Zuzia&Snoopy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 (edited) Na początku chcielibyśmy się przywitać. Mam na imię Zuzia i za niecały miesiąc kończę 18 lat. Kocham psiaki i to z nimi chciałabym wiązać moją dlaszą przyszłość;) Lubię także sport oraz fotografię. Dobra, tyle o mnie:roll: teraz parę słów o moim psiaku: Snoopy to beagle maści bicolor. Ma 3 lata skonczone w czerwcu. Jest wiecznym szczeniakiem, wulkanem energii i moim przyjacielem. Uwielbiam pstrykać mu zdjęcia, dlatego nie raz, nie dwa tutaj zawitamy:p Snoopy jest bardzo pojętnym psiakiem, lubimy razem uczyć się sztuczek oraz trenować (na razie podwórkowe:-() agility. Mieszkamy pod Warszawą(koło Legionowa) ale często bywamy w Poznaniu, skąd pochodzimy. Wstawiam parę fotek z naszego wspólnego wyjazdu nad morze: Pozdrawiamy wszystkich dogomaniaków Edited October 3, 2012 by Zuzia&Snoopy zmiana tutułu galerii Quote
Nikolaaa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cześć :hand: Ale on śliczny :loveu:Bardzo kocham beagle :evil_lol: Będziemy stałymi gośćmi :cool3: Pozdrawiam. Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Witamy serdecznie pierwszych gości:multi::multi: Cieszę się że Snoopy się podoba, obiecujemy więcej zdjęć;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pierwszy filmik ze sztuczkami Snoopiego: YouTube - Sztuczki beagle Snoopy beagle tricks Oraz drugi: YouTube - Sztuczki Snoopy część II beagle tricks part II Więcej później ;) Quote
asiunia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 :loveu:słodki maluszek bicolorki podobaja mi sie bardziej niz tri...:cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 asiunia napisał(a)::loveu:słodki maluszek bicolorki podobaja mi sie bardziej niz tri...:cool3: Dziękujemy za odwiedzinki:oops::-) Quote
Nikolaaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ale masz mądrego psiaka :loveu: Gratuluję cierpliwości :eviltong: Quote
BBeta Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 6. ZDJĘCIA c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. Bardzo fajne filmiki, szczególnie sztuczka "papa" :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ale masz mądrego psiaka :loveu: Gratuluję cierpliwości :eviltong: Hehe dzięki :) BBeta napisał(a):6. ZDJĘCIA c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. Bardzo fajne filmiki, szczególnie sztuczka "papa" :cool3: Ok, już zmieniam. Cieszę się że filmiki się podobają:grins: Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nasze dwa ostatnie filmiki: :) YouTube - Sztuczki Snoopy część III beagle tricks part III YouTube - Sztuczki Snoopy część IV beagle tricks part IV Niestety ostatni jeszcze nie zmieniony tzn.bez dźwięku i jest za długi... Quote
Basia&Safi Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 kurcze jest niesamowity :) tyle pracy świetnie dokonale sie rozumiecie :):):) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Basia&Safi napisał(a):kurcze jest niesamowity :) tyle pracy świetnie dokonale sie rozumiecie :):):) Dziękujemy bardzo:multi:, rzeczywiście dużo pracy poświęcamy na sztuczki Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Kolejna porcja fotek znad morza :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 asiunia napisał(a):widać że wakacje udane:p Oj tak, Snoopy wyszalał się za wszystkie czasy :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Wstawiam trochę zdjęć z ostatniej biglówki :) Szaleństwa z Zoją Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Zmęczony beagle to szczęśliwy beagle :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Kurcze, a ja wszystkie widze... Wstawiałam z Picassy(wiem że z Picassy nie zawsze się zdjęcia pokazują ale nie wiem jak to zmienić:placz:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 W takim razie dodam trochę zdjęć ze Zlotu Beagli :p Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 akira napisał(a):Śliczne psiaki ;] Dzięki za odwiedzinki :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 czekalam na ta galerie:loveu::loveu: odkad cie widze bo masz sliczote na avatarku <33:loveu::loveu::iloveyou: Quote
Recommended Posts