Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja od poniedziałku próbuję dowiedzieć się TYLKO ilość zgłoszonych psów w mojej rasie bo chciałam ufundować takie pamiąteczki i DO DZIŚ nie wiem tego ! Codziennie dzwoniłam i było dzisiaj wieczorem , dzisiaj wieczorem i nic ! Kumpela już numer startowy dostała !

Posted

:crazyeye: ja jeszcze nie dostałam ale nie wiem jak to jest... bo psa mam zgloszonego jako Czecha :evil_lol: i zagraniczne psy też dostają numerki pocztą? Czy dopiero na wystawie się odbiera jak się płaci?

Posted

jak będziesz płaciła na wystawie to dostaniesz numerek.Jak sie wcześniej zapłaci, jeszcze przed wysyłaniem od nich potwierdzen to numerek przychodzi do domu wraz z potwierdzeniem.Jak zapłacisz przed wystawa, ale oni już wysłali potwierdzenie to idziesz z dowodem wpłaty i odbierasz numerek na wystawie.A Ty jakiego stwora masz poza Chrupkiem?;>Mam pytanko.Czy ktoś jedzie do Łodzi już w piątek i ma miejsce dla jednego ludzia płcu żeńskiej i jednego bordera płci męskiej.Z Wrocławia albo przez Wrocław.

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
jak będziesz płaciła na wystawie to dostaniesz numerek.Jak sie wcześniej zapłaci, jeszcze przed wysyłaniem od nich potwierdzen to numerek przychodzi do domu wraz z potwierdzeniem.Jak zapłacisz przed wystawa, ale oni już wysłali potwierdzenie to idziesz z dowodem wpłaty i odbierasz numerek na wystawie.A Ty jakiego stwora masz poza Chrupkiem?;>

Dzięki ;)
Poza Chrupem mam jeszcze nagiego psa peruwiańskiego miniaturowego (dłuższej nazwy się nie dało :lol:) Syriusza, link do galerii w podpisie ;)

Na krajówce będą tylko dwa peruwiany :eviltong: Syriuszek i jeszcze jeden duży w klasie championów, mam podejrzenia co do niego ale nie jestem pewna ;)
Mam nadzieję, że klubówce będzie ich trochę więcej :mad:

Posted

Wróciliśmy i się chwalimy - debiut za nami, a Syriuszek (tj. Black&White Milthon Bohemia) - oc.wyb.obiec., I lokata :multi: na BiS Baby była baardzo duża konkurencja więc nie przeszliśmy dalej.

No i w TVP Łódź byliśmy ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ma ktoś fotki z finałów?

Posted

bardzo bym prosiła o stawkę AKIT:

PSY - 6
Kl. szczeniąt /1/ Nr kat. 1
Kl. młodzieży /1/ Nr kat. 2
Kl. pośrednia /1/ Nr kat. 3
Kl. otwarta /2/ Nr kat. 4 - 5
Kl. championów /1/ Nr kat. 6

SUKI - 9
Kl. szczeniąt /2/ Nr kat. 7 - 8
Kl. młodzieży /3/ Nr kat., 9 - 11
Kl. pośrednia /3/ Nr kat. 12 - 14
Kl. otwarta /1/ Nr kat. 15

Posted

To my też się pochwalimy- debiut za nami, Wailerek (WAILER Nice And Lovely FCI) ocena wybitnie obiecująca, lokata I

Shetanka napisał(a):
na BiS Baby była baardzo duża konkurencja więc nie przeszliśmy dalej.

my też...

Posted

to i ja sie pochwale,moja suczka na warunku hodowlanym -leonberger -Cool Enigma Ginger Heaven w wieku 11 miesiecy Best Junior i BOB:p.Na Bisach nie zostala .Byl to jej debiut w mlodziezy.

Posted

Ja widzialam ring gdzie byly basenji oraz honorowy
Najlepszy reproduktor;)

Posted

Ja widzialam ring gdzie byly basenji oraz honorowy
Najlepszy reproduktor;)

Posted

a widzisz, nie siedze w temacie i mi sie moglo pomieszac, bo na tej wystawie - 5ej grupy bylam tylko gościnnie ;)
a wątek do tej o która mi chodzi jest na forum?