Dynamique Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Widze, że mamy tutaj przyszłą gwiazde radia i telewizji :evil_lol: Quote
nateenanu Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Dynamique napisał(a):Widze, że mamy tutaj przyszłą gwiazde radia i telewizji :evil_lol: Taaak - już trwają rozmowy, żeby impreze sensation przemianowac na PLEŚNEJZYN :evil_lol: Quote
Shaunell Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 nateenanu napisał(a):Taaak - już trwają rozmowy, żeby impreze sensation przemianowac na PLEŚNEJZYN :evil_lol: Super by było :D Quote
Alusia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witamy :multi: Galeria przejrzana - dogłębnie :razz: I w ogóle do zobaczenia na treningu ;) Pozdrawiam Ala Quote
nateenanu Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 No ba :) jak tylko pogoda dopisze! Quote
F L Chilabo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 nateenanu napisał(a):WITAMY NASZĄ CHILABOWA MAMUSIE!! :d:d:d:d jam Ci to :oops:;) lookam i lookam i nacieszyc sie nie mogę :loveu: Nati i Piotruś: Kochane ludziska jesteście- buziol dla Was!! Edit: cieszymy sie , że będzie tez próbować sił w dogo :multi: [siostra Rozi zaczęła juz pracę z dzieciakami chorymi na cukrzycę :) ) Quote
nateenanu Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Oooo to jestesmy przedumni z siostrzyczki!! :loveu: Bliss też sie postara, jak uzbieramy pieniążki to zrobimy testy predyspozycji, mysle, ze mamy spore szanse zdać egzamin przynajmniej na psa wizytujacego :) trafilismy do fundacji, gdzie sa przesympatyczni ludzie, bardzo kompetentni i mam nadzieje, że bedziemy mogli sie rozwijac. Narazie ja się wgryzam w tajniki prowadzenia zajęć, podgladać będę bardziej doswiadczone kolezanki i może sama niedłuo poprowadzę :D Buziamy naszą Chilabową Matulkę i jej ludzko-psia rodzinkę :loveu: Quote
metaxa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ależ z Blissa zrobił się już szczurek !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Shaunell Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fajny 'przeciągany' frissbowy Bliss :loveu: :evil_lol: Fajnie, że będziecie próbować z osobami chorymi na cukrzycę! :multi: Quote
nateenanu Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Ooooo jakie zdjecie słodkie, dzieki Alusiu!! Ja walczę z filmami, juz dwa wrzuciłam :D:D A z dziecmi chorymi na cukrzyce pracuje siostra Blisska, rozi, my jeszcze nie wiemy, w czym sie wyspecjalizujemy :D Quote
Marta & Figa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 metaxa napisał(a):Ależ z Blissa zrobił się już szczurek !! :loveu::loveu::loveu::loveu: i to jaki fajny szczurek :cool3: :loveu: Quote
nateenanu Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Marta & Figa napisał(a):i to jaki fajny szczurek :cool3: :loveu: No halo, dziewczyny - nie szczur, tylko nutria :loveu: wypadaja mu ząbki, wyrosły mu juz górne jedyneczki, ale nie ma dwójek, pocieszka taka teraz - jak nutrai jakaś normalnie :loveu::loveu: nie moge sie na to dwuzebne pysio napatrzec.. Quote
nateenanu Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 YouTube - Natka i Bliss - born2fly.pl MY :D:D więcej filmików z born2fly tu: http://www.dogomania.pl/forum/f914/frisbee-we-wroclawiu-born2fly-d-147858/index2.html Quote
Asti Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 On jest genialny! :D Wygląda fantastycznie, ma cudowne oczy i uszy :cool3: Generalnie mówi się, że gdy młodemu psu rzuca się tylko rollery, później on nie wyskakuje wysoko do rzuconego dysku, tylko czeka, aż będzie on niżej. Są osoby, które to potwierdzają. To tak dla informacji. My życzymy powodzenia w szkoleniu!:multi: Quote
Dynamique Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 http://i830.photobucket.com/albums/zz226/nateenanu/__IMG_0381.jpg Śliczny :loveu: Jestem ciekawa go jak urośnie :loveu: Quote
nateenanu Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Tak, to z dzisiaj :D poszlismy rano na agility do p. Kalisza. I stąd nasza nowa czerwona piłeczka :D:D Dziekuję za komplement - tez jestem potwornie ciekawa jak bedzie wygladał jako dorosłe chłopaczysko :D:D Quote
nateenanu Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Asti dzieki za info !! Postaramy się cos wymyslec, żeby wprowadzic radę w zycie :d poprosimy o więcej!! :loveu: Quote
Recommended Posts