Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...........jestem....przyszedł mi do głowy hotelik u mariamc...ostatnio czytalam, ze tam jest taki luxus(nowoczesny hotelikk dla staruszkow przede wszystkim)..sa boksy..ale z otwartym wejsciem do budynku(pokoik taki chyba) ogrzewany...tak, ze wyjscie jest z tego boksu w pomieszczeniu na podworko..podobno jest bardzo ładnie i niedrogo(chyba ok 8 zł na dobe za takiego piesa..wiec ok 250 zł miesiecznie)...psy maja dwa (chyba) razy dziennie spacery..tylko nie wiem czy On sie nadaje do takiego boksu(boks jest "samodzielny"...czy chcecie dla Niego hotelik tylko domowy....teraz zima bedzie coraz trudniej..a wiem ze jeszcze tam chyba miejsce by sie znalazło...(miala jechac Maskotka ale w ostatniej chwili znaleziono dla niej domowy tymczas- nie nadawala sie abslutnie do boksu)..albo nie...mam jeszcze jeden pomysł...na wątku Kajtusia odezwala sie jedna cioteczka ze jak w październiku nie przyjdzie do niej pies- moze brac Kajtusia..Kajtus ma domek...wiec moze Ona..i jeszcze jedna cioteczka mi odp na PW w sprawie Kajtusia...moze napisac do Niej o tego Slodziaka????Czy On jest na cos chory???Jaki jest ogolny stan- porsze Iwonko- podaj wszystkie informacje...Bo ta druga cioteczka chciala wiedziec..i Ona jest chyba nawet z Gliwic (o ile dobrze pamietam):lol::lol::lol:Dobra- trzeba "ruszac z kopyta"....

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Goni jeśli to możliwe zaklepuj miejsce, to byłaby super szansa dla tego psiak mam slabosc do tych najbardziej skrzywdzoch

No tak..tylko nie mamy jeszcze nawet złotowki deklaracji...:razz:wlasnie sie dwoiedzialam ze mariamc ma super warunki naprawde (no podgrzewana podloga i sztuczna trawka dla psiakow na wybiegu)..moze jednak tam???No ale trzebaby zbierac deklaracje.....kto na poczatek????

Posted

Tam miała jechać Maskotka ale trafiła gdzie indziej bo chcielismy żeby dla Maskoci to tylko domek był.

Gonia ja juz teraz wiem dlaczego w Twoich rejonach tak często brakuje prądu?

Bo....

Ty tak mocno myslisz, ze dochodzi do przepięcia w sieci, żarówki strzelają i po zabawie:loveu::loveu:

Jesteś od dzis nie Gonia66 ale Gienio66 ( od Gienialna):loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Posted

:-o:-o:-o:-o

Erazm napisał(a):
Jeśli tu nikt jeszcze się nie zadeklarował to na poczatek 100 , a co misiac 50 zł

:-o:-o:-oTo dopiero początek....no to z takim poczatkiem mozna rusza z kopyta faktycznie:loveu::loveu:No to ja dokladam swoja dyszkę, ktora miala byc darowana dla Kubusia, ale Jemu nie bedzie potrzebna:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Tam miała jechać Maskotka ale trafiła gdzie indziej bo chcielismy żeby dla Maskoci to tylko domek był.

Gonia ja juz teraz wiem dlaczego w Twoich rejonach tak często brakuje prądu?

Bo....

Ty tak mocno myslisz, ze dochodzi do przepięcia w sieci, żarówki strzelają i po zabawie:loveu::loveu:

Jesteś od dzis nie Gonia66 ale Gienio66 ( od Gienialna):loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

hihihihi...Ty juz tam cicho byc, bo jak ja Ci wymysle przydomek- to padniesz i bedziesz miala non stop zapchana skrzynke od PW z prosbami:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:Odezwala sie ta, co nic nie robi i nie myśli...hahahahahah....
No ale tak serio..Iwonko...mamy juz na dobry poczatek pare groszy...myslisz ze pisac do mariamc?????no i jescze do jednej cioteczki musze napisac...ale potrzebuje wiecej wiadomosci o Slodziaku:lol:

Posted

ihabe napisał(a):
:klacz::sweetCyb::buzi::calus:
zawał serca:loveu:

Myslalam ze jak tu wejde znow zlapie dola..ale okazuje sie ze to naprawde szczesliwy dzien.....Dziękujemy Erazm...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
hihihihi...Ty juz tam cicho byc, bo jak ja Ci wymysle przydomek- to padniesz i bedziesz miala non stop zapchana skrzynke od PW z prosbami:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:Odezwala sie ta, co nic nie robi i nie myśli...hahahahahah....
No ale tak serio..Iwonko...mamy juz na dobry poczatek pare groszy...myslisz ze pisac do mariamc?????no i jescze do jednej cioteczki musze napisac...ale potrzebuje wiecej wiadomosci o Slodziaku:lol:

Parę groszy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Ja już mam wydrukowane ulotki, z jakieś 60 sztuk ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Parę groszy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Ja już mam wydrukowane ulotki, z jakieś 60 sztuk ;)

Drukarnia całym pyskiem:loveu::loveu::loveu:( pyszczkiem, przepraszam:oops:
Laruś, podeślij na PW wzorek to ja jutro podrukuję inne:evil_lol:

Gienia nie myśl juz tylko pisz do Miriam:loveu::loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Drukarnia całym pyskiem:loveu::loveu::loveu:( pyszczkiem, przepraszam:oops:

Tak jest Panie Generale!!!!!Rozkaz wykonany!!!!!:p

Posted

gonia66 napisał(a):
Tak jest Panie Generale!!!!!Rozkaz wykonany!!!!!:p

spocznij:loveu::loveu:
Ja idę spać:diabloti::diabloti:
Widzimy się jutro, buziaki:loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
spocznij:loveu::loveu:
Ja idę spać:diabloti::diabloti:
Widzimy się jutro, buziaki:loveu:

sPAC???O tej porze????:-o:-o:-oKto to widzial tak w poludnie spac chodzic...:mad::mad::mad:

Posted

dzieki kochane ciotki że jesteście...

a więc tak... ślepek to taka sierotka, nikomu krzywdy nie zrobi, a jak jemu dokuczają inne psy to nie umie się bronić... co więcej mogę napisać, biedak i tyle...

dzieki za deklaracje :)
Erazm 50 zł
gonia66 10 zł

deklaracja jednorazowa
Erazm 100 zł

a może ciotki które na Kubusia deklarowały dałyby się namówić na przezucenie deklaracji na ślepka ;)

oto one:
deklaracje stałe:
gonia13 10 zł
bico 10 zł
gonia66 10 zł - gonia już sie zgodziła :loveu:
Laima 10 zł
-----------------
razem 40 zł

Ale jestem małpa co, Erazm kazał żebrać więc to robie, kiedyś mnie udusicie wiem o tym, ale co ja na to poradze, że jak ide do schronu to co tydzień wyciągają mi kolejnego biedaka, a mi pomysły się już skończyły :-(

Posted

iwona213 napisał(a):
dzieki kochane ciotki że jesteście...

a więc tak... ślepek to taka sierotka, nikomu krzywdy nie zrobi, a jak jemu dokuczają inne psy to nie umie się bronić... co więcej mogę napisać, biedak i tyle...

dzieki za deklaracje :)
Erazm 50 zł
gonia66 10 zł

deklaracja jednorazowa
Erazm 100 zł

a może ciotki które na Kubusia deklarowały dałyby się namówić na przezucenie deklaracji na ślepka ;)

oto one:
deklaracje stałe:
gonia13 10 zł
bico 10 zł
gonia66 10 zł - gonia już sie zgodziła :loveu:
Laima 10 zł
-----------------
razem 40 zł

Ale jestem małpa co, Erazm kazał żebrać więc to robie, kiedyś mnie udusicie wiem o tym, ale co ja na to poradze, że jak ide do schronu to co tydzień wyciągają mi kolejnego biedaka, a mi pomysły się już skończyły :-(

Iwonko..Ty jestes przewspaniala cioteczka...uwielbiam z Toba "współpracowa"..bo rozmowa jest "krotka"...jest szansa- wykorzystujemy ja..nie rozdrabniasz sie i nie zastanawiasz...tylko dzialasz jak burza...i konkretnie..i bardz Ci za to dziekuje:loveu::loveu::loveu:Erazm to wie co gada, bo po prostu chce szybko wyciagnąc dziadulka...co widac po deklaracji:loveu::loveu::loveu:no i nas tu wszystkie zmobilizowala do dzialania...:loveu:Z taka ekipa jak mam wokol siebie- to mozna góry przenosic..naprawdę...strasznie Wam wszystkim dziękuję, ze jesteście:lol::lol::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

ihabe napisał(a):
Drukarnia całym pyskiem:loveu::loveu::loveu:( pyszczkiem, przepraszam:oops:

A to takie proste ogłoszenie :oops: podaj maila to Ci podeślę jak to wygląda ;)

No drukarnia pełną parą :megagrin::megagrin::megagrin: za kartki do drukowania możecie podziękować mojemu TZ - dał mi, bo ostatnio drukował u mnie swoją pracę magisterską, pierwszy rozdział :diabloti: inaczej byłoby kiepsko... :shake:

Posted

[quote name='__Lara']Kochani, jestem.

Mam pomysł. W sobotę będę przez cały dzień na akcji w Silesia City Center, takim dużym centrum handlowym u nas na Śląsku. Będziemy kwestować na rzecz psiaków, będą psiaki do adopcji, z katowickiego schroniska też. Może podrukowałabym trochę takich małych karteczek z ogłoszeniem psiaczka i rozdawała??? co Wy na to?

:crazyeye:Lara, to suuuper pomysł! Wielkie dzięki Ci!:iloveyou:
I czytałam, że już w drukarnię mieszkanie zamieniłaś:evil_lol: Jeśli możesz, koniecznie i tą szansę trzeba wykorzystać - porozdawać ulotki z info o nim oraz namiarami do adopcji, wielu ludziom w Silesi - może znajdzie się choć jedna dobra duszyczka - zarzucimy wędkę:cool3::multi:

A co do deklaracji - jasne, naszą metodą łańcuszkową:evil_lol: przeznaczam ją z Kubusia na terierka ślepaczka;)

Dzięki cioteczki, że tu zajrzałyście:loveu::loveu::loveu:

gonia...i inne cioteczki...nie chcę Was teraz dobijać, ale już mi po głowie chodzi inny wątek Iwony:evil_lol::diabloti: psinka z padaczką pourazową, chyba też już nie młody:roll: na pewno go podzrzucę...tylko może już nie dziś, a może Iwona sama go nam podrzuci - żeby niby nie było tylko na mnie - "wina" się rozłoży tak po równo, na nas dwie:evil_lol::evil_lol::oops:

EDIT - nie no nie mogłam wytrzymać:evil_lol::oops:
Podrzucam ciotkom wątek chorego dzikuska, zajrzycie?:oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagam-tylko-mnie-nie-dotykaj-nie-bij-kiedys-skatowany-z-padaczka-pourazowa-144252/

Posted

cioteczki, może ja jakaś mało kumata jestem:oops: ale czy terierek nie ma jeszcze imienia?:roll:
on nie może być taki bezimienny:shake::oops:
Zaproponujmy coś:cool3:

Posted

No chyba nie ma imionka a to błąd:mad::mad:

Konkurs ogłaszamy:loveu::loveu:
pozostając w klimatach gliwickich to może "Grzybek" albo " Żurek", "Bigos"?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: " Puding" :evil_lol::evil_lol: