Asiaczek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 PON PSY kl.sz NAMYSŁ z Wielgowa kl. p FLINKBEIN Zupełny Sukces IDOL z Wielgowa IRAZU vom Muhlenberg kl. o GRISZU vom Muhlenberg SZYMON Sasquehanna kl. ch PREZES Lasy Wielgowskie kl. w POMPON z Wielgowa SUKI kl. sz NIZINA z Wielgowa kl. mł. łASA POMPONKA z Wielgowa kl. p IGRASZKA vom Muhlenberg Pzdr. Quote
Savannah Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Asiaczek']Witam po wystawie. Co do identyfikatora, to ja go miałam, ale zupełnie zapomniałam go przypiąć. Jak sobie przypomniałam, to już był czas na powrót do domu. Nie mam jeszcze odruchu z tym identyfikatorem:)) Ale w Krakowie będę bo miała na 120 %!!! Sorki. Ogromniaste gratulacje dla Boni i Savannah!!! Może i dobrze, że tak się stało, bo te przelotne burze dały nam trochę popalić. Szczególnie tym psiakom z długim włosem. No i poza tym, żaden z moich basków nie przeskoczyłby syberiana Savannah. Jej Arktogea Black Wizard był nie do pokonania na grupie!!! Gratulacje dla hodowczyni i właścicielki. Pzdr. Dziękujemy Asiaczku :buzi: wiesz jak to dużo dla mnie znaczyło :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Martyna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Asiaczek']Martyna - flatów nie było. Pzdr. Ech niezle :-) DZIEKI wielkie :-) i ogromne gratulacje :-) wasze minimum i tak jest super :D Quote
Savannah Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='szaraduszka']Savannah gratuluję! Znalazłam wśród swoich zdjęć, mam nadzieję, że się nie obrazisz :roll: Zwycięzca grupy V W innych grupach się nie orientuję niestety Dzięki!!!! :buzi: fotka świetna mojego Zwyciezcy V grupy! Boska! dzieki! Pzdr Villarica Siberians Quote
Savannah Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 aha i wiem że grupe IX wygrał Terier Tybetański z Niemiec :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
Asiaczek Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='szaraduszka']Savannah gratuluję! Znalazłam wśród swoich zdjęć, mam nadzieję, że się nie obrazisz :roll: Zwycięzca grupy V W innych grupach się nie orientuję niestety Dzięki!!!! :buzi: fotka świetna mojego Zwyciezcy V grupy! Boska! dzieki! Pzdr Villarica Siberians No, i jak tu pokonać tak wspaniałego psiaka?! Nie ma takiej możliwości... Pzdr. Quote
szaraduszka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Źle ze mną :roll: :lol: oglądałam BIS i pojęcia nie mam kto wygrał :roll: ale to wszystko przez to, że w tym czasie Savannach zdjęcia robiłam :lol: Nie lubię porównań w grupach :roll: nie mam pojęcia jak weimar ma się przebić przy seterze irlandzkim :roll: to rude futro robi zawsze takie wrażenie, że moja szara myszka nie ma szans :evilbat: :wink: (to już kolejna wystawa na której byłam gdzie irlandczyk grupę wygrywał 8) ) Nio dobrze, tak serio mnie Zwycięstwo Rasy do szczęścia wystarcza 8) Quote
Savannah Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no ja wiem niestety jakim grupa przypadło pudło na BIS :-? i udało sie im nas pokonac wiec BIS wygrywa Grupa I nie wiem co to za rasa II BIS - jamnik III BIS- Seter Irlandzki Pzdr Villarica Siberians Quote
Yaki Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ja widzialam wybor grupy 1, wygral piekny pies rasy barded coli . Wlascicielka byla niemiecka wystawczyni. Quote
szaraduszka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Teraz już pamiętam :roll: i potwierdzam 8) 1. barded coli 2. jamnik 3. seter irlandzki (skoro Drakę pokonał tio chociaż dobrze, że na pudło trafił :roll: :wink: :lol: ) Quote
Savannah Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dokładnie- to są zwyciązcy BIS w Gorzowie.. :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
Marek z Gromem Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ja byłem z dogiem debordeux wygrałem BOB :) na grupie troche pobiegalismy :) moze ktos mnie widzial i zapamiętał :D Quote
bonia Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Widziałam na grupie psa, ale nie patrzyłam na właściciela :wink: Arlena Quote
Savannah Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 bonia napisał(a):Widziałam na grupie psa, ale nie patrzyłam na właściciela :wink: Arlena no bo w końcu na ringu patrzy się głównie na psa więc bonia na dobrej rzeczy skupiłaś uwage :wink: ja tez widzialam tego psa, jak wychodził z ringu bo zaraz my wpadaliśmy na BOG V :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Asiaczek Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Gratulacje dla Tych, którzy tak pózno zdają relację ze swoich sukcesów!! :nono: Pzdr. Quote
Savannah Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Gratulacje dla Tych, którzy tak pózno zdają relację ze swoich sukcesów!! :nono: Pzdr. a jest ktos taki :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Asiaczek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Jezeli jest tutaj ktoś z O/Gorzów, to chciałabym zwrócić uwagę na brak tłumacza na ringu 10. Sędzina z Czech, opis dawała po czesku i po rosyjsku, ale 2 dziewczyny wypełniające karty ocen nie znały ani jednego, ani drugiego języka. I dochodziło do takich "śmiesznych" sytuacji, że za CWC chciały dac mojej suce zieloną wstąeczkę. Dopiero po wydarciu z katalogu strony z ocenami, kolorami wstązeczek i zasadami przyznawania tytułów - "życie na ringu trochę wróciło do normy". Ale głowy nie dam za porządek w kartach ocen mojej konkurencji z Niemiec. Po cichu liczę, że tam wszystko było OK. Pzdr. Quote
ofca Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Witam Czy mogłabym prosić o stawkę alaskan malamutów i samoyedów z tej wystawy.bardzo ładnie :lol: pozdrawiam iwona Quote
Savannah Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 nie ma problemu :) już pisze: Sędzia: Olga Delejsova /Czechy/ AM: Psy klasa otwarta bdb ABSYNT AM Merkambertaner szczerze straszny pies :o zasłużenie dostał bdb, mogło byc gorzej. ten sam pies dostał db na Międzynarodwej w Szczecinie 2 tygodnie później Pozdrawiam Lidka i Villarica Siberians Quote
Savannah Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no i samoyed: Sędzina ta sama, co AM, zresztą sędziowała całą grupę V i BOG V :) Psy : Klasa młodzieży EMIL Z Reptowskiego Lasu - Zw.Mł., Best Junior (BOJ), i BOB Klasa pośrednia: ALI z Reptowskiego Lasu - CWC, NPwR Suki: Klasa młodziezy BROSHKA VAREK z Folwarku nad Wartą - Zw.Mł Klasa pośrednia: AISHA Z Reptowskiego Lasu - CWC, NSwR Pozdrawiam Lidka i Villarica --------------------------------------- Hodowla Siberian Husky Quote
ofca Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Dzięki wielkie. Co do Absynta,wiesz to troche nie ładnie pisać tak o czyims psie.Nie zgadzam sie,ma fajną głowe i w tym okresie był totalnie wyliniały,bo pamietam go ze Szczecina.No i ja kocham brązowe malamuty :lol: jeszczeraz dzieki za stawke z wynikami. pozdrawiam iwona Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 ofcaa napisał(a):Dzięki wielkie. Co do Absynta,wiesz to troche nie ładnie pisać tak o czyims psie.Nie zgadzam sie,ma fajną głowe i w tym okresie był totalnie wyliniały,bo pamietam go ze Szczecina.No i ja kocham brązowe malamuty :lol: jeszczeraz dzieki za stawke z wynikami. pozdrawiam iwona nie ma sprawy 8) a jesli chodzi o tego am to wyraziłam tylko swoja opinie . sędziowie (Gorzów np.)w każdym razie nie odchodzą od mojego zdania :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
agabass Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 "Narzędzia tortur. Właściciel proszonyny jest o ujawnienie się na forum DGM". Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Dla przypomnienia podam, że obok stolika z narzędziami tortur stały klatki basków, z tyłu - jakieś teriery i samki. Agabass - dzięki. Jesteś nieoceniona. Pzdr. Quote
Recommended Posts