Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
No ja tez czesto tak mam, ze robie zdjęcie i przypadkowo złapię jakąs dziwną minę czy pozycję:cool3:

Jaka obrozke w koncu zamowilas ? :evil_lol:

Zamówiłam Moo Cow :evil_lol: Paasuje do mojej łaciatej krowy:evil_lol:
Bardzo chciałam jakąś zieloną obróżkę, a to była chyba jedyna Lupinowa w kolorze zielonym, pasująca na mojego psa:)
Jestem bardzo ciekawa jak będzie w niej wyglądał:D
Ale już mam upatrzoną obroże na lato:D

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Bardzo chciałam jakąś zieloną obróżkę, a to była chyba jedyna Lupinowa w kolorze zielonym, pasująca na mojego psa:)

Świetna jest ta obroża !
Eh, dla mniejszych psów jest tyle fajnych wzorkow,a dla duzych taki maly wybor...
Chcialam kupic Dufflowi Peace Pup, ale nie ma w szerokosci 2,5 cm :(

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):

Świetna jest ta obroża !
Eh, dla mniejszych psów jest tyle fajnych wzorkow,a dla duzych taki maly wybor...
Chcialam kupic Dufflowi Peace Pup, ale nie ma w szerokosci 2,5 cm :(

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']

Przynajmniej sama w końcu się wytrze:D A Snoopy to od razu leci się wytrzeć na dywan, głupol. Albo jak mu się uda zdobyć ręcznik to lata z nim po całym domu.:stupid:

To cieszę się że nie muszą się kończyć ale muszę Cię zmartwić że chyba zostało jeszcze 10 zdjęć (tylko?aż?):evil_lol:
A Ty masz już jakąś wybraną hodowlę biglaków?

No tak, jakiś plus jest. :evil_lol: Wczoraj ja wykąpałam i już na rannym spacerze pobrudziła całe łapy i psyk. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok :evil_lol:

Nie mam jeszcze bo pewnie zanim wezmę Beaglea to trochę czasu minie, ale tak sobie myślałam o Łaciatej Sforze albo Kelew (ta znajduje się naprzeciwko naszego weterynarza :diabloti:), ale to nic pewnego. Jak będzie się zbliżał czas pewnie będę szaleć...

[quote name='Zuzia&Snoopy']Zamówiłam Moo Cow :evil_lol: Paasuje do mojej łaciatej krowy:evil_lol:
Aa, strasznie fajna jest ta obroża! :loveu: Ale ja już nie mogę... :placz:

A następna to peace pup? :evil_lol:

Posted

[quote name='Infortune.']No tak, jakiś plus jest. :evil_lol: Wczoraj ja wykąpałam i już na rannym spacerze pobrudziła całe łapy i psyk. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok :evil_lol:

Nie mam jeszcze bo pewnie zanim wezmę Beaglea to trochę czasu minie, ale tak sobie myślałam o Łaciatej Sforze albo Kelew (ta znajduje się naprzeciwko naszego weterynarza :diabloti:), ale to nic pewnego. Jak będzie się zbliżał czas pewnie będę szaleć...

Aa, strasznie fajna jest ta obroża! :loveu: Ale ja już nie mogę... :placz:

A następna to peace pup? :evil_lol:

Jakbym teraz miała brać beagla to byłaby to również Łaciata Sfora albo Królewska Zgraja;)
Już się nie mogę doczekać kiedy ją dostanę :evil_lol:
No pewnie! Ciekawe skąd wiedziałaś :hmmmm: :evil_lol:

[quote name='Shel']http://img339.imageshack.us/img339/5731/p1013429.jpg
wariat :)

Dokładnie!;)

Ufff...skończyłam film! Teraz zostało chyba najgorsze -przesłanie na youtube'a....Mój internet jest strasznie wolny, więc nie wiem czy dam radę dzisiaj;) Ale jutro już będzie na pewno:D

Posted

Gdy ja planowałam zakup beagle'a to myślałam nad Królewską zgrają :p
No w końcu filmik będzie:multi: Strasznie lubię je oglądać w Twoim wykonaniu :eviltong:
Tak...ładowanie filmiku na YT jest najgorsze, mi filmik dzisiaj się ładował z 15 minut:roll:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Jakbym teraz miała brać beagla to byłaby to również Łaciata Sfora albo Królewska Zgraja;)

A, jeśli mogę spytać, z jakiej hodowli jest Snoopciak? ;)

Ja też się nie mogę doczekać Snoopiego w krówkach :diabloti: i filmiku. Sama bym coś nakręciła, ale nie mam czym co mnie strasznie irytuje :placz:

Posted

[quote name='Kashdog']Gdy ja planowałam zakup beagle'a to myślałam nad Królewską zgrają :p
No w końcu filmik będzie:multi: Strasznie lubię je oglądać w Twoim wykonaniu :eviltong:
Tak...ładowanie filmiku na YT jest najgorsze, mi filmik dzisiaj się ładował z 15 minut:roll:

U mnie ładował się 50 minut....głupi youtube...:evil_lol:
Dzięki:oops:
Oooo Ty też chciałaś mieć beagla?:)

[quote name='Infortune.']A, jeśli mogę spytać, z jakiej hodowli jest Snoopciak? ;)

Ja też się nie mogę doczekać Snoopiego w krówkach :diabloti: i filmiku. Sama bym coś nakręciła, ale nie mam czym co mnie strasznie irytuje :placz:

Snoopy jest z zupełnie nieznanej hodowli Markowa Zaroda. Nie wiem nawet czy istnieje...ale ojciec Snoopiego był Championem Polski więc jest ok:)

[quote name='Kashdog']No, Zuzanno dawaj filmik :diabloti::diabloti:

[quote name='wiki4']Taaak! :multi: Też czekam na filmik :D

Miłego dzionka :loveu:

Ok, ok już wstawiam link:D

[quote name='Nikolaaa']Ale my dawno nie byłyśmy w waszej galerii:razz:
http://img339.imageshack.us/img339/5731/p1013429.jpg Śliczności :loveu:

Hej!:hand: Super że przybyłyście do nas;)

Posted

Filmik MEGA!! :crazyeye::crazyeye: W niektórych momentach to nie mogłam przestać się śmiać :evil_lol:
Jestem pod wielkim wrażeniem, Snoopy powinien w jakiś filmach grać , weź z nim na jakiś casting idź :cool3::evil_lol:
Najlepsze 0:38- co za podekscytowanie i jak on przeżywa tą grę :cool1::diabloti:
Ja chcę więcej takich filmików !!

A co do beagle'a- to tak kiedyś marzyłam o tym psie, ale niestety nie wypaliło już miałam zamawiać szczeniaka z Królewskiej Zgrai.

Posted

[quote name='Kashdog']Filmik MEGA!! :crazyeye::crazyeye: W niektórych momentach to nie mogłam przestać się śmiać :evil_lol:
Jestem pod wielkim wrażeniem, Snoopy powinien w jakiś filmach grać , weź z nim na jakiś casting idź :cool3::evil_lol:
Najlepsze 0:38- co za podekscytowanie i jak on przeżywa tą grę :cool1::diabloti:
Ja chcę więcej takich filmików !!

A co do beagle'a- to tak kiedyś marzyłam o tym psie, ale niestety nie wypaliło już miałam zamawiać szczeniaka z Królewskiej Zgrai.

[quote name='Nikolaaa']Film normalnie pierwsza klasa , więcej takowych prosimy :D

Ja ciągle marze o beagle'u ale niestety na razie nie możemy sobie pozwolić na kolejnego psa :(

[quote name='Infortune.']O matko, ŚWIETNE!!! Pomysł, wykonanie, bomba! :mdleje:
Snoopy jest cudowny, wszystko wykonane perfekcyjnie! SZACUN! :loveu:

[quote name='Tośka&Nemo']Jaki utalentowany psiak! ŚLiczny jest ....a ten filmi boski :D
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do naszej nowej Nepsikowej Galerij ;D

[quote name='Shel']DZiewczyno ten film jest mega!!! Full podziw!

Dzięki ogromniaste za tyle wspaniałych komentarzy! :oops::oops::oops: Jesteście niesamowici! Sprawiliście mi i Snoopiemu wielką radość;)
Strasznie się cieszę że filmik się podobał mówiłam że tym razem będzie coś innego:D
Rzeczywiście chyba będzie trzeba nakręcić jakiś inny filmik ze Snoopym w roli głównej:)
Ale aż mnie zatkało jak przeczytałam Wasze komentarze;) Żeby nasz film aż tak się spodobał i wzbudził tyle emocji...Tego się nie spodziewałam;)

W ferie planuję nagrać następny filmik (tym razem zwykły pokaz sztuczek) :)

Przypominam dla tych którzy nie widzieli filmik na poprzedniej stronie;)

Posted

RCookie napisał(a):
Filmik jest genialny! Bardzo miło się go oglądało, super pomysł :).

Ewa&Duffel napisał(a):
Kapitalny ten filmik !!! Pomysł i wykonanie świetne !!! nie mogłam przestać się śmiać :lol:

Daga & Maks napisał(a):
genialny filmik. Gratuluję pomysłu i utalentowanego aktora :)

Kaja10014 napisał(a):
Super filmik, szacun dla Was!

Dzięki :loveu: Fajnie że filmik się podoba i że tak dużo osób nas ogląda:D

Shel napisał(a):
To teraz foty :diabloti::diabloti::diabloti:

A Tobie jeszcze mało Snoopiego?:evil_lol:

Dzisiaj slalomowaliśmy sobie na dworze (tyczki postawione jeszcze nie w linii prostej, chociaż chciałam je trochę przybliżyć ale nie da się ich z ziemi wyciągnąć :evil_lol: ) :) Snoopy nauczył się slalomowania przede mną (nie przy mnie), mogę nawet stać w miejscu a Snoopy slalomuje! Jestem mega zadowolona, bo zrobiliśmy jakiś krok do przodu:) Teraz najgorsze, czyli wsunięcie slalomu do linii prostej :evil_lol: