Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stivi wybacz ze zaśmiecam Ci wątek...

ciotki przypominam się z kociakami jakbyście słyszały że ktos chce malucha, juz mam dwa, a jeszcze jeden siedzi pod tymi paletami na śmietnisku, nie wiem czy uda mi sie go złapać bo jest dzikusem. Mam dwa tygodnie aby znaleźć im domki... jeden jest delikatny, spokojny, a drugi to taki pieron, szybki, zwariowany, terroryzuje mi moja sunie, biegnie za nią pędem i fuczy, a biedna Figa ucieka przed 2 miesiecznym kotem.

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']i znowu patrzę na starszego ślepaczka :-( to jak podwójne 'uderzenie' od życia :shake:
czuję to samo:-(:-(:-(

a do ogłoszeń, koniecznie trzeba te nowe foteczki dodać - a nuż ktoś go wypatrzy:roll: z tą kosteczka jak łobuziak wygląda, ma wolę życia i to widać:cool3::loveu:

Zajrzycie?:oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro_i-piasek-pustyni_i-kolczyki-nie-tylko-dla-4-bernardynow-tylko-do-3-10-09-a-147452/

Posted

[quote name='monika083']nie jestem w stanie przebic sie przez caly watek..powiedzcie czy oczka sa zdiagnozowane? Czy to nie jest operacyjne?[/quote]

niestety nie są, narazie skupiamy się nad dt w warunkach schroniskowych nie jesteśmy w stanie zrobić zbyt wiele. Druga sprawa przy niewydolności nerek raczej operacja nie wchodzi w gre, narkoza mogłaby go zabic.

Posted

Iwona pewnie, ze jesli jest potrzeba zakupu specjalistycznej karmy, jestem za. Tyle. ze wracam do domu w przyszlym tygodniu i dopiero wtedy bede wysylac psiejskie wspomozki;)

Posted

wielkie dzieki, to co cioteczki zamawiam ten wotek 14 kg + 100 kabanosów :loveu: (z podziałem na 7 kg dla Stiwka)??

edit.
doszła wpłata od bico za wrzesień i październik oraz od Gowa - dziekuję w imieniu ślepka ;)

Posted

No pieknie, na slepaka biora, a caly schron beda zywic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A na powaznie, to czy inne psy nie wyjedza mu tej karmy, czy bedzie ktos pamietal zeby mu ja podawac?

Posted

nie nie to nie tak... w sobote w schronisku nazbierałam na pól worka dla innego biedaka pudla który też ma problem z nerkami (bo ciotki mówiły że worek 14 kg za duży dla Stiwka a że sie bardziej opłacał i w gratisie 100 kabanosów to się uparłam hehe) więc my nazbieramy na pół worka (nadwyzka pieniędzy zostanie w skarpecie stiwiego). Staruszkami w schronie opiekuje się kasia i do jej rąk własnych przekaże karmę. Kasia też często kupuje karme najbiedniejszym psom i z tego co wiem trzyma ją w swojej szatni, tak więc nikt jej nie będzie podbierał ;) tutaj mamy pewność, ze pól worka będzie miał Stiwi ja za to ręczę :)

Posted

kochane cioteczki poprosiłam Brysio żeby przejeła wpłaty na Stiwka bo ja juz mam Śledzia i nie chce zeby mi sie coś pomieszało, tak więc Brysiaczku podaj swój nr konta Ihabe, Erazm i Lara ;)

Posted

no własnie i bico ;) od bico dostałam wpłate na wrzesien i październik wiec mi tak mi jakoś uciekło, skupiłam sie na wpłatach jednorazowych na karmę ;)

to jeszcze gonia66 i rita60 jeśli chodzi o deklaracje stałe :)

Posted

[quote name='Brysio']ok wyslalam, mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam, ale jak tak to wolac:eviltong:[/quote]

A ja nie dostałam :placz: może wysłałaś do ciotki o nicku "Lara"? (zabije Cię :diabloti: ma dość dostawania Pw, które miały być do mnie:diabloti:). Wyślij cioteczko, ale do mnie, nick: "__Lara", z dwoma kreskami na początku :p jutro wpłacę pieniążki :p