Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amma napisał(a):
Czy jest jakiś nr konta, na który można wpłacić pieniądze dla tego psa?

ja nie wytrzymałam i wysłałam:oops::evil_lol: choć pewnie Brysio to już robiła i tak:loveu:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyślijcie mi na pw nr konta od Brysio, robie akcje wysylania konkursu tesco i odezwał się do mnie Pan który chce wpłacic na Stiwka, opowiedzialam mu o nim, nie chce wejsc na watek bo jest zbyt wrażliwy, ale chce wpłacic 50 zł :)

Posted

iwona213 napisał(a):
wyślijcie mi na pw nr konta od Brysio, robie akcje wysylania konkursu tesco i odezwał się do mnie Pan który chce wpłacic na Stiwka, opowiedzialam mu o nim, nie chce wejsc na watek bo jest zbyt wrażliwy, ale chce wpłacic 50 zł :)

gdzie Ty takich chłopów znajdujesz?:loveu::loveu:

Posted

a widzisz są na świecie jeszcze dobrze ludzie, tylko trzeba mieć szczęsci zeby akurat na takiego osobnika trafić, mase ludzi mnie zablokowała jak wysłałam komunikat z prośba, ale sa i tacy jak ten tajemniczy miły Pan :loveu: miałam dzis robic akcje szukania deklaracji dla Stiwka ale w związku z tym że spadamy w konkursie a dziś ostatni dzień na oddanie glosu, to wysyłam wiadomości o konkursie. W piatek zajmę się Stiwusiem, za godzinke ma przyjechac Nikus z karmą i Kasia po karme :loveu:

Posted

Ihabe,jestem...przykro mi,napisałaś do mnie prośbę o pomoc,a ja nie mogę nijak pomóc:-(.Ani finansowo,bo mam już 7 adoptowanych staruszków i kilka deklaracji hotelikowych raczej dożywotnich,bo to tez stare psiaki są.Na dt,też nie mogę Go wziąć,bo mam już niewidomego Antosia i nie dam rady opiekować się jeszcze jednym ślepaczkiem...eh,człowiek chciałby pomóc tym biednym psiakom,ale fizycznie nie dam już rady:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Ihabe,jestem...przykro mi,napisałaś do mnie prośbę o pomoc,a ja nie mogę nijak pomóc:-(.Ani finansowo,bo mam już 7 adoptowanych staruszków i kilka deklaracji hotelikowych raczej dożywotnich,bo to tez stare psiaki są.Na dt,też nie mogę Go wziąć,bo mam już niewidomego Antosia i nie dam rady opiekować się jeszcze jednym ślepaczkiem...eh,człowiek chciałby pomóc tym biednym psiakom,ale fizycznie nie dam już rady:-(

warto było przynajmniej próbować:loveu: dziękuję :loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
warto było przynajmniej próbować:loveu: dziękuję :loveu:

Dowiedziałam się,że po półrocznej adopcji wraca do mnie moja tymczasowiczka(też była u mnie na tymczasie pół roku).No i jak mogłam Jej nie przyjąć spowrotem na dt?:shake:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
WITAM WIELBICIELKI STIWKA,:loveu::loveu:

NIE MAM DALEJ KONTA NA KASIORKĘ.

STIWI MA DT.I TO DOBRY. OD DZIŚ.:multi::multi::multi::multi:

Napisz cos wiecej ........

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']WITAM WIELBICIELKI STIWKA,:loveu::loveu:

NIE MAM DALEJ KONTA NA KASIORKĘ.

STIWI MA DT.I TO DOBRY. OD DZIŚ.:multi::multi::multi::multi:
JAk to????Napisz cos więcej!!!!!!!!!!Ale superancko:multi::multi::multi::multi:

Posted

Za szybko i zbyt emocjonalnie podeszłam do oferty dt. Radością chciałam podzielić szybko, ale po natychmiastowym sprawdzeniu, okazał się niezbyt bezpieczny dla naszego pupila. gospodarze domku super ale pies duży w domu i mocny to nieodpowiednie towarzystwo dla słabego ślepeczka. Niestety szukamy dalej odpowiedniej przystani dla psiaczka.:-(:-(

Posted

Potrzebny jest taki dożywotni tymczas dla starej ślepej gryzionej Onki, czy ten dt Teresa o którym piszesz nie mógłby pomóc i czy to jest płatny dt ?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Za szybko i zbyt emocjonalnie podeszłam do oferty dt. Radością chciałam podzielić szybko, ale po natychmiastowym sprawdzeniu, okazał się niezbyt bezpieczny dla naszego pupila. gospodarze domku super ale pies duży w domu i mocny to nieodpowiednie towarzystwo dla słabego ślepeczka. Niestety szukamy dalej odpowiedniej przystani dla psiaczka.:-(:-(

To akurat nie jest chyba az takim minusem- przypomnijcie sobie,gdzie poszedl Kubus ktory ledwo na nozkach stał...nie wspomioniajac o pozostalych dolegliwosciach.....tam tez jest pies- niejeden..i jest duzzy- okazal się najlepszym strozem Kubusia i prawie jego oczyma....no ale nie wiem- nie widzialam- ale moze jakiegos innego siaka tam moznaby dac skoro domek jest- no chyba ze ten drugi pies to chodzący agresor....
Kurcze..juz sie ucieszylam....:razz:

Posted

gonia66 napisał(a):
To akurat nie jest chyba az takim minusem- przypomnijcie sobie,gdzie poszedl Kubus ktory ledwo na nozkach stał...nie wspomioniajac o pozostalych dolegliwosciach.....tam tez jest pies- niejeden..i jest duzzy- okazal się najlepszym strozem Kubusia i prawie jego oczyma

no właśnie...skoro gospodarze są super, to może istnieje szansa, by się ten "agresor" ze Stiwkiem dogadał?:roll:
też mało zawału z nadziei nie dostałam:placz::-(:placz:

Posted

Też myślę, że lepiej nie zrażać się do DT i ich psa tylko dlatego, że jest duży :roll: Trzeba tylko dokładnie przemaglować tych ludzi i podpatrzeć trochę, jak się tamten pies zachowuje. Może zrobić jakieś spotkanie ze Stiwkiem na neutralnym terenie?

Posted

[quote name='koosiek']Też myślę, że lepiej nie zrażać się do DT i ich psa tylko dlatego, że jest duży :roll: Trzeba tylko dokładnie przemaglować tych ludzi i podpatrzeć trochę, jak się tamten pies zachowuje. Może zrobić jakieś spotkanie ze Stiwkiem na neutralnym terenie?

POPIERAM!:lol: