gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 rita60 napisał(a):Iwonko tez juz nie mam pomysłu,miejmy nadzieje,ze odpisze-pozytywnie:roll: I ja nie mam pomyslu bo tez nie mam za bardzo czasu...papiery mnie gonią i przesladuja...juz czeka sterta a ja robie absolutnie wszystko zeby tylko sie za nie nie zabierac:cool3::cool3::cool3: Quote
ihabe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 __Lara napisał(a):Cioteczki,a czy ten napis "Staruszek" nie będzie czasem odstraszał? nie wiem:-( My i tak potrzebujemy tego jedynego człowieka, który chce dać domek staruszkowi i to choremu. Taka jest nasza grupa docelowa i takie hasło do grupy. Ale może się mylę, wtedy zmienię.:loveu: Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ihabe napisał(a):nie wiem:-( My i tak potrzebujemy tego jedynego człowieka, który chce dać domek staruszkowi i to choremu. Taka jest nasza grupa docelowa i takie hasło do grupy. Ale może się mylę, wtedy zmienię.:loveu: Po prostu pomyślałam kochana ihabe, że może ktoś w piesku się zakocha, a potem wiek nie będzie dla niego odgrywał roli ;) a tak to sobie pomyśli od razu: " po co mi stary pies"? nawet nie doczyta dalej. Quote
koosiek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 To ja jeszcze po cichutku powiem, że skasowałabym to drugie zdjęcie i zostawiła tylko to z kostką. Bo na tym drugim wygląda jak jakaś sierotka ;) Quote
ihabe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='koosiek']To ja jeszcze po cichutku powiem, że skasowałabym to drugie zdjęcie i zostawiła tylko to z kostką. Bo na tym drugim wygląda jak jakaś sierotka ;) Ty Kosiek a ja Ci 10 sztuk wydrukowałam ale z dwoma zdjęciami i co teraz?:mad::mad::loveu: Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ihabe napisał(a):Ty Kosiek a ja Ci 10 sztuk wydrukowałam ale z dwoma zdjęciami i co teraz?:mad::mad::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ihabe napisał(a):Ty Kosiek a ja Ci 10 sztuk wydrukowałam ale z dwoma zdjęciami i co teraz?:mad::mad::loveu: A mnie tam sie podoba plakacik w calej okazałości..albo ktos pokocha Stivusia takim jakim jest albo niech spada;);)..nie ale tak serio- to wg mnie Stivus na tych fotkach jest cccuuuuuudny.....na obu:loveu::loveu:ja bym G juz brala gdybym mogla- nawet wlasnie przez wzgląd na ten miziankowy wygląd...:loveu: Quote
rita60 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wrzuciłam go tez na psiegrane marzenia i automatem jest na profilu o starszych pieskach na NK,moze to cos da:roll: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 no pewnie, że da:loveu::loveu::loveu: Stiwuś domek tam jest i nie długo się odezwie, zobaczysz:loveu::loveu: Quote
koosiek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ihabe napisał(a):Ty Kosiek a ja Ci 10 sztuk wydrukowałam ale z dwoma zdjęciami i co teraz?:mad::mad::loveu: Jakoś przeboleję :-) Będę się patrzeć tylko na to pierwsze zdjęcie ;) Quote
gonia66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Straszna bezsilnosc czuje wobec Stiwusia:shake::shake::shake:...nie wiem kompletnie co robic...i sie martwie:-(a to taka slicznotka jest....:-( Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 oj zrób to kochana, tak bardzo chciałam podjechać ale jadę z sunią z CK do nowego domku pod Jelenia Górę i nie bedę miała jak. A w niedzielę nie można, prawda? a to właśnie dla CK: YouTube - Ocalmy Azyl "Cichy Kąt" w Tarnowskich Górach Quote
bico Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Iwonko i co? Odpisał Ci coś ta osoba, do której pisałaś w sprawie Stivka?:roll::oops: Quote
rita60 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 bico napisał(a):Iwonko i co? Odpisał Ci coś ta osoba, do której pisałaś w sprawie Stivka?:roll::oops: No własnie miałam spytac:roll: Quote
agata51 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Może u mariamc znalazłoby się miejsce? Tam psy staruszki (i nie tylko)mają jak w raju. I niedrogo jest. Chociaż jeżeli chodzi o terriery, to nie jestem pewna, czy kiedykolwiek stają się staruszkami. Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 agata51 napisał(a):Może u mariamc znalazłoby się miejsce? Tam psy staruszki (i nie tylko)mają jak w raju. I niedrogo jest. Chociaż jeżeli chodzi o terriery, to nie jestem pewna, czy kiedykolwiek stają się staruszkami. Chyba bede miala domkowy, sprawdzony tymczasik za 300 zł....dziewczyny trzymajcie kciuki...MAmay tam swojego Tobisia- ale Tobis zostaje na stale u Pani Ani:loveu:Jesli Stiwus jest zgodny...to byc moze sie uda....jeju....... Quote
rita60 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 gonia trzymam kciuki,a moj piesio pazurki:razz: Quote
iwona213 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 byłoby cudnie... Gosieńko napisz jak tylko będzie coś wiadomo, zaczne ponownie akcje szukania deklarcaji, bo mamy narazie 100 zł :roll: Bryśka napisz jak z wpłatami, jutro albo jeszcze dziś zamówie karmę, bo Kasia wczoraj mowiła że zostało na jeden dzień, więc dziś dostaje ostatnią porcje, na jutro juz niama. Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dziś wrzuciłam trochę ogłoszeń Stievego do skrzynek :roll: Quote
gonia66 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 iwona213 napisał(a):byłoby cudnie... Gosieńko napisz jak tylko będzie coś wiadomo, zaczne ponownie akcje szukania deklarcaji, bo mamy narazie 100 zł :roll: Bryśka napisz jak z wpłatami, jutro albo jeszcze dziś zamówie karmę, bo Kasia wczoraj mowiła że zostało na jeden dzień, więc dziś dostaje ostatnią porcje, na jutro juz niama. Iwonko- tak czy siak- mysle ze akcje zbierania kasy i szukaniadeklaracji trzeba zaczac na cito- bo domek jak sie znajdzie to bedzie na "juz"..wiesz jak takie domki sa rozrywane....zwlaszcza teraz przed zimą...wiec najlepiej zeby Stiwus mial to 300 zł deklaracji, bo nawet jesli ten domek nie wypali- a uda nam sie znaleźć inny- to najlepiej zeby kase juz mial, jak Sledzik..wtedy jest duzo latwiej..a Stiwus musi miec domek na "juz"...no i jeszcze karma specjalistyczna..???Tez by sie przydalo znaleźć kogos ko moglby ewentualnie sponsorowac taka karme..., bo w tych 300 zł to jest koszt "normalnego" jedzonka...zreszta nie wiem...zadzwonie jak dostane numer, ale zabezpieczyc sie warto na kazda ewentualnosc...ten domek o ktorym pisze jest sprawdzony....wiec gdyby "wypalil", mialbysmy powod do radosci...:roll: Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Iwonka, to może ja jutro u swego weta kupię chociaż kilo karmy + puszkę jak bedzie miał i zawiozę Stiwkowi? Nie mozna dopuścić aby zmieniła mu się karma , to nie dobrze dla zdrowego psa a co dopiero dla naszego Stiwka:-( Gonia jesteś cudo babka, trzymam kciuki za domek. Stiwek jest bardzo pokojowy i nie przypomina temperamentem teriera, przynajmniej jak był ze mną u weta to taki był:loveu::loveu: KOCHANY!!!!!! Quote
Poker Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 mogę robić systematycznie bazarki na chłopaka,będzie najwyżej na karmę. Quote
Poker Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 obiecane, zrobione :evil_lol: Bazarek na Roko http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekstra-tenisowki-na-hotel-dla-slepego-teriera-do-11-10-a-148061/#post13091725 Quote
Recommended Posts