Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwonko zadzwonie jutro do Kasi i zapytam czy nie ma na innego psiaka jakiejś takiej specjalistycznej to najwyżej troszke da Stiwkowi a ja jutro zamówie, w środe mam nadzieje że dojdzie (wysłałam zapytanie czy przy odbiorze osobistym byłaby niższa cena, ponieważ firma jest z mikołowa, więc to niedaleko a karma byłaby szybciej). Jeśli kasia nie będzie miała to ja kupię puszeczke i zawioze, Ty kochanie masz troszke dalej niż ja, więc nie mam sumienia Cię ciągać i tak zrobiłaś bardzo dużo dla niego.

Gosieńko co do dt, może udałoby się za samą opieke obniżyć na 200 zł albo 250 zł a do tego my będziemy zapewniać karmę. Deklaracji i tak na 300 - 350 zł trzeba uzbierać bo zapewne jakies leki też wyskoczą. jutro w pracy bede wysyłac pw z prośbą o deklaracje.

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NO niestety na razie dostalam sygnal, ze musimy zaczekac i sprawdzic sytuację...trzymam reke na pulsie....ale i tak zbierajmy kase- Stiwus musi miec domek..nie ten to inny ale musi miec deklaracje...tak bym chciala juz go wydobyc z tego schronu..(Ihabe- ja od razu wiedzialam, ze o transport sie nie musze martwic w razie "W":loveu::loveu:..więc się nie martwię):p:p

Posted

gonia66 napisał(a):
NO niestety na razie dostalam sygnal, ze musimy zaczekac i sprawdzic sytuację

:-(:-(:-(:-( no nie...
na co musimy czekać i jaką sytuację sprawdzić?:oops:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Witam,:loveu::loveu:

Proszę do deklaracji stałych dodać odemnie też 10 zl. Postaram się jak najszybciej psinkę doprowadzić do porządku,(mycie , czesanie strzyżenie) to zwiększy jego szanse.

szanse na DS tak jak najbardziej zwiększy ale również zwiększy jego szanse na zagryzienie jak inne psy poczują inny zapach.:-(:-( można go ostrzyc i wyczesać ale bez zapachowo:loveu::loveu: A przy czesaniu prosimy uważać na jego kosteczki:-( on jest bardzo delikatny ale chętnie bym się do niego wtuliła i szepnęła mu coś do uszka.:loveu:

Posted

dziekuje Teresko za deklaracje...

ciotki nic mi nie odpisała osoba do której pisałam z prośbą o dt, a widze ze logowała sie na dogo i dokonywała wpisów na innych wątkach, więc nie ma co liczyć na to dt, skoro moje pytanie zostało bez odpowiedzi :shake:

Posted

iwona213 napisał(a):

ciotki nic mi nie odpisała osoba do której pisałam z prośbą o dt, a widze ze logowała sie na dogo i dokonywała wpisów na innych wątkach, więc nie ma co liczyć na to dt, skoro moje pytanie zostało bez odpowiedzi :shake:

wkurza mnie takie postępowanie - totalna olewka - przecież można zwyczajnie, po ludzku odpisać, że nie i koniec, a nie taka ignorancja:angryy:
co za ludzie:shake::cool1:

Posted

bico napisał(a):
wkurza mnie takie postępowanie - totalna olewka - przecież można zwyczajnie, po ludzku odpisać, że nie i koniec, a nie taka ignorancja:angryy:

MOj DT tez zawieszony niestety..nie dostalam odpowiedzi na ktora czekam i nie wiem kiedy dostane- a nie chce pisac więcej, bo mam niesprawdzone informacje....trzymam rękę na pulsie...ale szukam dalej i Was tez prosze- szukajcie....domku i kasy na hotelik też:lol:

Posted

bico napisał(a):

A ja całkiem niedawno tak miałam, że pisałam (na PW na dogo) do dziewczyn z fundacji mojej tymczasowiczki - pies się rozchorował i prosiłam o telefon. Czekałam dłuuugo, aż w końcu pojechałam do weta bez zapowiedzi i musiałam wszystko załatwiać sama. A potem się okazało, ze te dwie wiadomości po prostu nie doszły...

Więc może warto napisać po prostu jeszcze raz? ;)

Posted

Musimy próbować:loveu: Wiem cos o tym bo jestem doradcą handlowym:evil_lol: jak chcesz to osiągnąć to musisz tak długo nękać aż albo się zgodzą albo Ci powiedzą wypad:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Stiwuś a co z karmą? Masz jedzonko? A jak kropelki sie będą kończyły to dajcie znać. Serduszko moje....:loveu::loveu:

Posted

jutro Nikus odbierze karme z Mikołowa z net karma, Kasia ma przyjsc do mnie do pracy, więc od razu jej przekaże.

Ciotki do kogo mogę jeszcze napisać z prośbą o dt??

Posted

iwona213 napisał(a):
jutro Nikus odbierze karme z Mikołowa z net karma, Kasia ma przyjsc do mnie do pracy, więc od razu jej przekaże.

No właśnie...do kogo??????:shake::razz:

Posted

A co z deklaracjami stałymi?
Dodaje swoje 30 zł dla terierka.
Potrezbujemy conajmniej 300zł. Jak już nic się nie uda z DT to może zimę spędzi spokojnie w Elblągu?

Posted

iwona213 napisał(a):

No właśnie...do kogo????:shake::razz:

Posted

Ihabe dziekuje za deklaracje

ja jutro bede w pracy (chodze co 2 dzien ostatnio a kto idzie do pracy ten zabiera komputer, wiec w domu jestem odłączona od świata) wiec bede nadal wysyłała pw z prośbą o deklaracje, mysle ze pomalutku uzbieramy.

Brysio wyślij prosze nr konta amma której równiez dziekujemy za wsparcie finansowe :)