Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja również wybieram się do Gorzowa z 4 baskami. Pzdr.

tak, ja też tam bede z sh,a le pożyczam też basenji od Asiaczka na Młodego Prezentera :wink: tak wiec, mam nadzieje że jakies pucharki bym przywiozła (i z sh i z mp) 8)
pzdr
Villarica Siberians

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z takim pozytywnym nastawieniem zawsze trzeba jechać na każdą wystawę. Tak trzymać.
Pzdr.

dziękuje, ja zawsze mam takie nastawienie poprzez założenie sobie co mam wygrac, no i z reguły to sie spełnia przynajmniej w jakies części.
a Gorzów to wiadomo jakie załozenia :D
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

sylrwia napisał(a):
Fajnie, że się ktoś wybiera do gorzówka :lol:
Ja przyjdę połazikować między ringami :lol:

to wpadnij na ring siberian husky, ja tam będe "zdobywac" ,ale spójrz też na młodego prezentera ja tam też bede zdobywac ale z basenji :wink:
pzdr
Villarica Siberians

Posted

Wpadnij też na ring basków. Może być i tak, że SH i baski będa na jednym ringu. Lub na sąsiednich. Ja postaram sie mieć identyfikator (wydrukowałam go sobie z topiku "Identyfikator...").
Pzdr.

Posted

Gidget napisał(a):
Savannah- podobno w Gorzowie nie bedzie mp... mialam jechac, ale jak nie bedzie mlodego... :/

Czy to potwierdzone info????!!???! :x :evil: :cry: :( :o
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja postaram sie mieć identyfikator (wydrukowałam go sobie z topiku "Identyfikator...").
Pzdr.

szkoda że mi drukarka nie działa :cry: :(
Pzdr
VS

Posted

ja się wybieram !! :D
ale jako widz , jak dobrze pójdzie i sędzina (lub sędzia) zgodzi sie ocenić daisy indywidualnie (czyli po za ringiem , jako że daisy jest nie zgloszona bo nie ma jeszcze rodowodu wyrobionego) to daisy bedzie "wystawiana"
:)

Posted

Daisunia napisał(a):
ja się wybieram !! :D
ale jako widz , jak dobrze pójdzie i sędzina (lub sędzia) zgodzi sie ocenić daisy indywidualnie (czyli po za ringiem , jako że daisy jest nie zgloszona bo nie ma jeszcze rodowodu wyrobionego) to daisy bedzie "wystawiana"
:)

Można zgłosić psy do klasy młodzieży bez wyrobionego jeszcze rodowodu. Jest tak gdy np. rodowód jest w trakcie wyrabiania, wtedy w zgłoszeniu, w rubryce pkr piszesz w przygotowaniu. :)

Posted

No tak, to wszystko wyjaśnia.
PARSONRH + Daisunia- witamy w klubie wystawowym. Rośnie nam liczba chetnych do brydża na 2 stoliki (z tym brydżem to ja żartuję, bo zupełnie, ale to zupełnie nie umiem w to grać! To tak dla jasności, żeby potem nie było konsekwencji w stosunku do mojej osoby!).
Pzdr.