Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko zależy od tego jaki jest ten duży psiak. Jaki ma charakter. To że jest duży to nie znaczy że nie będzie troskliwy w stosunku do ślepaczka.
A jeśli to dobry domek, to szkoda zmarnować taka szanse, może akurat sie uda :).

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jak zwykle wtrace ze swego podwórka i historii moich psików.:loveu:
Gdy adoptowałam Pixelka, 20 letniego ślepaczka bardzo chorego, w domku przebywał Westik terier Scooby ( 4 latka taka mała maskotka) oraz nasza Astisisia ( 5 letnia znajdka z nad jeziora Chańcza w okolicach Kielc). Doszła jeszcze Frelcia na tymczas owczarkowata.
Musiałam zainstalować furtkę do drzwi w jednym z pokoi ( taka dla dzieci) gdyz maskotka nasza zagryzała Pixsia i jak psiaki zostawały same to były rozdzielone:loveu::loveu:

Posted

Moge przyslac $30 kanadyjskich, ale dopiero za jakies 2 tygodnie, bo jestem bardzo pobokladana :):)
Musze miec fizyczny adres osoby, ktora zbiera.
Pytaliscie sie po DT czy by wzieli ?? czy szukacie darmowego?

Posted

Szarotka napisał(a):
Moge przyslac $30 kanadyjskich, ale dopiero za jakies 2 tygodnie, bo jestem bardzo pobokladana :):)
Musze miec fizyczny adres osoby, ktora zbiera.
Pytaliscie sie po DT czy by wzieli ?? czy szukacie darmowego?

dziekujemy bardzo :)

jesli chodzi o dt to szukamy tylko domowego, moze byc nawet płatny, niestety narazie ciężko, ale nie poddajemy się.

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Dam 10zl stalych. Wiecej nie moge niestety :roll:

Tylko prosze przypominajcie mi na prw i tam poprosze nr konta bo leci mi wszystko z glowy.

stokroć dziekuje :loveu:

Posted

Sprawdzcie ten domek, bo wiem z doswiadczenia, ze duze groznie wygladajace psy sa przy blizszym poznaniu bardzo czesto lagodne jak baranki.
Moja Maya widoczna na avatarku przewaznie robi bardzo zle wrazenie na poczatku, ale jak sie z kims zapozna to jest jak aniolek. No i jest super dla malych pieskow (uwielbia szczeniaczki i starsze pieski), no i koty tez sa super.
Tak, ze nigdy nic nie wiadomo.

Posted

Szarotka napisał(a):
Sprawdzcie ten domek, bo wiem z doswiadczenia, ze duze groznie wygladajace psy sa przy blizszym poznaniu bardzo czesto lagodne jak baranki.
Moja Maya widoczna na avatarku przewaznie robi bardzo zle wrazenie na poczatku, ale jak sie z kims zapozna to jest jak aniolek. No i jest super dla malych pieskow (uwielbia szczeniaczki i starsze pieski), no i koty tez sa super.
Tak, ze nigdy nic nie wiadomo.

NO wlasnie- czyli kolejny domek wktorym duzy pies nie zgaraza malemu...kto w ogole znalazl ten domek i sie z nim kontaktowal???

Posted

witam,

ja tez o mało nie padłam ze szczęścia, bo naprawde wyglądało że coś będzie do momentu sprawdzenia. Problem to nie tylko ryzyko, ale i na krótki okres . Gospodarze pięknie opiekują się, swym psem i tu w decyzji raczej brało udział wzruszenie losem Stiwka. Ten wymaga jednak zupełnie innej opieki Sama bym chciała aby jeszcze inny piesio w tym przypadku skorzystał ale raczej nie jest to brane pod uwagę . Szukamy dalej, niestety.:shake::shake: pozdrawiam.

Posted

ihabe napisał(a):
Widzimy się jutro piękny terierku:loveu::loveu::loveu: Nie moge sie juz doczekać jak Cię wymiziam:loveu::loveu:

I ode mnie proszę!!! :mad::loveu:

Posted

Brysio napisał(a):
Stivek dzis pojechal do dt:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:

A cos wiecej wiadomo ???:):) tak z dnia na dzien, super, lubie takie niespodzianki :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Brysio napisał(a):
Stivek dzis pojechal do dt:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:

Ze co?????Dlaczego nikt nic nie pisal wczesniej???No i teraz takie info- a takie krotkie...kurcze..chccemy sie wszyscy cieszyc tylko szkoda ze nikt nic nie pisal wczesniej o planach i o ewentualnosci...bo wiecie jak jest- nie ma domku sa poszukiwania- a rzeciez gdybysmy wiedzieli ze cos sie kroi moznaby ten cazs poszukiwan zamienic w cos pozyteczniejszego...:roll:JA sie oczywiscie bardzo ciesze....bardzo..:multi::multi::multi::multi:.tylko na przyszlosc-napiszcie cos wiecej i uprzedzajcie fakty ...pliiisssssssssssssss.......

Posted

cioteczki wszystko potoczyło sie bardzo szybko. Rita60 zadzwoniła do mnie chyba w czwartek, że jej znajoma która zajmuje się terierkami rozważa zabranie stiwka do dt. Wczoraj nie mogłam się skontaktować z tą Panią ponieważ była za granicą, dopiero dzisiaj udało nam się porozmawiac, było wiele pytań. Pani Ewa była w Katowicach, wiec postanowiła przyjechać do Gliwic, no i jak już go zobaczyła... to malucha zabrała :loveu: dt jest bezpłatny, jednak wszelkie badania będą opłacane z naszą pomocą. Pani Ewa chce malucha zabrać do dr Garncarza, więc jeśli uda sie poprawić jego wzrok będziemy go leczyć. Obiecałam że zebrane deklaracje miesięczne będziemy przeznaczać na leczenie, czy nie macie nic przeciwko??

Posted

To naprawdę cudowna wiadomosc, zwlaszcza to leczenie- kto wie moze jeszcze uda się Stiwusiowi zobaczyc swiat???No to maja coś szczęście ostatnio psiaki Gliwicke do fajnych domkow..myslalam, ze juz takich nie ma - a te co sa to zapsione "po pachy"....a tu prosze , jaka niespodzianka:loveu::loveu::loveu: