemi wyciągnąć :evil_lol: ) :) Snoopy nauczył się slalomowania przede mną (nie przy mnie), mogę nawet stać w miejscu a Snoopy slalomuje! Jestem mega zadowolona, bo zrobiliśmy jakiś krok do przodu:) Teraz najgorsze, czyli wsunięcie slalomu do linii prostej :evil_lol: Quote
Recommended Posts