HuSkYy-Paulina-94 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ale mnie tu dawno ne było :roll: to przez ta goopia dgm nową :angryy: aż odechciało mi sie tu przesiadywać :roll: kiedyś mogłam godzinami na dgm siedzieć a teraz pfffy... wycałuj ślicznego Snoopka :loveu::buzi: Quote
Minerva Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hej Wam :hand: Gratulujemy wygranej ;) Quote
Cavalierkaa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ooo! Gratulacje! A daj zdjęcie "którym wygrał" :) A wgl. to Heej :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ale mnie tu dawno ne było :roll: to przez ta goopia dgm nową :angryy: aż odechciało mi sie tu przesiadywać :roll: kiedyś mogłam godzinami na dgm siedzieć a teraz pfffy... wycałuj ślicznego Snoopka :loveu::buzi: Hej widzę że nie tylko ja mam takie nastawienie. Kurcze, chciałabym tutaj zaglądać ale nie wiem czy nie zrezygnuje z pisania na dogo... Jeśli się nie przyzwyczję do nowego wyglądu to chyba będę musiała tak zrobić. Jakoś nie mogę się tutaj połapać, wszystko się zlewa, już nie mówiąc o problemach jakie są. Nie mogę napisać wiadomości w opcjach zaawansowanych, przez co nie widzę ikon, buziek czy jak to się tam nazywa. Piszę wszystko na chybił trafił. Nie mogę również zmieniać swoich postów :/ Już nie mówiąc o zmianie banneru (na nowy, który mi się strasznie podoba). Dzięki za miłe słowa, bardzo się przydadzą przy moim nastawieniu do dogo ;) Przynajmniej mam jakiś cel żeby tu wejść-usłyszeć pochwały :D Shel napisał(a):Extra! Gratulacje :] Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Gratulujemy wygranej ;) CaneSs napisał(a):Ooo! Gratulacje! A daj zdjęcie "którym wygrał" :) A wgl. to Heej :) Hehe dzięki ;) Tylko może nie dopowiedziałam jednej ważnej rzeczy. Snoopy wygrał w tym miesiącu ;) Nie w roku ;) Quote
Illusion Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Wczoraj właśnie widziałam zdjęcie ze Snoopim, gratulacje! :) Quote
taxelina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 pisalam ci ze mozesz edytowac kliknij na edytuj raz a potemszybko drugi raz! Quote
Infortune. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Gratulacje zarówno wygranej w PP jak i sztuczek! ;) A z dogo nie uciekaj bo nie warto, przyzwyczaisz się w końcu. No i nie możesz opuścić mojej ulubionej galerii :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 RCookie napisał(a):Wczoraj właśnie widziałam zdjęcie ze Snoopim, gratulacje! :) Dzięki :) deer_1987 napisał(a):pisalam ci ze mozesz edytowac kliknij na edytuj raz a potemszybko drugi raz! Nie działa :( Infortune. napisał(a):Gratulacje zarówno wygranej w PP jak i sztuczek! ;) A z dogo nie uciekaj bo nie warto, przyzwyczaisz się w końcu. No i nie możesz opuścić mojej ulubionej galerii :diabloti: Dzięki :) Hmm...szczerze mówiąc coraz bardziej zaczynam się przyzwyczajać do nowego dogo:) Dzięki za miłe słowa. Dla takich słów aż chce się zostać! :) :D Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: wiki4 napisał(a):Cześć Snoopy :p Witamy :hand: Czy wie ktoś może jak wstawiać ikony? Mam nawet zdjęcia z bąbelkowania;) Jak mi się uda to może wtsawię :D Quote
Cavalierkaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kupiłam dzisiaj PP i suuuper fotką wygraliście :D Myśmy już kiedys wysyłali ale jakoś nas nie wzieli ;( Ale teraz na nowo spróbujemy :) Quote
Infortune. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zdjęcia podobno wstawia się normalnie, pomiędzy ;) Czekam :diabloti: Quote
Illusion Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Żeby wysłać szybką odpowiedź musisz kliknąć w "wyślij odpowiedź", obok tego masz "opcje zaawansowane", tam masz emotikony ;). Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='CaneSs']Kupiłam dzisiaj PP i suuuper fotką wygraliście :D Myśmy już kiedys wysyłali ale jakoś nas nie wzieli ;( Ale teraz na nowo spróbujemy :) Dzięki :) Próbujcie, próbujcie. Nas już dwa razy wzięli i co miesiąc wysyłamy :) Tym razem co prawda zdjęcie wysłała moja siostra, ale mojej roboty :D Mnie za to nigdy do Mojego Psa nie chcą wziąć [quote name='Infortune.']Zdjęcia podobno wstawia się normalnie, pomiędzy ;) Czekam :diabloti: Ok, dzięki może zaraz wrzucę ale nie obiecuję ;) [quote name='RCookie']Żeby wysłać szybką odpowiedź musisz kliknąć w "wyślij odpowiedź", obok tego masz "opcje zaawansowane", tam masz emotikony ;). Dzięki ale niestety opcje zaawansowane mi nie działają :( Chyba muszę sama emotikony wymyślać ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Obiecane zdjęcia bąbelkowe + spacerkowe. Niestety udało mi się tylko jedno zdjęcie zrobić na którym widać wyraźnie bąbelka ;) http://img689.imageshack.us/img689/6195/p1012175.jpg" class="ipsImage" alt=""> http://img204.imageshack.us/img204/6566/p1012124.jpg" class="ipsImage" alt=""> http://img688.imageshack.us/img688/4152/p1012147.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Grrr...dlaczego nie mogę zmieniać postów!!!! Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/6256/p1012178.jpg Śliczny portrecik :loveu: Jak wstawiłaś zdjęcia ? :-o Quote
Bzikowa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Portrecik rzeczywiście słodki:loveu: Widzę bąbelka, widzę :lol: Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bzikowa napisał(a):Portrecik rzeczywiście słodki:loveu: Widzę bąbelka, widzę :lol: Ja też, taki duży :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='wiki4']http://img42.imageshack.us/img42/6256/p1012178.jpg Śliczny portrecik :loveu: Jak wstawiłaś zdjęcia ? :-o Dzięki :loveu: Czary-mary :D Nie, tak serio to jeśli wstawiasz przez imageshack to musisz wstawić ten direct link między Czyli np. chcę wstawić blabla wpisuję [quote name='Bzikowa']Portrecik rzeczywiście słodki:loveu: Widzę bąbelka, widzę :lol: Dzięki ale trochę za ciemny mi się wydaje ;) Haha brawo! :) [quote name='wiki4']Ja też, taki duży :cool3: Gratuluję! [quote name='Minerva']Świetne :loveu: Dzięki :loveu: Quote
Infortune. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Są bąble! :multi: Super :p My dalej się męczymy a z każdym zanurzeniem pyska w misce zostaje coraz mniej wody bo większość zostaje na brodzie i spada na podłogę, także ręcznik mam zawsze w pogotowiu. :lol: Śliiiicznie mu w tych żółwikach! :loveu: Zrobiłaś w końcu tego IDa? :cool3: Quote
Shel Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 U nas bąble nie wypalą, bo Ares ma lęk przed wodą :niedowia::nonono2::watpliwy: Quote
Recommended Posts