Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwona213']bico kochana, wpłat na terierka nie było jeszcze wcale... może pomyliłaś kochana ze Śledzikiem ;)[/quote]

może faktycznie ze Śledziorkiem coś mi się pomyliło:oops::roll:

to jutro zrobię przelew całościowy - 20 zł dla Stivka za wrzesień i październik i 10 zł dla Śledzika za październik - czy tak będzie prawidłowo?:cool3::roll:

Posted

[quote name='ihabe']Ciekawe jak tam dzisiaj nasz terierkowaty się czuł?:loveu:
Czy ciotki wymiziały Stiwka od ihabe tak najmocniej jak to możliwe?:loveu:[/quote]
A od cioteczki Rity:lol:

Posted

dziewczyny zbiórka w schronisku na karme dla tego drugiego psa pudelka wypaliła:
Nikus 50 zł
Teresa Borcz 20 zł
Brysio 10 zł
Agnieszka103 10 zł
Korespondentka 20 zł
jakaś Pani której nie znam 10 zł
-------------------------------
razem 120 zł

tak więc wystarczy jak uzbieramy 125 zł i zamówie worek 14 kg, który zostanie podzielony na pół dla naszego ślepka i dla tego drugiego biedaka... zarówno terierkiem jak i pudelkiem zajmuje się Kasia, więc mamy pewność że karma naprawdę zostanie podzielona na dwie równe części. Do worka 14 kg dodają gratis 100 kabanosów i nie ukrywam że bardzo mi na nich zależy, zostawiłabym je dla piesków z którymi wychodzimy na spacerki, zawsze to jakiś smakołyk.
iwona213 30 zł
lara 30-40 zł

brakuje 65 zł, kto dołoży??

zdjęcia z dzisiejszego spacerku wkleje wieczorkiem

Posted

to ja dołożę 50 zł ale będzie to od wspaniałej osoby o niku Tulasy, która cały czas wspierała mnie na wątku Samsona szpica wilczego a teraz nadal wspierać chce moje sierotki a przecież Stiwik to właśnie taka "moja" sierotka:loveu::loveu::loveu:

Posted

dziekuje Iwonko, czyli brakuje 15 zł, kto da kto :cool3::cool3::cool3:

dziewczyny właśnie wracam z łapanki kocików które są na śmietniku (przyszli po mnie ludzie bo ja niby zbieram wszystko bezdomne :roll:), a że śmietnik przy ulicy to wychodzą już na nią i lada chwila zostanie po nich tylko plama, jednego udało mi sie złapać, wiem że jest jeszcze jeden ale był szybszy ode mnie, zaniose mu jedzenie i jutro znów spróbuje, ale błagam pomóżcie mi szukać domu. dzwoniłam do schroniska, ale tam takie maleństwa nie mają raczej szans, zaraz złapią jakiś katar koci.

Posted

Ja może (okaże się po niedzieli) w najbliższy czwartek albo piątek będę jechać z Krakowa do Rybnika; mogłabym Wam podrzucić karmę z bazarku.
Tyle że, powtarzam, nie wiem jeszcze na 100%, kiedy będę jechać w Wasze strony.

Posted

I ja się coś dorzucę na biedaczka :-(, wczoraj widziałam podobnego psiaczka u mnie w mieście, no taki sam prawie był - jakbym Stiviego widziała, szedł sobie z panią powolutku.

Posted

Dorzucę dla psiaczka 30zł, gdzie wysłać ?

Mam jeszcze pytanie- czy oglądałyście stan jego zębów i dziąseł?
Przy niewydolności nerek bardzo często jest stan zapalny dziąseł, robią się ranki i krwawią. Wtedy musiałby jeść mokrą karmę, bo sucha dodatkowo drażniłaby pysk. Co on je teraz?

Posted

GoWa dzieki za wsparcie, Stivi je teraz suchą karmę którą dostał od kochanej Ihabe :loveu: nie wiem jak z jego ząbkami, Iwonko czy wet zaglądał mu do pyszczka?? mam nadzieje ze jednak bedzie wszystko ok, bo na mokrą Royal nie wyrobimy napewno...

Posted

[quote name='iwona213']GoWa dzieki za wsparcie, Stivi je teraz suchą karmę którą dostał od kochanej Ihabe :loveu: nie wiem jak z jego ząbkami, Iwonko czy wet zaglądał mu do pyszczka?? mam nadzieje ze jednak bedzie wszystko ok, bo na mokrą Royal nie wyrobimy napewno...[/quote]

Nie zaglądał chyba :-( Mam nadzieję, że jednak jest ok z jego ząbkami ale warto mu zajrzeć do paszczusi:loveu: