tufi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ja poprosze o stawke bullterrierow - nie bylo ich pewnie zbyt wiele :) Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 ok jeszcze bulle psy-mlodziez SIMPLE CHOICE Jedi hod.R.Kasprzek wl M.Michalski suki-mlodziez JEDYNA TAKA Pullera hod.Z.Jarzabek wl A.Mikolajczyk SHINED O'CONOR Bueto hod.P.Popowicz wl.K.Procek i miniaturka suki-otwarta JENNA SMALL Zona Bulls hod.J.S.Matiszewski wl A.Uberman Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Wolalabym hanowerskie :lol: heheh bo tylko dwa byly, ale co tam niech beda bawarskie Psy - otwarta BOND z Jasminowej Ulicy SOLO Dlugoucha TUPET Hazba Psy-uzytki CZOK z Wilczewskich Wydm Suki-otwarta BIANKA Surowy Wzrok Suki-uzytki ABRA z Doliny Dojcy CERA z Wilczewskich Wydm Suki-championy CZAJKA z Drawskiej Kniei Quote
szaraduszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Savannah gratuluję! Znalazłam wśród swoich zdjęć, mam nadzieję, że się nie obrazisz :roll: Zwycięzca grupy V Daisunia AM był taki sobie bardzo :-? (oko laika) i szkoda było zdjęcia na niego :roll: Furiunia tym razem srebro :evilbat: (chciałyśmy skończyć championat przed ewentualnymi szczeniaczkami) Draka złoto, i zarazem zwycięztwo rasy (były tylko 3 suki weimarskie w klasie otwartej) I dam jeszcze 2 fotki: Zwycięzca VI grupy Zwycięzca VII grupy W innych grupach się nie orientuję niestety Quote
DużyCP Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a ja strasznie proszę o stawkę Briardów, pliiiiiiś :modla: Quote
PSYLLA Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 SzOlka ślicznie dziękuje za bawarki :D szaraduszka a nie orientujesz się co było na pozostałych lokatach w gr VI? Quote
asiek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ja bym bardzo prosiła o sprawdzenie czy był jakiś mastif hiszpański :) Quote
szaraduszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Psylla nie pamiętam :roll: moja beagielka w tym czasie robiła wszystko żeby skupić na sobie swoją uwagę (skacząc, szczekając aż w końcu wpakowała mi się na kolana :lol: ) ale chyba nie podano całej trójki tylko zwycięzcę :roll: Asiek aleś wymyśliła :roll: angielski, neapolitański, pirenejski, tybetański były ale hiszpański niet. Briardy psy - użytkowa ATIS z Pszczyńskiej Puszczy suki - szczenięta AMELIA Bradria's Darling suki - pośrednia BESI Bler Oczywiścieto z katalogu... a co dotarło na ring :niewiem: Quote
Yaki Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Na wystawie w Grudziadzu wybierano tylko po jednym zwyciezcy grupy , bez drugiej i trzeciej lokaty. Quote
maga18 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 SzOlka napisał(a):gruca, maga18 dla Was grzywki Psy -mlodziez OLINEK Rossini hod.iwl.I.Gucwa Psy posrednia SPHINX Sub-O-Diwo hod.G.Broniszewska wl.BiD Wlosik Psy- otwarta Oriental Jokes UNLIMITED EDITION hod.E.Schmid wl.Detler Besser Suki-mlodziez LESKA Rossini hod i wl I.Gucwa Suki-posrednia BARBIE Chrustowianki hod.M.testka wl.I.Gucwa INES Rossini wl.J.Chlastak Kashi KISS THE BOYS hod.S.Dykes wl.D.Besser Suki-otwarta RUSALKA RAYA Favoninus hod.J.Mikolajczyk wl.J.Kochanowska Suki-championy Oriental Jokes TIME TO TIME hod.E.V.Schmid wl.D.Besser dziekuje!!! :angel: Quote
maga18 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a ma ktos jakies fotki gr. IX ??? a konkretnie grzywacze... :lol: moze jakis sie znajdzie... :wink: Quote
bonia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Witam i juz po wystawie, Asiaczka ciasto było naprawde świetne , chociaż w strugach przelotnego deszczu ,ale spotkanie było bardzo miłe :D Wróciłam bardzo zadowolona psiaki z mojej hodowli wygrały rase w samoyedach i chow-chowach. Pozdrawiam Arlena Quote
szaraduszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Bonia SUPER! Baski widziałam... ale identyfikatora dogomanii się nie dopatrzyłam :roll: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 bardzo prosze lhasa apso były 3 i PONy (pewnie tez nie było dużo) Quote
Martyna Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a czy moglby ktos zobaczyc czy pokazaly sie jakies flat coated retrievery?? :D z gory dzieki!!! Quote
Savannah Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='szaraduszka']Psylla nie pamiętam :roll: moja beagielka w tym czasie robiła wszystko żeby skupić na sobie swoją uwagę (skacząc, szczekając aż w końcu wpakowała mi się na kolana :lol: ) ale chyba nie podano całej trójki tylko zwycięzcę :roll: Asiek aleś wymyśliła :roll: angielski, neapolitański, pirenejski, tybetański były ale hiszpański niet. Briardy psy - użytkowa ATIS z Pszczyńskiej Puszczy suki - szczenięta AMELIA Bradria's Darling suki - pośrednia BESI Bler Oczywiścieto z katalogu... a co dotarło na ring :niewiem: to prawda w Grupach było tylko 1 miejsce! Pzdr :wink: Villarica Siberians Quote
Savannah Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='szaraduszka']Bonia SUPER! Baski widziałam... ale identyfikatora dogomanii się nie dopatrzyłam :roll: bo Asiaczek miała go schowanego, pokazała mi tylko na chwilke :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
Yaki Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Oj ciasto Asiaczka bylo pyszne ,taka pocieszka w ta ulewe. Jeszcze raz dzekujemy Asiaczku,A Twoje trikolorki cudowne. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Witam po wystawie. Co do identyfikatora, to ja go miałam, ale zupełnie zapomniałam go przypiąć. Jak sobie przypomniałam, to już był czas na powrót do domu. Nie mam jeszcze odruchu z tym identyfikatorem:)) Ale w Krakowie będę bo miała na 120 %!!! Sorki. Ogromniaste gratulacje dla Boni i Savannah!!! Moje baski, mimo poczwórnej konkurencji z Niemiec, wykonały swój plan minimum, tzn. Gusio-pręgusio (pokonując konkurenta) dostał CWC (już drugie w kl. pośredniej!), Hipka (bez konkurencji) dostała drugie Zwyc. Młodzieży, Felka - pokonała Interkę z Niemiec, ale uległa niemieckiej suczce z kl. otwartej. Konkurentka do tytułu NSwR była mocniej zbudowana i chyba tym wygrała u czeskiej sędziny. Natomiast Farik był II w swojej klasie (mało, ale starał się, jak mógł, naprawdę!). Może i dobrze, że tak się stało, bo te przelotne burze dały nam trochę popalić. Szczególnie tym psiakom z długim włosem. No i poza tym, żaden z moich basków nie przeskoczyłby syberiana Savannah. Jej Arktogea Black Wizard był nie do pokonania na grupie!!! Gratulacje dla hodowczyni i właścicielki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Dzidtka napisał(a):bardzo prosze lhasa apso były 3 i PONy (pewnie tez nie było dużo) LHASA APSO: PSY kl. mł. TRIPLE CHOC BROWNIE Azurowa amhara Kij Tschung Tschung VEDANI VAJU SUKI kl. ch Ti La Shu HONEY MOON Pzdr. Quote
Recommended Posts