Yaki Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Witam,shih tzu beda wystawiane na tym samym ringu,postaram sie zrobic zdjecie temu malamutkowi. Quote
Daisunia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Dziękuje Yaki :D a ktoś wie może co to za malamut ?? (przydomek , hodowla ?) Quote
bonia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='bonia']Savannah ,siedziba główna przy samkach ,w Gorzowie stawiaja namioty jade wczesniej ,żeby takowy zarezerwować. Do miłego zobaczenia w niedzielę Pozdr.Arlena bonia a bedziesz miec identyfikator z DGM? Ja nie mam narazie, mam nadzieje że sie spotkamy przy ringu V, będe w brazowym kostiumie z czarnym (pieknym, hehe) psem w posredniej :D Pzdr! Villarica Siberians hehehe jeszcze nie zasłużyłam na identyfikator DGM chyba :wink: , ale spoko napewno się odnajdziemy-zamontuje sobie identyfikator ,,bonia" :lol: Pozdrawiam Arlena Quote
Savannah Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 no chyba jest niemożliwe byśmy sie nie odnalazły zwłaszcza że jesteśmy na tym samaym ringu :lol: a jak nie to widzimy się na BOG V heheh :lol: Pzdr Villarica Siberians Quote
szaraduszka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Nio widzę V grupa silnie obstawiona... żebyście się tylko potem na porównaniu grupy nie pokłóciły :roll: :wink: :lol: Nie ma nikogo z VI bądź VII? :( Quote
Asiaczek Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ciasto już się studzi... Jak się piekło, to pachniało b. smakowicie. Ale zobaczymy na miejscu. Do zobaczenia. Pzdr. Quote
Savannah Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 no właśnie, ja tez z lekka nie rozumiem :oops: Pzdr Villarica Siberians Quote
bonia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 W Gorzowie bynajmniej były w tamtym roku namioty ,(takie jak sa do nabycia w marketach ), dla wystawców , zeby schronic sie przed słońcem lub deszczem. W oddali widać takie namiociki Quote
gruca Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Bardzo proszę dobrą duszyczkę o stawkę chińskich grzywaczy. Quote
Savannah Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 musze się pochwalic :D mój Siberians Husky Arktogea BLACK WIZARD- Ch.Mł.Pl, Mł.Zw.Sk, Zw.Berlina, BIS Puppy Klubu w Gorzówie Wlkp CWC, NPwR, BOB oraz BOG V! :D :D :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Daisunia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 GRATLUJE WSZYSTKIM WYSTAWCOM !... a teraz przejdzmy do rzeczy .... ma ktoś zdjecie alaskanow z ringu ?? Pozdr. Quote
maga18 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 GRATULUJE!!! podobnie jak Gruca prosze o grzywacze! Bylo ich niewiele na 100% :D Quote
sylrwia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Savannah Gratuluje, masz pieknego psiaka nie ma co sie dziwic zwycięstw :wink: Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 gruca, maga18 dla Was grzywki Psy -mlodziez OLINEK Rossini hod.iwl.I.Gucwa Psy posrednia SPHINX Sub-O-Diwo hod.G.Broniszewska wl.BiD Wlosik Psy- otwarta Oriental Jokes UNLIMITED EDITION hod.E.Schmid wl.Detler Besser Suki-mlodziez LESKA Rossini hod i wl I.Gucwa Suki-posrednia BARBIE Chrustowianki hod.M.testka wl.I.Gucwa INES Rossini wl.J.Chlastak Kashi KISS THE BOYS hod.S.Dykes wl.D.Besser Suki-otwarta RUSALKA RAYA Favoninus hod.J.Mikolajczyk wl.J.Kochanowska Suki-championy Oriental Jokes TIME TO TIME hod.E.V.Schmid wl.D.Besser Quote
PSYLLA Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Waszystkim gratuluje sukcesów :D I tradycyjnie proszę o stawkę posokowców bawarskich :) Quote
Daisunia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 STAWKA AM .. PLIZZ , ( DO TEGO ZDJĘCIE Z RINGU AM -- > PLIZZZZZ) z góry wielkie dzieki pozdr. Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Lara dla Ciebie bauceronki Psy-posrednia MATCHO Optima Fide hod.M.Marcelewicz wl.R.Wlazlo Psy-otwarta CZART Kizos hod.S.Sikorawl.S.Waszczuk Suki-mlodziez VICE-VERSA des Assiers hod.M.Reverdy wl.R.Wlazlo VICTRIX Astra Canina hod.J.Chodzen wl.P.Wysocki WIKTORIA Zloty Staw hod.E.Wlazlo wl.B.Kozlowski Suki-uzytkowa GLORIA na Przyklad hod L.Kalisz wl.R.Wlazlo Quote
Karka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 To ja poproszę o lwie pieski były tylko dwa :wink: Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 a teraz Carotina dla Ciebie Shih-Tzu Psy-posrednia BLACK BOY COCA Bast hod.M.Zientalski wl.A.Lesniewski Suki-mlodziez ADAMARIA Adamaria hod i wl. A.Lesniewski EXCLUSIVE Alikana hod. i wl A.Krzeszowska Suki-posrednia BRANDY GRANG Hajan Polonia hod.H.Janiszewska wl.A.Grabowska-Holysz Suki-otwarta OCARINA Acte hod.B.Strzyzewska wl.E.Kurkiewicz Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Daisunia - fot niestety niet AM stawily sie w ogromnej stawce hehehe szt 1 Psy-otwarta ABSYNT AM Merkambertaner hod.E.Nowak wl.A.Sommerfeld Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Karka dla Ciebie lwiatka Psy-popsrednia Disneyland's YES MY STORY MAKER hod i wl U.Geipel Psy-otwarta Disneyland's XANADU-ONE MOMENT IN TIME hod i wl U Geipel Quote
SzOlka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Lara -ni ma za co Kidys przyjdzie czas na rewanz hehehe :wink: Quote
Daisunia Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Dziękuje za stawke am .. jak ktoś ma fotki tego psa to poproszę ;) Quote
Recommended Posts