Huskuś Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ja i moje Luńczydło wybieramy się do Gorzowa. Shadolino zostaje w Szczecinie. Tym razem więc wystąpimy w klasie weteranów. Pozdrawiam Huskuś Quote
Asiaczek Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 No proszę. Następny psiak chętny do pokazania się:)) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Myślę, że chyba o 10.00. Jak na pozostałych wystawach. Pzdr. Quote
bonia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Ja tez dołaczam , jestem w Gorzowie i Szczecinie z samoyedką. Arlena Quote
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Arlena - SUPER! Może nawet będziemy na jednym ringu? Mnie, niestety, nie będzie w Szczecinie. Ale za to w Gorzowie będe miała mój identyfikator z DGM. A więc nie powinnyśmy się przeoczyć, prawda? Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Myślę, że chyba o 10.00. Jak na pozostałych wystawach. napewno ? ale i tak zadzwonie do zk w gorzowie i sie sypytam bo na stronie www oddziału gorzowskiego chyba nie ma .. Ja tez dołaczam , jestem w Gorzowie i Szczecinie z samoyedką. to super :D z Aishą bedziesz ? Quote
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Napisz potem na forum, czy rzeczywiście godz. 10.00 jest właściwą godziną rozpoczęcia sędziowania, OK? Pzdr. Quote
bonia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 No to super spotkanko , sprawdzałam w katalogu z ubiegłego roku to basenji nie było , ale cała grupa V jest oceniana w jednym ringu, napewno sedziowanie zaczyna sie o 10 , mysle ,ze nic sie nie zmieniło. Napewno sie odnajdziemy, my bedziemy cała kupą: trzy samki ,chow-chow i husky, zapowiada sie świetnie, trzeba by cos pomyśleć nad oprawą :wink: Arlena Quote
Asiaczek Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Tradycyjnie, może ja jakieś ciasto upiekę? Pzdr. Quote
bonia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Asiaczku , świetna sprawa z ciastem, my ze swojej strony też ,,małe co nie co" :wink: przytargamy. Pozdrawiam Arlena Quote
Asiaczek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Jak przyjdziesz i podpiszesz listę obecności, to oczywiście. Ja z ciastem nie żartowałam. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Superowo!!! Czekamy przy ringów basków i samojedów. Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 ja bede przy ringu malamutow , obowiązkowo zajże na ring samkow i baskow :) Asiaczek po czym ciebie poznać ? Quote
Asiaczek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Jak to po czym? Po cieście, oczywiście! A tak na powaznie: będę miała identyfikator z DGM (plakietka z moim imieniem, rasą i logo). Poza tym moje baski będą w 2 metalowych klateczkach (trikolory i jeden pręgusek. Na pewno nas znajdziesz. No chyba, że przyjedzie jakaś konkurencja z tak samo umaszczonymi baskami. :evil: Pzdr. Quote
szaraduszka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Jeśli tylko będę miała czas tio też Was znajdę pewnie, bo baski mnie jakoś (telepatycznie chyba) przyciągają :lol: Moją wizytówką są tylko psy... weimar lub weimar+beagle (bajgluś mojej mamy ale często prowadzamy się razem 8) ) Quote
Daisunia Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Szaraduszko ! super że będziesz :D pozwolisz mi zrobić zdjęcie Drace no nie ? :D w koncu draka to super modelka :D bedziesz ją wystawiać ? Quote
Asiaczek Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 No to żeśmy się poumawiali. A wystawa dopiero za tydzień... Pzdr. Quote
Agusia i Busiu Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Już za tydzien raczej. My w piątek ostatnie fryzjerskie poprawki tan. Ajsza :D Co do wystawy to pewnie będziemy przy sznaucerkach no i zajrzymy na amstaffy , chętnie poznam dogomaniaków - mnie łatwo wypatrzeć - niewysoka blondynka , krótkie włosy+ Ajsza - czarno- srebrna miniatura w czerwonej obroży z diamencikami :fadein: . będziemy z pieprzaczką mini starsznie rozszczekaną . Bonia mam nadzieję że się spotkamy i bedę miąła okazję pooglądać te twoje uśmiechnięte puchate piekności. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 No tak, masz rację. JUŻ za tydzień... Jestem trochę zakręcona, bo w tym tygodniu mam Kaliningrad i tą wystawą teraz żyję. Na Gorzów przyjdzie czas w niedzielę ppłd. i będę miała cały tydzień na "myślenie" i przygotowania basków. Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 ja jadę przedewszstkim żeby podpatrzec alaskany na ringu i czegoś sie nauczyć od wystawcow :) jedzie ktoś z alaskanem ????????? pozdrawiamy Quote
bonia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Agusia napewno sie odnajdziemy. Daisunia wszystkie szpice są wystawiane w jednym ringu,wystawa jest niewielka (ale świetna pod wzgledem organizacyjnym),więc za dużo malamutów nie zobaczysz. Pozdrawiam Arlena Quote
Recommended Posts