Onaa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czy ktoś zbiera na psiaczka już pieniążki ? Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Dogo07']Czy ktoś zbiera na psiaczka już pieniążki ?[/quote] tak zbieramy...narazie mamy 70 zł deklaracji na hotelik (na 1 stronie) jednak na chwile obecną potrzebujemy na karmę, żeby biedak w schronisku mógł dostawać specjalistyczną karme. Quote
rita60 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dopiszcie dyszke dla małego na hotelik odemnie:roll: Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='rita60']Dopiszcie dyszke dla małego na hotelik odemnie:roll:[/quote] wielkie dzięki, czyli mamy 80 zł Quote
koosiek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Śliczny jest, na pewno znajdzie kogoś, kto go pokocha mimo wszystko. Niestety nic już nie wyskrobię, może w przyszłym miesiącu parę złotych... :oops: Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja mogę dorzucić się do karmy, dzięki cioteczce DarkWater :lol::loveu: bo to tak naprawdę jej pieniążki. Iwonko, ile brakuje na te karmy? Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 znalazłam na allegro 14 kg Royal Renal + 100 kabanosów za 245 zł, nie opłaca się mniejszego opakowania. Bo im mniejsze tym drożej, co myślicie o tym, damy rade tyle uzbierac?? zacznijmy ja daje 30 zł, kto da jeszcze?? czy osoby ze stałych deklaracji, mogłyby wpłacic za wrzesień na karme?? byłoby już 80 + 30 czyli 110 zł??? http://www.allegro.pl/item742154520_royal_canin_renal_14kg_kabanosy_kurier.html Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 ciotki prosze głosujcie na schronisko gliwice, mamy szanse dostać karmę, jesteśmy na 9 miejscu (jest 108 schronisk) a pierwsze 5 dostaje karme, z góry dziekuję za każdy oddany głos. Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Iwonko, ja się napewno dołożę, z 30-40zł. Od Ciotki DarkWater. Quote
ihabe Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czy to zdjęcia z dzisiaj? Jaki nasz Stivi uśmiechnięty:loveu::loveu: Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 no niestety z zeszłej soboty, Brysio ma zaległości ;) jutro będa nowe fotki :) Quote
eski Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='iwona213']ciotki prosze głosujcie na schronisko gliwice, mamy szanse dostać karmę, jesteśmy na 9 miejscu (jest 108 schronisk) a pierwsze 5 dostaje karme, z góry dziekuję za każdy oddany głos. Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Na schronisko w Gliwicach zagłosowałam :) I pewnie jeszcze zagłosuję :razz: Co do karmy Stiviego to niestety gotówki dołożyc nie mogę, ale w razie czego mogę zrobic jakis bazarek. Quote
Brysio Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 przepraszam ale ostatnio się z niczym nie wyrabiam:placz: Terierek tu jest prosto po toalecie, Kasia obcinała mu zlepki, czesała i myła oczka. Btł bardzo grzeczny;) a potem sowicie się najadł- dostał wielką puchę. Az mu się uszy trzęsły hehe Quote
kwasek Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='iwona213']znalazłam na allegro 14 kg Royal Renal + 100 kabanosów za 245 zł, nie opłaca się mniejszego opakowania. [/quote] Nie opłaca się, ale czy to nie będzie za dużo na takiego małego psa? Pies tej wielkości zje najwyżej ze 100-130 g dziennie, więc karma może stać i pół roku :hmmmm: Quote
bico Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='iwona213']lekston bardzo Cię proszę usuń się z tego wątku, nic tutaj już nie wnosisz i nie jesteś ani nam ani temu psu do niczego potrzebna.[/quote] spokojnie...takie posty się raportuje i tyle:cool1: od tego jest moderator, żeby jadowity trooling usuwał:p mam nadzieję, że ktoś prócz mnie zraportuje tego niby "posta":razz: jeśli chodzi o składkę, to ja chyba za wrzesień już płaciłam, Iwona, proszę sprawdź to jeszcze:oops: bo ja zawsze płacę na początku miesiąca, więc teraz wpłacę kasę w październiku:roll: Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='kwasek']Nie opłaca się, ale czy to nie będzie za dużo na takiego małego psa? Pies tej wielkości zje najwyżej ze 100-130 g dziennie, więc karma może stać i pół roku :hmmmm:[/quote] Właśnie, może za dużo tej karmy? może coś tańszego jednak? Quote
Maupa4 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='bico']spokojnie...takie posty się raportuje i tyle:cool1: od tego jest moderator, żeby jadowity trooling usuwał:p mam nadzieję, że ktoś prócz mnie zraportuje tego niby "posta":razz: Witam. Post został usunięty. Pozdrawiam. Quote
ihabe Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Brysio']przepraszam ale ostatnio się z niczym nie wyrabiam:placz: Terierek tu jest prosto po toalecie, Kasia obcinała mu zlepki, czesała i myła oczka. Btł bardzo grzeczny;) a potem sowicie się najadł- dostał wielką puchę. Az mu się uszy trzęsły hehe[/quote] ale jaką puchę?:crazyeye: Renal'a? Niskobiałkową? Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 bico kochana, wpłat na terierka nie było jeszcze wcale... może pomyliłaś kochana ze Śledzikiem ;) co do karmy to mam pomysł... jutro będe w schronie, wiem że jest jeszcze jeden pies chory na nerki, zapytam się dziewczyn czy nie chciałyby zrobić zrzuty na ten duży worek pół na pół, potem rozdzieliłoby się ten worek na dwa, tym sposobem skorzysta inny biedak, a my zapłacimy tylko połowe (jeśli nazbieram od dziewczyn ze schronu połowe, ale myśle że się uda wkońcu jest nas tam troche) co o tym myślicie?? te 100 kabanosów mnie kusi hihihi Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='ihabe']ale jaką puchę?:crazyeye: Renal'a? Niskobiałkową?[/quote] niestety w sobote jeszcze nikt z nas nie wiedział że biedak ma chore nerki, wiec puche dostał jakąś z darów od ludzi... Quote
Nikus Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='iwona213']bico kochana, wpłat na terierka nie było jeszcze wcale... może pomyliłaś kochana ze Śledzikiem ;) co do karmy to mam pomysł... jutro będe w schronie, wiem że jest jeszcze jeden pies chory na nerki, zapytam się dziewczyn czy nie chciałyby zrobić zrzuty na ten duży worek pół na pół, potem rozdzieliłoby się ten worek na dwa, tym sposobem skorzysta inny biedak, a my zapłacimy tylko połowe (jeśli nazbieram od dziewczyn ze schronu połowe, ale myśle że się uda wkońcu jest nas tam troche) co o tym myślicie?? te 100 kabanosów mnie kusi hihihi[/quote] a ile do tej pory masz kasy na tą karmę? Quote
iwona213 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Nikus']a ile do tej pory masz kasy na tą karmę?[/quote] iwona213 30 zł Lara 30-40 zł ------------------- razem 60-70 zł :roll: Quote
Nikus Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='iwona213']iwona213 30 zł Lara 30-40 zł ------------------- razem 60-70 zł :roll:[/quote] no to jutro w schronie...się spotkamy i.......nie będę uprzedzać faktów:razz: Quote
ihabe Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Nikus']no to jutro w schronie...się spotkamy i.......nie będę uprzedzać faktów:razz:[/quote] co to za tajemnice:razz::razz: wiesz jak to działa na ciekawskie ciotki?:crazyeye: ja też się złożę na tę karmę i tak jak obiecałam zamówię tez miękkie puszki na nereczki:loveu: Quote
Recommended Posts