Asiaczek Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 A mi dzisiaj miła pani z O/Gorzów powiedziała, że mam jednego psiaka w konkurencji. Tak zdębiałam, że zapomniałam się spytać, w jakiej klasie. Nic to. Okaże się na miejscu. Ale to nie powinno przeszkodzić Wam w odnalezieniu i rozpoznaniu mnie, bo ten piesek bedzie w kolorze rudo-białym. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Zapomniałam napisać, że w ubiegły piątek otrzymałam potwierdzenia dla mojej czwórki i z wielkim zdumieniem zobaczyłam na kopercie znaczek "priorytet". Niesamowite! Podczas rozmow z panią z O/Gorzów spytałam się, dlaczego aż priorytet, odpowiedziała mi, "bo baliśmy się, że potwierdzenia mogą nie dojść na czas". A więc są jeszcze oddziały, które przejmują się naszymi nerwami i stresem przed wystawą. No, i dbają o terminowośc wysyłania potwierdzeń. Pozwólcie, że powtórzę: NIESAMOWITE! Czy ktoś mógłby mi napisać, jak dojechać na teren wystawy spod Katedry? Moja ciocia mieszka niedaleko Katedry i dlatego pytam o dojazd z tego konkretnego punktu Gorzowa. Bardzo proszę. pzdr. Quote
00000 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Cześć! Spod Katedry kierujesz się za drogowskazami na Szczecin. W pewnym momencie trafisza na czteropasmówkę, która pnie się pod górę. Na końcu tej drogi trafisz na rondo. I teraz uważaj - po swojej lewej ręce będziesz miała duży market NOMI (obok sklep z butami Deichmann i sklep RTV AGD). Na tym właśnie rondzie musisz skręcić w stronę parkingu do tych marketów, bo stadion, na którym jest wystawa jest dosłownie obok. :D Dojazd jest łatwy i na pewno dasz sobie radę:) Quote
Asiaczek Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Pagaj napisał(a):Cześć! Spod Katedry kierujesz się za drogowskazami na Szczecin. W pewnym momencie trafisza na czteropasmówkę, która pnie się pod górę. Na końcu tej drogi trafisz na rondo. I teraz uważaj - po swojej lewej ręce będziesz miała duży market NOMI (obok sklep z butami Deichmann i sklep RTV AGD). Na tym właśnie rondzie musisz skręcić w stronę parkingu do tych marketów, bo stadion, na którym jest wystawa jest dosłownie obok. :D Dojazd jest łatwy i na pewno dasz sobie radę:) Bardzo serdecznie dziękuję za wskazówki, jak dojechac na teren wystawy. Myślę, że dam sobie radę. W podziękowaniu - zapraszam na ciasto, będziesz? Dla ułatwienia - ring V grupy, basenji. Nasz ring ma nr X, a przed nami są tylko 4 psy. Po sędziowaniu pewnie uciekniemy ze słońca, ale teren wokół naszego ringu bedziemy "patrolować" i polować na chętnych na ciasto. :D Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Yaki napisał(a):Na stronie oddzalu jest plan sedziowania. Dzięki. Na pewno wiele osób tam zajrzy. Pzdr. Quote
00000 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Asiaczek napisał(a): W podziękowaniu - zapraszam na ciasto, będziesz? Dla ułatwienia - ring V grupy, basenji. Pzdr. Oczywiście, że będę :D Poznam Cię po cieście... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Widzę, że śledzisz ten topik. No to super!!! I do zobaczenia przy cieście:)) Pzdr. Quote
bonia Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Oj Asiaczku,tego ciasta to chyba zbraknie :lol: ,ale nie martw się uruchomiłam ,już znajomości :wink: i dziewczyny mają się stawić ze swoimi blaszkami , oczywiscie pełnymi. Pozdrawiam Arlena Quote
Daisunia Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 a gdzie wystawa ma miejsce i kiedy grupa piata jest oceniana ?? pozdrawiam Quote
Savannah Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Daisunia napisał(a):a gdzie wystawa ma miejsce i kiedy grupa piata jest oceniana ?? pozdrawiam z pewnością od 10, rinf ma V taki sam wiec wszytsko pojdzie wolno :evil: Pzdr Villarica Siberians Quote
Asiaczek Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Wystawa będzie miała miejsce w Ośrodku Sportu i Rekreacji, Stadion Pilkarski, ul. Olimpijska 2 w Gorzowie. Wystawa zaczyna się o 10.00. Cała V grupa ma byc oceniana na ringu nr 10. Przed baskami są tylko 4 psy (wg katalogu przedwystawowego na stronie O/Gorzów). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Co do ciasta - kto pierwszy, ten lepszy! Ale zrobię dużą tortownice, to może nie zabraknie, co? Pzdr. Quote
szaraduszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Ja nie do końca w temacie :roll: Asiaczek weszłam sobie na Twoją stronę i słuchałam odgłosów basenji... moja weimarka słuchała wraz ze mną z przekrzywionym łebkiem :lol: koguciki są świetne 8) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Tak, MKM miał dobry pomysł z nagraniem tych odgłosów. Ale i tak nie wyczerpują wszystkich możliwości wokalnych basków. Pzdr. Quote
Daisunia Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Asiaczek dziękuję za info :) do zobaczenia na wystawie :) pozdr. Quote
Savannah Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 a wie ktoś kto sędziuje grupy??????? Pzdr Villarica Siberians Quote
Savannah Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Asiaczku a można się jeszcze zapisac na placka??? 8) Pzdr :wink: Villarica Siberians Quote
szaraduszka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Plan sędziowania w Gorzowie http://kynologia.gorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=39 Quote
Asiaczek Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Ciasta starczy dla wszystkich. Savannah, dla Ciebie również. Pzdr. Quote
Savannah Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Asiaczek']Ciasta starczy dla wszystkich. Savannah, dla Ciebie również. Pzdr. super! mniam :D Pzdr VS Quote
bonia Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Savannah ,siedziba główna przy samkach ,w Gorzowie stawiaja namioty jade wczesniej ,żeby takowy zarezerwować. Do miłego zobaczenia w niedzielę Pozdr.Arlena Quote
Savannah Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='bonia']Savannah ,siedziba główna przy samkach ,w Gorzowie stawiaja namioty jade wczesniej ,żeby takowy zarezerwować. Do miłego zobaczenia w niedzielę Pozdr.Arlena bonia a bedziesz miec identyfikator z DGM? Ja nie mam narazie, mam nadzieje że sie spotkamy przy ringu V, będe w brazowym kostiumie z czarnym (pieknym, hehe) psem w posredniej :D Pzdr! Villarica Siberians Quote
Daisunia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 no to pięknie ! prawdopodobnie mnie nie zobaczycie na tej wystawie ! :( :evil: :evil: :evil: ale za to będę na wystawie w szczecinie ... Pozdr. Quote
Daisunia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 mam do was proźbę ........ zrobiłby ktoś zdjęcie temu jednemu malamutowi co jest zgloszony na wystawe ? prosze :D Pozdrawiam i z góry dziękuje Quote
Recommended Posts