Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nateenanu']Oj wrzucaj wszyściuchno proszę :loveu: a Tobie i tak dziekuję - za to, że zadałaś sobie trud żeby je pomniejszyc i wrzucic, a autorowi w takim razie podziękujw moim imieniu, no i oczywiście w imieniu splesniałego modela :cool3::cool3:[/quote]

Niedługo wrzucę, na razie mam mało czasu :evil_lol:

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nateenanu']

Uuuuu superowo, szkoda, że nie podeszłaś :razz: za rok prosze się zameldować przy naszym kocyku na jakies pogaduchy :cool3::cool3: byłyście we dwie z psiurami?[/quote]

Ano o to chodzi, że podeszłam, ale nie wiedziałam, że wy, to wy :lol: w każdym razie Blissa udało mi się dotknąć (suuper puch :loveu: ), bawiłam się trochę z Ergim i resztą.
Byliśmy bez psów - ale za rok, skoro macie zamiar być, to weźmiemy z dwa psy :eviltong:

Posted

Musze sie Wam pochwalić, jaki Bliss jest światowy :D:D to prawdopodobnie jedyny pies na swiecie obecny na Sensation - nawet wpasował sie kolorystycznie. Robilismy fotoreportaż z przygotowań i z imprezy dla organizatorów, Blissiatko dzielnie towarzyszyło i oczywiscie od razu stało sie ulubieńcem wszystkich :D

Posted

F L Chilabo napisał(a):
Aaaa...!!!!
"Moje" Łaciątko kofane!!! :loveu:

Jesteśmy z Was dumni! Z przyjemnościa patrzymy na fotki i filmiki i bardzo, bardzo się cieszymy :multi::multi:

srd pzdr z Forest Land

WITAMY NASZĄ CHILABOWA MAMUSIE!! :d:d:d:d