iwona213 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Stivi wybacz ze zaśmiecam Ci wątek... ciotki przypominam się z kociakami jakbyście słyszały że ktos chce malucha, juz mam dwa, a jeszcze jeden siedzi pod tymi paletami na śmietnisku, nie wiem czy uda mi sie go złapać bo jest dzikusem. Mam dwa tygodnie aby znaleźć im domki... jeden jest delikatny, spokojny, a drugi to taki pieron, szybki, zwariowany, terroryzuje mi moja sunie, biegnie za nią pędem i fuczy, a biedna Figa ucieka przed 2 miesiecznym kotem. Quote
Isadora7 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Na razie taki tylko, podlinkowany. Jak mi co jeszcze przyjdzie do głowy dorzucę: ;) Quote
nika28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 On ma tylko te ogłoszenia co są na pierwszej stronie ? Quote
iwona213 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 edit. sprawdziłam, ma ogłoszenia na: Terier walijski pilnie czeka na dom - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Terier walijski szuka domu Co zawinił pies, że jego los staje się t / Terrier / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Terier walijski szuka domu Gliwice - Adin.pl Terier walijski szuka domu - Gliwice - Zwierzęta Prev Niewidomy terier walijski szuka domu (748128733) - Aukcje internetowe Allegro Isadora dziękuję za banerek :) Quote
gonia66 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Isadora7']Na razie taki tylko, podlinkowany. Jak mi co jeszcze przyjdzie do głowy dorzucę: ;) Isadorko- bardzo dziękujemy za śliczny banerek:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 i znowu patrzę na starszego ślepaczka :-( to jak podwójne 'uderzenie' od życia :shake: Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 To trzeba dorobić mu ogłoszenia, nie ma ich za wiele, a to naprawdę piękny pies :loveu: Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='marysia55']i znowu patrzę na starszego ślepaczka :-( to jak podwójne 'uderzenie' od życia :shake: czuję to samo:-(:-(:-( a do ogłoszeń, koniecznie trzeba te nowe foteczki dodać - a nuż ktoś go wypatrzy:roll: z tą kosteczka jak łobuziak wygląda, ma wolę życia i to widać:cool3::loveu: Zajrzycie?:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebro_i-piasek-pustyni_i-kolczyki-nie-tylko-dla-4-bernardynow-tylko-do-3-10-09-a-147452/ Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nie jestem w stanie przebic sie przez caly watek..powiedzcie czy oczka sa zdiagnozowane? Czy to nie jest operacyjne? Quote
iwona213 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='monika083']nie jestem w stanie przebic sie przez caly watek..powiedzcie czy oczka sa zdiagnozowane? Czy to nie jest operacyjne?[/quote] niestety nie są, narazie skupiamy się nad dt w warunkach schroniskowych nie jesteśmy w stanie zrobić zbyt wiele. Druga sprawa przy niewydolności nerek raczej operacja nie wchodzi w gre, narkoza mogłaby go zabic. Quote
Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Iwona pewnie, ze jesli jest potrzeba zakupu specjalistycznej karmy, jestem za. Tyle. ze wracam do domu w przyszlym tygodniu i dopiero wtedy bede wysylac psiejskie wspomozki;) Quote
iwona213 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 wielkie dzieki, to co cioteczki zamawiam ten wotek 14 kg + 100 kabanosów :loveu: (z podziałem na 7 kg dla Stiwka)?? edit. doszła wpłata od bico za wrzesień i październik oraz od Gowa - dziekuję w imieniu ślepka ;) Quote
Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No pieknie, na slepaka biora, a caly schron beda zywic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na powaznie, to czy inne psy nie wyjedza mu tej karmy, czy bedzie ktos pamietal zeby mu ja podawac? Quote
Isadora7 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Erazm może byś sobie skrzynię wyczyściła? Quote
iwona213 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 nie nie to nie tak... w sobote w schronisku nazbierałam na pól worka dla innego biedaka pudla który też ma problem z nerkami (bo ciotki mówiły że worek 14 kg za duży dla Stiwka a że sie bardziej opłacał i w gratisie 100 kabanosów to się uparłam hehe) więc my nazbieramy na pół worka (nadwyzka pieniędzy zostanie w skarpecie stiwiego). Staruszkami w schronie opiekuje się kasia i do jej rąk własnych przekaże karmę. Kasia też często kupuje karme najbiedniejszym psom i z tego co wiem trzyma ją w swojej szatni, tak więc nikt jej nie będzie podbierał ;) tutaj mamy pewność, ze pól worka będzie miał Stiwi ja za to ręczę :) Quote
iwona213 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 kochane cioteczki poprosiłam Brysio żeby przejeła wpłaty na Stiwka bo ja juz mam Śledzia i nie chce zeby mi sie coś pomieszało, tak więc Brysiaczku podaj swój nr konta Ihabe, Erazm i Lara ;) Quote
bico Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='iwona213'] tak więc Brysiaczku podaj swój nr konta Ihabe, Erazm i Lara ;)[/quote] ...i bico:roll: Quote
iwona213 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 no własnie i bico ;) od bico dostałam wpłate na wrzesien i październik wiec mi tak mi jakoś uciekło, skupiłam sie na wpłatach jednorazowych na karmę ;) to jeszcze gonia66 i rita60 jeśli chodzi o deklaracje stałe :) Quote
monika55 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 W tym miesiacu juz nie dam rady. Totalna pustka. Quote
Brysio Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ok wyslalam, mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam, ale jak tak to wolac:eviltong: Quote
__Lara Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Brysio']ok wyslalam, mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam, ale jak tak to wolac:eviltong:[/quote] A ja nie dostałam :placz: może wysłałaś do ciotki o nicku "Lara"? (zabije Cię :diabloti: ma dość dostawania Pw, które miały być do mnie:diabloti:). Wyślij cioteczko, ale do mnie, nick: "__Lara", z dwoma kreskami na początku :p jutro wpłacę pieniążki :p Quote
Cantadorra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Przepraszam za offa, ale Sara ma juz 10 lat i slaby stan zdrowia, niewiele tego zycia przed nia. Szukamy pieniedzy na pokrycie hoteliku. Zapraszamy na bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/ Quote
Recommended Posts