ihabe Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gonia66 napisał(a):BArdzo..bardzo bymchciala wiedziec, jak wygladaly ostatnie godziny...minuty zycia Stiwusia....ja wiem ze to niczego nie zmieni...ale nie umiem sobie wyobrazić tego co sie stalo TAk mnie boli odejscie tego psa ze sie otrzasnac nie moge....:placz::placz::placz::placz: Goniu, wierzę Ci co czujesz, co wszyscy czujemy. Ale my go mielismy na rękach, Stiwus się tulił do mnie jeszcze nie tak dawno, dmuchałam mu w tą czuprynke, wycierałam oczko, szeptałam na uszko jaki jest cudowny, uciekał z kosteczką tak śmiesznie. To się w głowie nie mieści. Tak szybko to wszystko się stało. Stiwus był kochany również i w schronisku, ludzie każdego dnia starali się mu dać co mogli najlepszego. Stiwusiu ja nie myślałam, że tak szybko Cię stracimy:placz::placz::placz::placz: Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ihabe napisał(a):Goniu, wierzę Ci co czujesz, co wszyscy czujemy. Ale my go mielismy na rękach, Stiwus się tulił do mnie jeszcze nie tak dawno, dmuchałam mu w tą czuprynke, wycierałam oczko, szeptałam na uszko jaki jest cudowny, uciekał z kosteczką tak śmiesznie. To się w głowie nie mieści. Tak szybko to wszystko się stało. Stiwus był kochany również i w schronisku, ludzie każdego dnia starali się mu dać co mogli najlepszego. Stiwusiu ja nie myślałam, że tak szybko Cię stracimy:placz::placz::placz::placz: Iwonko...blagam...juz nawet nie pisz....bo dopiero mi lzy wyciskasz...kilka dni temu STiwus byl pelen zycia..jak na swoje lata- radosny, zabawny..choc chorutki..a teraz??teraz go z nami nie ma...w parę dni odszedł...nie kochal nas??Czy my za malo go kochalyśmy...????:placz::placz::placz::placz: Quote
rita60 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gonia to nie kwestia miłosci:shake:ze Stasiem,było tak jak z moim Gordonem,wyciagnełysmy go ze schronu i odszedł w tydzien,nie wiem dlaczego tak sie dzieje:-( Quote
bico Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ihabe napisał(a):uciekał z kosteczką tak śmiesznie. To się w głowie nie mieści. :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
iwona213 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 ku pamięci... nasz kochany Stiwi... fot. Piotr Haberko - dziekuję :) Quote
rita60 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :-(:-(:-(/ja przez 14,5 roku miałam teriera walijskiego/. Quote
ihabe Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nie potrafię się pozbyć banerka Stiwcia:-(:-(:-(:-( Ból tak straszliwy, że rozdziera całą duszę:placz::placz::placz: Quote
iwona213 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 wiem kochanie że ciężko... jednak trzeba iść do przodu... inne psiaki nas potrzebują... o stiwku nigdy nie zapomnimy... nigdy!!! Figa tak bardzo nas potrzebuje, straciła wszystko... edit: czy możemy skarpete Stiwka przerzucić na Fige, pozostała kwota 155 zł?? oraz co z karmą która została?? czy zostawić całość dla pudla który jest chory na nerki, czy komuś mam przekazać część która była naszego kochanego ślepka?? Quote
__Lara Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A wyglądał tak dobrze.... :shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Stivie, jak dobrze, że odszedłeś w ciepłym domku, z ręką człowieka na łebku. Ta ręka jest najważniejsza. Terierku, teraz niebieskie łąki i lasy są twoje. Rano Betce opowiem o tobie, i razem sobie popłaczemy. Już nie wiem, co powiedzieć. Znikam. Quote
iwona213 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 iwona213 napisał(a):wiem kochanie że ciężko... jednak trzeba iść do przodu... inne psiaki nas potrzebują... o stiwku nigdy nie zapomnimy... nigdy!!! Figa tak bardzo nas potrzebuje, straciła wszystko... edit: czy możemy skarpete Stiwka przerzucić na Fige, pozostała kwota 155 zł?? oraz co z karmą która została?? czy zostawić całość dla pudla który jest chory na nerki, czy komuś mam przekazać część która była naszego kochanego ślepka?? ponawiam pytanie... Quote
marysia55 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Iwonko, jeżeli sponsorzy wyrzuili juz ze swoich sybskrupcji ten wątek to możesz sie nie doczekać na tę odpowiedź. Nie mnie zabierać tutaj zdanie, bo nie składałam na Stiwka żadnych deklaracji ( za późno weszłam na wątek), ale chyba jedynym wyjściem jest pw do nich, Tak sobie myślę i jeżeli wtedy też Ci nie odpowiedzą to według mnie decyzja będzie należała już wyłącznie od Ciebie Quote
agata51 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jeśli doszło moje 20zł, to daję ci wolną rękę. Quote
rita60 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 agata51 napisał(a):Jeśli doszło moje 20zł, to daję ci wolną rękę. Ja rowniez. Quote
iwona213 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 dziekuję dziewczyny, w takim razie przerzucam skarpete na Figę, a jeśli ktoś chce zwrot swojej kwoty proszę o informację a Brysio przeleje pieniądze. pozostała kwota z wczesniejszych wpłat to 80 zł, z październikowych wpłat rita60 20zł, P. Marta 40 zł oraz 15 zł Poker bazarek. Wsumie 155 zł Quote
agata51 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To ja poproszę o link do wątku Figi. Muszę wiedzieć, na kogo łożę :evil_lol: Quote
iwona213 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 agata51 napisał(a):To ja poproszę o link do wątku Figi. Muszę wiedzieć, na kogo łożę :evil_lol: hihihi proszę bardzo ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149238 a banerek się nie otwiera?? podany wraz z zapytaniem oraz w moim podpisie... Quote
Brysio Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 cioteczki zapraszam na bazarek, dla naszych [B]gliwickich staruszków[/B] Nowe Kosmetyki [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592"][COLOR=#000000]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386592#post13386592[/COLOR][/URL] Quote
Brysio Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 doszła wpłata od agaty 51 20 zł dziękujemy;) czyli na koncie jest 175 zł, przepraszam pomylilałam się;) Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 I kolejny rok za nami... DLa Ciebie Piesku...:( Quote
Recommended Posts