iwona213 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Iwonko zadzwonie jutro do Kasi i zapytam czy nie ma na innego psiaka jakiejś takiej specjalistycznej to najwyżej troszke da Stiwkowi a ja jutro zamówie, w środe mam nadzieje że dojdzie (wysłałam zapytanie czy przy odbiorze osobistym byłaby niższa cena, ponieważ firma jest z mikołowa, więc to niedaleko a karma byłaby szybciej). Jeśli kasia nie będzie miała to ja kupię puszeczke i zawioze, Ty kochanie masz troszke dalej niż ja, więc nie mam sumienia Cię ciągać i tak zrobiłaś bardzo dużo dla niego. Gosieńko co do dt, może udałoby się za samą opieke obniżyć na 200 zł albo 250 zł a do tego my będziemy zapewniać karmę. Deklaracji i tak na 300 - 350 zł trzeba uzbierać bo zapewne jakies leki też wyskoczą. jutro w pracy bede wysyłac pw z prośbą o deklaracje. Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 poker napisał(a):mogę robić systematycznie bazarki na chłopaka,będzie najwyżej na karmę. ooooooooooooooo Quote
Poker Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bazarek na ślepaczka http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekstra-tenisowki-na-hotel-dla-slepego-teriera-do-11-10-a-148061/ Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja dla naszego Stiwka zrobię wszystko:loveu::loveu::loveu: Co tam daleko:diabloti: Kochana, daj znać jestem do dyspozycji :loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Poker napisał(a):mogę robić systematycznie bazarki na chłopaka,będzie najwyżej na karmę. :loveu::loveu::loveu: dzięki cioteczko! :loveu: Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 NO niestety na razie dostalam sygnal, ze musimy zaczekac i sprawdzic sytuację...trzymam reke na pulsie....ale i tak zbierajmy kase- Stiwus musi miec domek..nie ten to inny ale musi miec deklaracje...tak bym chciala juz go wydobyc z tego schronu..(Ihabe- ja od razu wiedzialam, ze o transport sie nie musze martwic w razie "W":loveu::loveu:..więc się nie martwię):p:p Quote
bico Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 gonia66 napisał(a):NO niestety na razie dostalam sygnal, ze musimy zaczekac i sprawdzic sytuację :-(:-(:-(:-( no nie... na co musimy czekać i jaką sytuację sprawdzić?:oops: Quote
TERESA BORCZ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witam,:loveu::loveu: Proszę do deklaracji stałych dodać odemnie też 10 zl. Postaram się jak najszybciej psinkę doprowadzić do porządku,(mycie , czesanie strzyżenie) to zwiększy jego szanse. Quote
ihabe Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Witam,:loveu::loveu: Proszę do deklaracji stałych dodać odemnie też 10 zl. Postaram się jak najszybciej psinkę doprowadzić do porządku,(mycie , czesanie strzyżenie) to zwiększy jego szanse. szanse na DS tak jak najbardziej zwiększy ale również zwiększy jego szanse na zagryzienie jak inne psy poczują inny zapach.:-(:-( można go ostrzyc i wyczesać ale bez zapachowo:loveu::loveu: A przy czesaniu prosimy uważać na jego kosteczki:-( on jest bardzo delikatny ale chętnie bym się do niego wtuliła i szepnęła mu coś do uszka.:loveu: Quote
iwona213 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 dziekuje Teresko za deklaracje... ciotki nic mi nie odpisała osoba do której pisałam z prośbą o dt, a widze ze logowała sie na dogo i dokonywała wpisów na innych wątkach, więc nie ma co liczyć na to dt, skoro moje pytanie zostało bez odpowiedzi :shake: Quote
bico Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 iwona213 napisał(a): ciotki nic mi nie odpisała osoba do której pisałam z prośbą o dt, a widze ze logowała sie na dogo i dokonywała wpisów na innych wątkach, więc nie ma co liczyć na to dt, skoro moje pytanie zostało bez odpowiedzi :shake: wkurza mnie takie postępowanie - totalna olewka - przecież można zwyczajnie, po ludzku odpisać, że nie i koniec, a nie taka ignorancja:angryy: co za ludzie:shake::cool1: Quote
gonia66 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 bico napisał(a):wkurza mnie takie postępowanie - totalna olewka - przecież można zwyczajnie, po ludzku odpisać, że nie i koniec, a nie taka ignorancja:angryy: co za ludzie:shake::cool1: MOj DT tez zawieszony niestety..nie dostalam odpowiedzi na ktora czekam i nie wiem kiedy dostane- a nie chce pisac więcej, bo mam niesprawdzone informacje....trzymam rękę na pulsie...ale szukam dalej i Was tez prosze- szukajcie....domku i kasy na hotelik też:lol: Quote
koosiek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 bico napisał(a):wkurza mnie takie postępowanie - totalna olewka - przecież można zwyczajnie, po ludzku odpisać, że nie i koniec, a nie taka ignorancja:angryy: co za ludzie:shake::cool1: A ja całkiem niedawno tak miałam, że pisałam (na PW na dogo) do dziewczyn z fundacji mojej tymczasowiczki - pies się rozchorował i prosiłam o telefon. Czekałam dłuuugo, aż w końcu pojechałam do weta bez zapowiedzi i musiałam wszystko załatwiać sama. A potem się okazało, ze te dwie wiadomości po prostu nie doszły... Więc może warto napisać po prostu jeszcze raz? ;) Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Musimy próbować:loveu: Wiem cos o tym bo jestem doradcą handlowym:evil_lol: jak chcesz to osiągnąć to musisz tak długo nękać aż albo się zgodzą albo Ci powiedzą wypad:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Stiwuś a co z karmą? Masz jedzonko? A jak kropelki sie będą kończyły to dajcie znać. Serduszko moje....:loveu::loveu: Quote
amma Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Czy jest jakiś nr konta, na który można wpłacić pieniądze dla tego psa? Quote
Onaa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Czyżby pieniążki ode mnie jeszcze nie doszły ? Quote
Brysio Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 więc tak kaska doszła od Dogo 07 25 zł Lara 40 zł Ihabe 50 zł dziękujemy slicznie;) Quote
__Lara Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Brysio napisał(a):więc tak kaska doszła od Dogo 07 25 zł Lara 40 zł Ihabe 50 zł dziękujemy slicznie;) To na tą karmę ;) Quote
iwona213 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 jutro Nikus odbierze karme z Mikołowa z net karma, Kasia ma przyjsc do mnie do pracy, więc od razu jej przekaże. Ciotki do kogo mogę jeszcze napisać z prośbą o dt?? Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 iwona213 napisał(a):jutro Nikus odbierze karme z Mikołowa z net karma, Kasia ma przyjsc do mnie do pracy, więc od razu jej przekaże. Ciotki do kogo mogę jeszcze napisać z prośbą o dt?? No właśnie...do kogo??????:shake::razz: Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A co z deklaracjami stałymi? Dodaje swoje 30 zł dla terierka. Potrezbujemy conajmniej 300zł. Jak już nic się nie uda z DT to może zimę spędzi spokojnie w Elblągu? Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 iwona213 napisał(a):jutro Nikus odbierze karme z Mikołowa z net karma, Kasia ma przyjsc do mnie do pracy, więc od razu jej przekaże. Ciotki do kogo mogę jeszcze napisać z prośbą o dt?? No właśnie...do kogo????:shake::razz: Quote
Poker Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Na razie z bazarku jest 15 zł, mam nadzieję,że będzie więcej. Quote
iwona213 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Ihabe dziekuje za deklaracje ja jutro bede w pracy (chodze co 2 dzien ostatnio a kto idzie do pracy ten zabiera komputer, wiec w domu jestem odłączona od świata) wiec bede nadal wysyłała pw z prośbą o deklaracje, mysle ze pomalutku uzbieramy. Brysio wyślij prosze nr konta amma której równiez dziekujemy za wsparcie finansowe :) Quote
Recommended Posts