Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona, troche energii, on jest w typie rasy, mi poszly trzy psiaki niewidome, jeden najzwyklejszy pod sloncem kundelek jakich tysiace w schronie, zaden nie byl szczeniakiem. Inne , ktore mialy problemy trafialy rowniez do Garncarza, zabiegi i szly do domu. Samo zalozenie watku i hopanie nic nie zalatwi, niestety wszyscy na dogo zapchani [psami po uszy i jeszcze troche. Ten psiak jest zaniedbany, dopiero po odswiezeniu i porzadnym przegladzie mozna powiedziec ile ma mniej wiecej lat, chyba, ze trafil do schronu z ksiazeczka. Wyciagajac psa niewidomego daje mu sie szanse na zycie- doslownie, w stadzie on jest na koncu hierarchi, a to moze sie zle skonczyc...Sama zreszta wiesz...
Oczywiscie, kasa zawsze jest problemem, ale jak widac na watkach platnych tymczasow jakos dziewczyny sobie radza, robia bazarki, zrzutki. Tyle,ze trzeba wlozyc duzo energii i pozebrac

Posted

Kochani, jestem.

Mam pomysł. W sobotę będę przez cały dzień na akcji w Silesia City Center, takim dużym centrum handlowym u nas na Śląsku. Będziemy kwestować na rzecz psiaków, będą psiaki do adopcji, z katowickiego schroniska też. Może podrukowałabym trochę takich małych karteczek z ogłoszeniem psiaczka i rozdawała??? co Wy na to?

Posted

Świetny pomysł :). Taki mini plakacik ze zdjęciem i krótką informacją o psiaczku. Może akurat by kogoś za serce chwycił.

Aha, mały będzie miał pakiecik ogłoszeń.

Posted

__Lara napisał(a):
Kochani, jestem.

Mam pomysł. W sobotę będę przez cały dzień na akcji w Silesia City Center, takim dużym centrum handlowym u nas na Śląsku. Będziemy kwestować na rzecz psiaków, będą psiaki do adopcji, z katowickiego schroniska też. Może podrukowałabym trochę takich małych karteczek z ogłoszeniem psiaczka i rozdawała??? co Wy na to?

Świetny pomysł . Jak duża jest kolejka do hoteliku? Może warto popytac i gdie indziej?

Posted

__Lara napisał(a):
Ok, ciotki. To zaraz zabiorę się za zrobienie takiego mini - plakaciku. ;)

Och ciotuniu jak zrobisz to dasz nam prawa autorskie abyśmy porobiły też dla innych psiaków?:evil_lol:

Posted

ihabe napisał(a):
Och ciotuniu jak zrobisz to dasz nam prawa autorskie abyśmy porobiły też dla innych psiaków?:evil_lol:

Hmmm.... tzn. cioteczko ihabe? :p

Już zrobione ;)