Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi dzisiaj miła pani z O/Gorzów powiedziała, że mam jednego psiaka w konkurencji. Tak zdębiałam, że zapomniałam się spytać, w jakiej klasie.
Nic to. Okaże się na miejscu.
Ale to nie powinno przeszkodzić Wam w odnalezieniu i rozpoznaniu mnie, bo ten piesek bedzie w kolorze rudo-białym.
Pzdr.

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam napisać, że w ubiegły piątek otrzymałam potwierdzenia dla mojej czwórki i z wielkim zdumieniem zobaczyłam na kopercie znaczek "priorytet". Niesamowite! Podczas rozmow z panią z O/Gorzów spytałam się, dlaczego aż priorytet, odpowiedziała mi, "bo baliśmy się, że potwierdzenia mogą nie dojść na czas". A więc są jeszcze oddziały, które przejmują się naszymi nerwami i stresem przed wystawą. No, i dbają o terminowośc wysyłania potwierdzeń. Pozwólcie, że powtórzę: NIESAMOWITE!

Czy ktoś mógłby mi napisać, jak dojechać na teren wystawy spod Katedry? Moja ciocia mieszka niedaleko Katedry i dlatego pytam o dojazd z tego konkretnego punktu Gorzowa. Bardzo proszę.
pzdr.

Posted

Cześć!
Spod Katedry kierujesz się za drogowskazami na Szczecin.
W pewnym momencie trafisza na czteropasmówkę, która pnie się pod górę. Na końcu tej drogi trafisz na rondo.
I teraz uważaj - po swojej lewej ręce będziesz miała duży market NOMI (obok sklep z butami Deichmann i sklep RTV AGD).
Na tym właśnie rondzie musisz skręcić w stronę parkingu do tych marketów, bo stadion, na którym jest wystawa jest dosłownie obok.
:D
Dojazd jest łatwy i na pewno dasz sobie radę:)

Posted

Pagaj napisał(a):
Cześć!
Spod Katedry kierujesz się za drogowskazami na Szczecin.
W pewnym momencie trafisza na czteropasmówkę, która pnie się pod górę. Na końcu tej drogi trafisz na rondo.
I teraz uważaj - po swojej lewej ręce będziesz miała duży market NOMI (obok sklep z butami Deichmann i sklep RTV AGD).
Na tym właśnie rondzie musisz skręcić w stronę parkingu do tych marketów, bo stadion, na którym jest wystawa jest dosłownie obok.
:D
Dojazd jest łatwy i na pewno dasz sobie radę:)

Bardzo serdecznie dziękuję za wskazówki, jak dojechac na teren wystawy. Myślę, że dam sobie radę. W podziękowaniu - zapraszam na ciasto, będziesz? Dla ułatwienia - ring V grupy, basenji. Nasz ring ma nr X, a przed nami są tylko 4 psy. Po sędziowaniu pewnie uciekniemy ze słońca, ale teren wokół naszego ringu bedziemy "patrolować" i polować na chętnych na ciasto. :D
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
W podziękowaniu - zapraszam na ciasto, będziesz? Dla ułatwienia - ring V grupy, basenji.
Pzdr.

Oczywiście, że będę :D
Poznam Cię po cieście... 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

Oj Asiaczku,tego ciasta to chyba zbraknie :lol: ,ale nie martw się uruchomiłam ,już znajomości :wink: i dziewczyny mają się stawić ze swoimi blaszkami , oczywiscie pełnymi.

Pozdrawiam Arlena

Posted

Daisunia napisał(a):
a gdzie wystawa ma miejsce i kiedy grupa piata jest oceniana ??

pozdrawiam

z pewnością od 10, rinf ma V taki sam wiec wszytsko pojdzie wolno :evil:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

Wystawa będzie miała miejsce w Ośrodku Sportu i Rekreacji, Stadion Pilkarski, ul. Olimpijska 2 w Gorzowie. Wystawa zaczyna się o 10.00. Cała V grupa ma byc oceniana na ringu nr 10. Przed baskami są tylko 4 psy (wg katalogu przedwystawowego na stronie O/Gorzów).
Pzdr.

Posted

Ja nie do końca w temacie :roll:
Asiaczek weszłam sobie na Twoją stronę i słuchałam odgłosów basenji... moja weimarka słuchała wraz ze mną z przekrzywionym łebkiem :lol: koguciki są świetne 8)

Posted

Savannah ,siedziba główna przy samkach ,w Gorzowie stawiaja namioty jade wczesniej ,żeby takowy zarezerwować.

Do miłego zobaczenia w niedzielę

Pozdr.Arlena

Posted

[quote name='bonia']Savannah ,siedziba główna przy samkach ,w Gorzowie stawiaja namioty jade wczesniej ,żeby takowy zarezerwować.

Do miłego zobaczenia w niedzielę

Pozdr.Arlena
bonia a bedziesz miec identyfikator z DGM? Ja nie mam narazie, mam nadzieje że sie spotkamy przy ringu V, będe w brazowym kostiumie z czarnym (pieknym, hehe) psem w posredniej :D
Pzdr!
Villarica Siberians