Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']A ja nie dostałam :placz: może wysłałaś do ciotki o nicku "Lara"? (zabije Cię :diabloti: ma dość dostawania Pw, które miały być do mnie:diabloti:). Wyślij cioteczko, ale do mnie, nick: "__Lara", z dwoma kreskami na początku :p jutro wpłacę pieniążki :p[/quote]

ups chyba faktycznie;):eviltong::oops:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpiekniejszy szorściak nie daje mi spać w nocy ani skupić się w dzień:-(
On jest taki kochany, jak się go przytula to czuć całe jego małe serduszko przepełnione taka wielką miłością:loveu::loveu:

Co z tym DT? Ruszamy ?

Posted

ihabe napisał(a):
Najpiekniejszy szorściak nie daje mi spać w nocy ani skupić się w dzień:-(
On jest taki kochany, jak się go przytula to czuć całe jego małe serduszko przepełnione taka wielką miłością:loveu::loveu:

Co z tym DT? Ruszamy ?

nO RUSZAMY RUSZAMY..TYLKO RUSZYC COS NIE MOZEMY...:razz::razz:ja ostatnio nieżle zakrecona jestem i nie mam za wiele czasu na dogo...jak juz wchodze to czytam i czasem cos napisze i uciekam dalej do "swoich psow", zeby choc wiedziec na biezaco co u nich...ale Stivus jakos tak cichutko siedzi- jakby go nie bylo..a przeciez dla niego DT jest potrzebny na cito!!!!!zaraz zima idzie a On musi byc leczony i musi miec ciplutko dla tych swoich kosteczek:-(:-(:-(:-(

Posted

pisałam z donka5 ale jednak chyba to nie jest dt dla stivka, po pierwsze cena za miesiąc była 10 zł za dobe, jak zapytałam jaka byłaby cena za samą opieke bo karmę bedziemy sami kupować ponieważ musi miec specjalistyczną, dostałam odpowiedź ze 10 zł + karma... ale nawet jeśli nie brac pod uwagę pieniędzy, napisałam ze stivi moze załatwiac sie w domu, Donka odpisała ze ma juz jednego pieska który sie zalatwia w domu i z drugim byłby juz problem, trzecia sprawa... przy jego problemach z nerkami lepiej jakby trafił do kogos kto ma jednak doswiadczenie, Donka zapewne ma dobre serduszko, ale jednak obawiam sie ze chce sie zaopiekowac bezdomnym potrzebującym psiakiem, ale raczej zdrowym i bezproblemowym, obawiam się ze sytuacja ze stivkiem moze ją przerosnąc a powrót malca do schronu byłby koszmarem dla niego... cały czas myśle, szukam, pisze i kombinuje gdzie by go umieścic... no i deklaracji nadal brakuje... jutro porozsyłam jeszcze wątek może ktoś wpadnie...

Posted

iwona213 napisał(a):
cały czas myśle, szukam, pisze i kombinuje gdzie by go umieścic... no i deklaracji nadal brakuje... jutro porozsyłam jeszcze wątek może ktoś wpadnie...

niedobrze:-(:-(:-( on nie wyżyje zimy w tym schronie!:placz:

Posted

To mnie tu jeszcze nie było :crazyeye: Niedopatrzenie. Nie powinnam wyjeżdżać nawet na bardzo krótkie wakacje, bo potem całkiem się gubię. Dopiszcie moje skromne 20zł/mies dla Steviego. Cudny jest!

Całuski dla Stefcia od Betki.

Posted

Taki cudny psiak a takie małe zainteresowanie:-(
Musimy wierzyć, że się uda. Ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia.
Zrobiłam plakat dla niego. Może ktoś chciałby porozwieszać u siebie?
Ja wydrukuje i dziś jeszcze mogę przesłać pocztą na adres.

Posted

agata51 dziekuję za deklaracje :loveu:

Moria ma psiaczków ponad stan w domku, ponieważ przyjeła biednego Czarusia mimo że już na jego miejsce pojechał kilka dni wcześniej Śledzik, tak więc raczej nie ma szans jeśli chodzi o Morie, a do Murki nie pisałam, zaraz ją poszukam i zapytam, a Murka też przyjmuje do domku, czy tylko ma boksy??

Iwonko ja poproszę plakacik iwona213@konto.pl bede dzisiaj albo jutro do lecznicy jechala z "moimi" kotami to powiesze.

Posted

Spróbuję porozwieszać, ale mogę tylko czarno - białe :oops: Mail: koosiek@op.pl

A Murka, z tego co wiem, ma tylko boksy. Poza tym dla staruszków są tylko dwa miejsca, a lista jest długa, więc wątpię, by Stiwi doczekał przyjęcia do hoteliku...

Posted

[quote name='koosiek']Spróbuję porozwieszać, ale mogę tylko czarno - białe :oops: Mail: koosiek@op.pl

A Murka, z tego co wiem, ma tylko boksy. Poza tym dla staruszków są tylko dwa miejsca, a lista jest długa, więc wątpię, by Stiwi doczekał przyjęcia do hoteliku...

kosiek... daj na priva adres domowy to wyślę Ci kolorowe. Jeden czy dwa dni nie robi różnicy:loveu::loveu:

Posted

[quote name='agata51']To mnie tu jeszcze nie było :crazyeye: Niedopatrzenie. Nie powinnam wyjeżdżać nawet na bardzo krótkie wakacje, bo potem całkiem się gubię. Dopiszcie moje skromne 20zł/mies dla Steviego. Cudny jest!

Całuski dla Stefcia od Betki.

OOOOOOOOOO...nasza Agatka wypoczęta wróciła z urlopu i zaczyna szaleć na wątkach....kurde..ja jak wrocilam z urlopu to mialam (i mam do teraz) dziury w kieszeniach:cool3::cool3::cool3:Kochana cioteczko- dobrze ze jestes juz z nami:loveu::loveu::loveu:

Posted

juz poprawiłam, wczesniej wrzuciłam ale widze że sie namnożyło więcej ;) Dziekuję!!!

cioteczki napisałam jeszcze do jednej osoby, do takiej która zawsze przynosi mi szczeście, jak sie zgadza zabrać psiaka do dt to on nagle znajduje domek i nawet do niej nie trafia... juz mi głupio było pisać, ale skoro nic nie wymyśliłam do tej pory, postanowiłam jednak spróbować... czekam z niecierpliwościa co odpisze... jesli się nie zgodzi już nie mam pomysłu :shake: