Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniałe są takie niespodzianki, oby wiecej.:multi::multi:Jeśli tylko jest nadzieja że psiak zobaczy świat, to jasne że pieniążki na to będą, nawet dodatkowe do deklaracji. Prosimy o diagnozę i perspektywy leczenia a pieniążki się znajdą. Znalazło się miejsce a reszta to mały pikuś.:lol::lol:

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojechał nasz Stiwuś chyba do najwspanialszej Pani na świecie, bo już jest z nim u weta i bardzo się martwi o naszego staruszka.
Oby wszystko było ok? Stiwuś zaczął bardzo kaszleć ale przecież serduszko miał ok:-( Teraz to moje serce bije jak szalone bo tak bardzo się boję. W południe był spookony, wymiziałam go, zrobiliśmy nowe zdjęcia, nawet troszkę wyczesałam to serduszko:loveu::loveu:

pogoda była jednak przeokrutna:angryy::angryy::angryy:

Posted

iwona213 napisał(a):
Obiecałam że zebrane deklaracje miesięczne będziemy przeznaczać na leczenie, czy nie macie nic przeciwko??

oczywiscie, że nie mamy. Myslę , że każdy tak uważa:loveu::loveu:

Posted

Witam

Piesek jest u mnie. Terierek jest w bardzo słabej kondycji. Jest ekstremalnie wychudzony, nie ma siły chodzić. Jeszcze wczoraj odwiedziliśmy weterynarza. Piesek dostał kroplówkę, glukozę, duphalyte (Duphalyte jest preparatem do iniekcji zawierającym elektrolity, witaminy, aminokwasy i dekstrozę) i leki (nerki, wątroba). Był bardzo mocno odwodniony. Dziś rano jeszcze był w rozpaczliwej kondycji. Sytuacja poprawiła się gdy zjadł karmę w kilku dawkach (jednorazowo zjada bardzo mało). W chwili obecnej już nie przewraca się, chętnie chodzi po nowym terenie, w domu też cały czas spaceruje. Dziś powtórzymy glukozę i leki. Pomimo poprawy pies jest cały czas w bardzo złym stanie.

Stivi

i już nie Stivi tylko Staś (zmieniliśmy mu imię). Staś po wykąpaniu (niestety było to konieczne) i podstrzyżeniu głowy

Ogon w góre :multi:

Poznajemy otoczenie

Taki jestem

Posted

PRZEPRASZAM ZA OFA
KRYTYCZNA SYTUACJA SCHRONISKU W KTÓRYM PRZEBYWA MÓJ ZBYREK GROZI LIKWIDACJA. ZBIREK SZUKA DOMU:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/
JEŻELI NIE MOŻESZ DAC DOMU POMÓŻ PODPISUJĄC PETYCJE :
::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" hy_ksta.html
BARDZO PROSIMY O PODPISY!!

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Stiwi/Staś ma już DT!!!!!:multi::loveu::multi::loveu:
ja normalnie w szoku jestem, bo chwilę mnie nie było, a tu takie niespodzianki:multi::loveu:

biedaczek był bardzo wyczerpany pobytem w schronie, ale wiem, że teraz odżyje:lol::lol::lol:

a jak ślicznie wygląda ostrzyżony...taki szlachetny starszy pan:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jeju...dopiero niedawno dogo mnie wpuscilo..i co ja czytam...a wlasciwie co ja widze?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Normalnie Staś jest nie do poznania- :multi::multi:w nowej fryzurce odmlodnial nam chlopak o 8 lat conajmnijej:loveu:- to w ogole jakies profesjonalne postrzyżyny chyba były, bo na serio- nigdy bym nie powiedziala ze to ten sam piesek..no i cale szczescie ze Iwonka nam tu nie pisala na bieżąco, w jakim obecnie naprawdę stanie byl Stas... boja to bym chyba umarla ze zmartwienia:shake:....teraz kiedy jest w domeczku, wiadomosci o zlym stanie zdrowia nie martwia mnie az tak strasznie(choc smuca), bo wiem,ze Stas ma cudna opieke,swój kącik, swojego człowieka... weta na każda chwile, leki..teraz juz moze byc (I BĘDZIE!!!!) juz tylko lepiej:multi::multi::multi:....bardzo dizekujemy domkowi za wszystko...ja myslalam ze takich cudnych miejsc wolnych to juz nie ma....ale okazuje sie ze są...:loveu::loveu:

Posted

a ja się wczoraj napisałam i napisałam a tu dogo focha strzeliło i mnie wyrzuciło:angryy::angryy:

Stasiu kochany, wyglądasz cudownie, popłakałam się jak zobaczyłam Twój sliczny ogonek w górze:loveu::loveu: Twój pysio taki wyraźny i taki piekny:loveu:

Pani Ewo, aniele Stasia, jeśli tylko mogę jakoś pomóc.
Nie znam za bardzo terierów, mam jednego westa zadziorną maskotkę a reszta mojej sfory to już bidy schroniskowe. Dlatego dobrze, że Staś trafił na swego anioła, który ma taką wielką wiedzę o nim:loveu::loveu:

Posted

po całodzienniej podróży zapewne był bardzo osłabiony. Z dnia na dzień będzie coraz lepiej, szczególnie że Stiwi vel Staś dostał bombe witaminową, która tym bardziej postawiła go na nogi. Najważniejsze żeby dostawał nadal specjalistyczne jedzonko, w schronisku dostawał renala dopiero 2 tygodnie a i tak w tym czasie poprawiła mu się kupka, z luźnej brzydkiej, zrobiła mu sie normalna ładna kupcia. Teraz musi być juz tylko lepiej, najważniejsze że jest w domku, ma cieplutko i jest kochany :loveu: Kasia dała P. Ewie większośc reklamówki karmy którą miała w schronisku, jednak reszta worka leży u mnie w pracy, może napisać na transportowym że potrzeba przewiezienia karmy z Gliwic do Płocka... Pani Ewa co prawda mówiła mi podczas rozmowy telefonicznej że karmę będzie sama kupować a my będziemy pomagać opłacać badania, ale skoro już zakupiliśmy karmę to szkoda żeby leżała, a na jednego pudla to troche za duzy ten worek.

Posted

agata51 napisał(a):
Nikt mnie słucha.... :cool3:

ja Cię słucham i już Ci kochana ślę numer konta, zbiera Brysio, ma być dopisek "dla terierka":cool3: